Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Hangsen - Bestsellerpakken

95,00 kr

På lager

Har du lyst til at prøve vores bedst sælgende væsker? Ja, det tænkte vi nok! Derfor har vi nu gjort det muligt, at købe de mest populære e-væsker fra Hangsen samlet i én pakke hos Elekcig.

Ovenikøbet har vi skruet prisen helt i bund, så du er sikker på at få massere af value for money!
Vi kalder den Bestsellerpakken!

Læs mere
Læs fuld beskrivelse

* Obligatorisk felt

95,00 kr

Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Hangsen

Beskrivelse

Vi har lyttet til vores fantastiske kunder og derfor sammensat pakken ud fra jeres yndlings-smagsvarianter. I pakken finder du, en god blanding af e-væsker med tobaks, frugt og mentholsmag - På den måde kan du være sikker på at afprøve forskellige smage, hvoraf du måske også kan være heldig, at finde din nye favorit! - Det som vi hos Elekcig kan garantere er en smagsoplevelse af fantastisk høj kvalitet!

 

Men hvilke produkter er inkluderet i Bestsellerpakken fra Hangsen? Vi giver dig svaret her!

PR Tobak
I Bestsellerpakken finder du selvfølgelig e-væsken, PR-tobak. Denne e-væske er så godt som selvskrevet, da det på Elekcig.dk er den mest solgte overhovedet. PR tobak er smagen af den velkendte og klassiske skandinaviske tobak, som minder mest om de kendte mærker indenfor cigaretter.

RY4
Denne tobaks e-væske adskiller sig en smule fra PR Tobakken, da der i denne e-væske er svage undertoner af blød karamel og ét lille hint af vanilje. Samtidig er væsken meget intens og fyldig og smager derfor af meget! - Som derfor gør den fortjent til en plads i vores Bestsellerpakke.

Menthol
Denne smagsvariant er er selvskrevet til vores Bestsellerpakke! E-væsken er ihvertfald vores mest populære variant! Er du vant til at ryge menthol cigaretter og længes du efter en autentisk mentholfornemmelse, så er det her smagsvarianten der er skabt til dig!

Æble

Hos Elekcig har vi afprøvet mange æble e-væsker, men den her adskiller sig fra alle de andre med en ekstremt lækker og rund smag, og gør sig derfor også fortjent til en plads i vores Bestsellerpakke. Ovenikøbet er den også en favorit blandt vores kunder, og er den bedst sælgende ikke mixede frugtsmag hos Elekcig.

Mixet Fruit (Exotic)

I pakken får du absolut også en bedste frugtsmage på markedet! Her får du en fantastisk smag af forskellige eksotiske frugter, såsom æbler, appelsin og ananas, som vil have en sød rund smag.  

Billede

Produktanmeldelser