20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

C1+ Rygestopspakke

225,00 kr

På lager

C1+ kittet fra Hangsen er en af vores absolut mest populære e-cigaretter - mog nu fås den også i en samlet pakke med alt du behøver!

DU SPARER 30 DKK VED AT KØBE PAKKEN! 

Læs mere
Læs fuld beskrivelse

* Obligatorisk felt

225,00 kr

Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Hangsen

Beskrivelse

Pakken indeholder et C1+ kit, som består af et eGo batteri med 1100 mAh, en tank og et USB stik til opladning. Derudover medfølger der i pakken to ekstra clearomizere/tanke samt to e-juice fra Hangsen. 

C1+ er nemt at bruge, og henvender sig derfor perfekt til nybegynderen. Når det er sagt er der mange af vores kunder der har forelsket sig i modellen og ikke har slubbet den siden første sug! 

C1+ tanken har en modstand på 2.8 ohm og påfyldes fra toppen. Du trykker mundstykket ned og drejer det i rette position for, at tage det af. Derefter påfylder du tanken med e-væske. Clearomizeren kan holde sig op til 2-4 uger* inden du udskifter den med en ny. Ligeså snart du får en let brændt smag af e-væsken og du kan mærke, at e-cigaretten producerer mindre damp end sædvanligt, er det på tide, at udskifte den med en ny.  Batteriets levetid afhænger dog stadig af brugen, og på længere sigt vil din E-cigaret have godt af en udskiftning af batteri hver 6-12 måned. Man bør anvende et strømstik med maksimalt 1 Ampere og DC 5V, da kraftigere strømstik kan reducere batteriets levetid. Vi anbefaler strømstikket fra Hangsen på 0,5 Ampere. Der finder du her.

eGo-C1 kittet er let at anvende med en aktiveringsknap på batteriet. For, at aktivere og slukke e-cigaretten, skal du trykke 5 hurtige tryk indenfor 3 sekunder. Batteriet vil her blinke for, at indikere at det er tændt/slukket. Fr at anvende e-cigaretten, holder du knappen inde imens du indhalerer. Enklere bliver det ikke. Uanset om du skal have din første e-cigaret, ønsker at stoppe med, at ryge eller ønsker en enkel og pålidelig e-cigaret så er eGo-C1+ kittet præcis det du søger. 


Denne pakke indeholder 2 stk. Hangsen e-juice á 10 ml. Du kan vælge imellem smagene PR Tobak, Menthol eller Fruit Mix. Nikotinstyrkerne er 0, 6, 12 eller 18 mg. 

*Vær opmærksom på, at holbarheden af tanken afhænger af en del forskellige faktorer (anvendelsesmåde, e-væske, batteri) og disse faktorer kan påvirke holdbarheden. Vi anbefaler f. eks. at du undgår e-væske med høj VG-indhold i denne tank eftersom, at væskens tykke konsistens ikke er en god kombination med den høje modstand i coilen.

Billede

Produktanmeldelser