Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Herning

Bor du i eller i nærheden af Herning, og leder du efter et sted, som har et stort udvalg af de populære e-cigaretter? Hos Elekcig.dk har vi stort udvalg af e-cigaretter fra de største brands, Hangsen, Eleaf, Vaporesso og JoyeTech, som alle står i spidsen for at lave de bedste produkter af høj kvalitet. 

Stort udvalg af e-cigaretter i Herning

Modsat en almindelig cigaret med tobak, kan du med en e-cigaret selv bestemme indholdet. Du vælger blandt andet selv, om du vil have en e-cigaret med smag af jordbær eller citron, eller om du hellere vil have en med en ganske almindelig tobakssmag. 

 

Du kan også selv bestemme, om din e-cigaret skal indeholde nikotin eller ej, hvilket du blandt andet gør ved hjælp af vores shortfills. Shortfills er en væske, som er tilsat en bestemt smag og duft, nikotinen i væsken kan du selv justere, så du får netop det ud af din cigaret, som du ønsker. 

 

Hvorfor skal jeg vælge en e-cigaret frem for en almindelig cigaret?

 

I de senere år er e-cigaretter efterhånden blevet meget almindelig måde at ryge på i Herning. Der er også mange fordele forbundet med at dampe, ene og alene synes nogle, at det er mere spændende og så er der også muligheden for selv at bestemme indholdet. 

 

Vælger du de almindelige cigaretter fra, og i stedet vælger en e-cigaret Herning, sparer du dig selv for de ca. 4000 skadelige stoffer, som cigaretterne indeholder. Det er blandt andet den skadelige tjære, blåsyren og kulilten. Den store forskel ligger i, at din ecigaret ikke antænder tobakken, som du kender det fra en almindelig cigaret. I stedet bliver den væske, som findes i e-cigaretten opvarmet til damp, som du udånder.

 

Er du ny til at dampe?

 

Er du nybegynder, så kan det måske også godt virke lidt uoverskueligt at finde rundt i vores store udvalg af e-cigaretter Herning. Derfor har vi hos Elekcig.dk en stor viden om vores produkter, og hvad det vil sige at dampe, og vi hjælper dig derfor gerne med at komme igang. Det betyder også, at vi altid står klar til at guide og hjælpe dig til at finde netop den e-cigaret og den løsning, som du efterspørger. 

 

Køb e-cigaretter i Herning online

 

Her hos Elekcig.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at få en god oplevelse med at dampe i Herning. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller om du er en garvet damper. Vi har ikke en fysisk butik i Herning, men alligevel kan du godt forvente et altid hjælpsomt personale - som bare findes online. 

 

Vil du gerne vide mere omkring vores e-cigaretter, og hvilke muligheder der ved at dampe, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige personale. Vi har dag-til-dag levering i Herning, så vælger du at handle dine nye e-cigaretter her hos os, kan du forvente at modtage din bestilling allerede dagen efter, at du har bestilt. 

 

Mærkerne er kendt for deres produkter i høj kvalitet og for deres mange forskellige varianter af e-cigaretter i forskellige farver og designs. Hos Elekcig kan du derfor finde e-cigaretter i forskellige blå nuancer, guld og sølv og et væld af andre farvestrålende modeller.