Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Herlev

Bor du i Herlev eller omegn, og er du på udkig efter et godt alternativ til de almindelige cigaretter med nikotin, så er du landet det helt rigtige sted. 

 

E-cigaretter i høj kvalitet

E-cigaretter kaldes også for elektroniske cigaretter, og er en helt ny og meget populær måde at ryge på. Grunden til, at de smarte e-cigaretter er blevet så populære er, at det er muligt selv at bestemme indholdet. 

 

I en ecigaret kan du nemlig selv styre indholdet af nikotin. Det betyder, at du selv bestemmer, hvor meget nikotin cigaretten skal indeholde modsat en almindelig cigaret. Du kan også selv bestemme om din ecigaret skal indeholde nikotin, for det er nemlig muligt at vælge nikotinen helt fra.

 

Vælger du at dampe i stedet for at ryge, kommer du automatisk til at fravælge de over 4.000 skadelige stoffer, som en almindelig cigaret indeholder. Det er blandt andet stoffer som benzen, formaldehyd, vinylklorid og polonium-210, som alle er kræftfremkaldende. 

 

Et billigere alternativ

Der kan være mange gode grunde til at starte med at dampe. Det ene kan være, at det er sundere, fordi du ikke udsætter dig selv for de over 4.000 skadelige stoffer, som en almindelig cigaret indeholder. En anden god grund er, at der findes mange muligheder med at dampe modsat rygning. 

 

Med ecigaretterne Herlev kan du nemlig helt selv vælge, hvordan du har lyst til at ryge. Du bestemmer selv, om din e-cigaret skal indeholde nikotin eller ej, samt hvilken en smag du gerne vil have, den skal give dig. Der findes et væld af smagsvarianter, og dem kan du blandt andet finde her hos Elekcig Herlev. Det er smagsvarianter såsom kirsebær, jordbær, vanilje og mange flere. 

 

Søger du et billigere alternativ til de dyre cigaretter med nikotin, så skal du vælge en e-cigaret. Du kan selv blande dine egne væsker, som i længden vil være billigere, end hvis du vælger at ryge cigaretter. Blander du selv ved hjælp af shortfills Herlev, kan du blande nogle store mængder, som du kan gemme, når bare de står mørkt og koldt. 

 

Ved at bruge de såkaldte shortfills, kan du endda lave din helt egen personlige smag, nemlig ved at blande de forskellige smage sammen i en blanding. 

 

Køb e-cigaretter online Herlev

Leder du efter et godt sted at købe din nye e-cigaret i Herlev, så er Elekcig.dk et godt valg. Vores dygtige personale sidder altid klar ved tasterne for at besvare dine spørgsmål angående e-cigaretter. For selvom vi ikke er en fysisk butik, så kan du alligevel godt forvente at få en god vejledning - bare online. 

 

Vi har dag-til-dag levering, hvilket betyder, at du heller ikke behøver at vente i lang tid på at få din nye e-cigaret. Ofte kan du forvente at få den ind ad døren allerede dagen efter, du har lagt din bestilling.