Chat with us, powered by LiveChat
Vi sender som normalt hele påsken 🐣
COVID-19 - Læs mere ​her
Atom

Atom

Atom er en produktlinje fremstillet af Hangsen, som indeholder størstedelen af Hangsens forskellige smage. Atom-produktlinjen har mere end 60 forskellige typer smag. En af de mere populære er PR Tobak, som er elsket af mange vapers fra hele verden, men frem for alt i Danmark. Hangsen Atom har indeholder 30VG/70PG. Hvorfor de giver det velkendte halskrads.
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier.

Hangsen Atom Serien - e-væske

Siden 2009 har Hangsen været forløberen for den globale e-cigaret industri. Ved at betjene forbrugere i over 85 lande har Hangsen på nuværende tidspunkt 3 centre i Europa, Nordamerika og Asien. Hangsen leverer alt, hvad der er gode alternativer til rygning, med en kompromisløs smag og kvalitet. Hangsen mener, at deres stærke ekspertise ændrer verden til det bedre og bringer de globale forbrugere “livets smag”. Hangsen har lavet 3 serier af e-væske, herunder Atom, Honor og Vengers serien. Hangsen Atom-serien tilbyder de mest populære Hangsen Væsker med den højeste PG. Navnet “Hangsen Atom” stammer fra begrebet den grundlæggende partikel i universet, hvilket indebærer den grundlæggende status for denne serie fra Hangsen. Hangsens Prorietary Crystal Transparent Technology sikrer grundig konsistens for alle Atoms e-væsker. Nedenfor finder du vores absolut mest populære e-væsker fra Hangsen - Atom serien. 

 

Hangsen - Pr- tobak

Denne e-væske er produceret af det prominente firma Hangsen, og derfor har de allerede taget forbehold for de meget strenge krav efter TPD. Denne væske er produceret på naturlige aromaer og de strenge produktionskrav har sikret en naturlig og uovertruffen smag i verdensklasse. Denne e-væske skal derfor opleves, og der er garanti for, at du helt sikkert vil elske den fra allerførste sug. Denne smagsvariant er vores absolut mest solgte e-væske til dato! Denne PR tobak er smagen af den velkendte skandinaviske tobak, som minder mest om de kendte mærke indenfor cigaretter. E-væsken skaber en fin damp og smagsoplevelsen er i verdensklasse.  

 

Hangsen - Tobacco

Denne e-væske er produceret af det prominente firma Hangsen, og derfor har de allerede taget forbehold for de meget strenge krav efter TPD. Denne væske er produceret på naturlige aromaer og de strenge produktionskrav har sikret en naturlig og uovertruffen smag i verdensklasse. Denne e-væske skal derfor opleves, og der er garanti for, at du helt sikkert vil elske den fra allerførste sug. Denne Tobacco smag er en lækker e-væske som giver en god og ren smag af traditionel tobak. Hvis du søger en e-væske med smag af traditionelle cigaretter, er denne e-væske lige sagen for dig. 

 

Hangsen - Menthol 

Denne e-væske er produceret af det prominente firma Hangsen, og derfor har de allerede taget forbehold for de meget strenge krav efter TPD. Denne væske er produceret på naturlige aromaer og de strenge produktionskrav har sikret en naturlig og uovertruffen smag i verdensklasse. Denne e-væske skal derfor opleves, og der er garanti for, at du helt sikkert vil elske den fra allerførste sug. Er du også fan af menthol? Så kan du få denne i en premium udgave, hvor der ikke er sparet på kvaliteten og det er en mere koncentreret udgave. Hvis du var vild med at ryge de traditionelle cigaretter fra kiosken med menthol smag, så vil denne sikkert falde i din smag. Denne menthol smag fås ikke bedre, og der er garanti for, at du vil smage forskel på denne, fra dit første sug.