Chat with us, powered by LiveChat
Vi sender som normalt hele påsken 🐣
COVID-19 - Læs mere ​her
Vengers

Vengers

De populære smagsvarianter fra Hangsen´s Vengers kollektion kan du nu også få som shortfill til Shake ´n Vape. Du får en flaske med plads til 60 ml E-juice, flasken er i forvejen fyldt med 50 ml nikotinfri væske. Alt du behøver at gøre for at få 60 ml færdig E-juice, er at tilsætte et 10 ml nikotinshot eller 10 ml nikotinfri base og ryste grundigt. Tilsætter du et nikotinshot på 18 mg, får du en færdig væske med 3 mg nikotin, som er klar til brug med det samme. Vores nikotinshots finder du her. Du finder også en række lækre e-juices i Vengers serien som er klar til brug - du skal bare vælge den nikotinstyrke der passer til dig.
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier.

Vengers-serien

Hangsen Vengers kollektion kan du nu også få som shortfill til Shake N’vape. Denne serie er tiltænkt Hangsen på en cool måde. Hangsen Vengers-serien er skabt med et højt VG forhold og giver tilfredshed hos alle. Alt du skal gøre for at få en færdig e-juice, er at tilsætte 10 ml nikotinshot og ryste grundigt. Dermed har du 60 ml færdig e-juice. 

 

Vengers - Strawberry smoothie

Med denne variant får du en opfriskende smag af jordbær smoothie blandet med den helt rette mængde mynte. En frugtig og frisk smagsoplevelse til de dejlige sommerdage. Alle Vengers shortfills indeholder 70% VG og 30% PG og skal blandes med 10 ml nikotin shot eller nikotinfri base, for at opnå den bedste smag. Hvis du blander din shortfill med et nikotin shot på 18 mg, får du en færdig væske med 3 mg nikotin pr. ml.

Vengers - Lemon cake 

Er du også til søde sager? Så er du kommet det helt rigtige sted! Varianten Lemon Cake byder på smagen af citron måne. En cremet og sød smag, som er perfekt for alle som elsker citrus. Alle Vengers shortfills indeholder 70% VG og 30% PG og skal blandes med 10 ml nikotin shot eller nikotinfri base, for at opnå den bedste smag. Hvis du blander din shortfill med et nikotin shot på 18 mg, får du en færdig væske med 3 mg nikotin pr. ml. Her får du en 60 ml flaske som er fyldt med 50 ml nikotinfri væske. 

 

Vengers - Mango Cream 

Elsker du tropiske frugter, lige så højt som vi gør her hos elekcig.dk? Så har du fundet den oplagte shortfill. Mango Cream er en favorit for alle som elsker tropiske frugter. Denne væske har en sød smag af moden mango, blandet med frisk fløde som giver en blød og afrundet fornemmelse. Alle Vengers shortfills indeholder 70% VG og 30% PG - og skal blandes med 10 ml nikotin shot eller nikotinfri base for at opnå den bedste smag. Hvis du blander din shortfill med et nikotin shot på 18 mg, får du en færdig væske med 3 mg nikotin pr. ml.