Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Hangsen

Hangsen

Hangsen Liquid er på ganske få år blevet en kæmpe spiller på markedet for E-væske, hvilket der er en helt særlig grund til - Hangsen leverer nemlig E-væske og aroma af fantastisk høj kvalitet! Smagen og aromaen er ganske enkelt helt enestående, når man køber E-væske fra Hangsen, og det er derfor også en af vores klare favoritter, hvorfor brandet naturligvis også har fundet vej til vores webshop hos Elekcig.dk.

Side

Total 38 produkter

Total 38 produkter
  1. Hangsen | C1 Plus Clearomizer | 1,8 ml
    29,00 kr
Side

Total 38 produkter

Total 38 produkter

Hangsen - vokset til at være verdens største e-væske producent

Pioner og Hangsens direktør Mr. Jide Yao kom med et gennembrud indenfor e-væske, da han fandt frem til kombinationen af PG og VG, som var grundlaget for den første e-væske opskrift. Elekcigs pouplære e-væsker og aromaer er udviklet, og produceret hos Hangsen. Markedet, herunder Hangsens e-væsker er eksploderet og er blevet kæmpestort, hvoraf udvalget også er enormt stort. Hangsen har på ganske få år fået skabt et sublimt brand, og er i dag verdens største producent af e-væsker. Hangsen har blandt andet hovedkontorer og produktion i Kina, Polen og USA. Hangsens e-væsker og aroma sælges i mere end 80 lande verden op - og derfor er Hangsen den mest kendte e-væske forhandler på markedet. 

 

Selv den mindst garvede damper, kan finde frem til sin yndlings e-væske fra Hangsen 

Som ny damper kan det være svært at navigere rundt i alle Hangsens aromaer, men med tiden vil du opbygge dine egne personlige præferencer og bliver mere bevidst om kvaliteten. Derefter vil du blive mere kræsen med smagene, og kun de bedste juice får lov at komme i tanken. Hangsens e-væsker og aromaer - skarpe produkter i flot design 

Allerede fra første stund, får man fornemmelsen af, at Hangsens e-væsker er noget helt exceptionelt. Den flotte emballage vil få dig til at tænke på, at det rent faktisk er et rigtig lækkert produkt. Udseendesmæssigt giver det en følelse af kvalitet. Flasken leveres i karton, hvoraf emballering vil give dig billedet af en gammel årgangs-whisky. Labelling og designet på e-væskerne oser af klasse og overdådig kvalitet. Hangsens E-væsker kommer i en lille flacon, hvorfor produktet ser rigtig lækkert ud, og du bliver bekræftet i, at produktet har et raffinement. 

 

Gå på opdagelse i Hangsens e-væsker og aromaer 

Hangsen har gjort en opdagelse i smagsvarianter inden for e-væsker. De er de mest førende og velkendte der findes. Når du siger Hangsen, så identificerer andre det med e-væsker. Hangsen er kendt for deres kvalitet og ikke mindst raffinement. De har dygtige smags-”ingeniører”, som tryller med smagsvarianterne, og finder frem til de mest fantastiske smage. E-væskerne oser af klasse og kvalitet, hvorfor du ikke finder bedre e-væsker end hos Hangsen og dermed elekcig.dk. Hangsens e-væsker har vundet priser, og produktet taler i særdeleshed for sig selv. Hangsen har overlegne produktionsfaciliteter og før produktet forlader fabrikken, har det gennemgået en del kvalitetskontroller og testprocedurer, hvorfor intet er overladt til tilfældighederne. Disse test foregår efter GMP-standarderne og ISO 9001. 

 

Hangsen e-væsker og aroma - bredt udvalg hos Elekcig.dk 

Hos elekcig.dk har vi et bredt udvalg af Hangsen e-væsker og aromaer. Vi vil kun sælge den bedste kvalitet, og derfor har vi allieret os med Hangsen. Her finder du kvalitets smagsvarianter, som vi hos elekcig.dk kan stå inde for. Om du er nybegynder eller erfaren damper, så har vi et bredt udvalg og dermed lidt til enhver smag. Begiv dig ud i junglen af e-væsker og aromaer, så finder du helt sikker DIN favorit smag!