Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Handelsbetingelser

Elekcig.dk ejes og drives af Eurobrands distribution AB, Hammargatan 2, 78171 Sweden, Org nr: 556919-0068. Al handel sker udelukkende online, og dine varer kan blive leveret til større dele af Europa.

Bestilling

Elekcig.dk er åben 24 timer alle ugens 7 dage, og du kan derfor altid handle hos os. Bestilling af varer på Elekcig.dk foregår ved at tilføje de ønskede varer til din indkøbskurv. Når du er færdig med at  handle klikker du på “Gå videre til betalingen”. Her indtaster du dine leverings- og betalingsoplysninger. Ved at klikke “Til betaling” vil du blive sendt til betalingsvinduet. Alle betalinger sker gennem en server krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.

Når bestillingen er foretaget, vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse for bestillingen på den email du indtastede. På samme måde vil du som kunde få besked på email når ordren er afsendt. 

Betaling

Hos Elekcig.dk er det muligt at betale med Mastercard eller Visa Dankort. Der tages ikke gebyr på dit køb, og beløbet bliver først hævet når varerne er sendt fra vores lager. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt og levering

Alle bestillinger lagt inden kl. 15.00 på hverdage sendes samme dag. Fragtprisen på levering til døren (DAO) og Post Nord Pakkeshop er 29 kr. 

Handler du for mere end 500 kr. vil du få gratis levering lige til døren (DAO) Post. Vi sender til større dele af Europa.

Levering til døren (DAO distribution)

Med DAO’s nye pakkeleveringskoncept sikrer vi vores kunder Danmarks ubetinget korteste leveringstid. Som en bonus vil alle bestillingerne desuden blive tildelt et Track and Trace nummer, så du hele tiden kan følge din bestillings vej fra os til din adresse.

Over 90% af vores forsendelser går direkte i postkassen eller brevsprækken. DAO har adgang til de fleste opgange i Danmark, så bor du eksempelvis 3. th. i en opgang, vil levering ske uden for din indgangsdør på 3. th. Har DAO ikke nøgle til opgangen, vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste DAO Pakkeshop. I disse tilfælde vil du blive direkte informeret både på sms og mail samme morgen.

Levering til Post Nord Pakkeshop

Hvis du vælger at sende som en PostNord Pakkeshop, koster forsendelsen 29 kr til levering til en ombud. Få din forsendelse sendt samme dag, skal den udfyldes før kl. 15 på hverdage, når de leveres med PostNord. Levering vil ske til den ombud du valgte på bestillingstidspunktet. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, når den leveres med PostNord. Vær dog forberedt på levering ved nogle lejligheder for at forsinke lidt på grund af force majeure og lignende. Disse vilkår gælder for fragt i Danmark, for fragtpriser til andre lande bedes du kontakte vores kundeservice.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen regnes fra den dag du modtager dine varer. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten bedes du inden 14 dage fra modtagelse sende en mail til vores kundeservice [email protected] med ordrenummer, og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Efter modtagelse af din mail, sender vi dig en mail med returneringoplysningerne. Modtager vi din mail inden for tidsfristen, har du fortrudt indenfor fristen. Husk at vedlægge en kopi af din kvittering som dokumentation for, at varen er købt hos Elekcig.dk. Du kan også benytte dig af fortrydelsesretten ved nægte modtagelse af varen, eller ved at overdrage varen til fragtmanden hvis du samtidig giver os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger forbundet med returneringen afholdes af kunden selv. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i samme stand som da den blev modtaget på.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ombytning

Elekcig bytter gerneindenfor 30 dage fra modtagelsen. Ønsker du at bytte en vare kontakt da vores kundeservice på telefon +45 71 99 67 30 eller mail [email protected] Du vil blive bedt om at foretage en ny ordre på de ønskede produkter og sende den eller de varer du ønsker at ombytte retur. Når vi har modtaget dine varer krediterer vi beløbet til din konto eller kort afhængig af valgte betalingstype.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. I henhold til købelovens § 83 gives der en reklamationsfrist på 24 måneder. Dette omfatter fabrikations og/eller materialefejl der konstateres ved varens normalt beregnede anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Opdager du fejl eller mangler ved levering fra Eurobrands distribution AB skal det påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er din pligt at angive og på forelangende vise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til vores kundeservice. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

Bemærk dog at produkter som atomizere / clearomizere er forbrugsvarer/sliddele. Vær opmærksom på at clearomizers med eGo Gevind såsom CE4 / CE5 passer til 99% af alle batterier med eGo gevind. Dog kan visse fabrikater vise sig ikke at fungere med vores tanke. Har du modtaget 1 eller flere af disse som ikke er kompatible med dit/dine batterier, kan vi tage naturligvis ombytte disse sålænge de sendes retur ubrugt. Vi kan dog tillade at 1 stk kan være brugt eller være uemballeret grundet det har været nødvendigt at pakke en op for at teste de to. Denne vil I givet fald også kunne byttes til anden vare.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk at vedlægge et kopi af fakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Elekcig.dk.

For hurtig ekspeditionstid bedes du aftale med vores kundeservice hvordan din reklamation skal håndteres inden du sender varer retur. I forbindelse med din reklamation vil du få tilsendt et returlabel så du ikke har fragtomkostninger ved returneringen. Ønsker du at lave en reklamation bedes du kontakte vores kundeservice på telefon +45 71 99 67 30 eller mail [email protected]

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Beskyttelse af private oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Personoplysningerne registreres hos Elekcig og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte i Elekcig har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.elekcig.dk er Ulrik Scotwin. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.elekcig.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

Som registreret hos Elekcig, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Elekcig via e-mail [email protected] eller ved at ringe til 32 54 10 30

Rabatkode og udsalg

Hos Elekcig.dk vil der af og til være gældende rabatkoder i omløb. Der kan være rabatkoder med særlige betingelser for brug af rabatkoden, som er specificeret i beskrivelsen.

Udsalg eller specielle tilbud på varer gælder fra det tidspunkt de bliver fastsat offentligt, og der vil ikke blive refunderet penge i henhold til rabatten på ordre foretaget tidligere end rabattens gyldigheds tidspunkt.

Ansvarsbegrænsning

Risikoen for varer købt hos Eurobrands distribution AB overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Bemærk - Produkterne må ikke bruges af gravide og personer under 18 år. Søg vejledning hos din læge, hvis du har sygdomme eller hvis der er andre forhold, som kan skabe tvivl om produktets egnethed. Eurobrands distribution AB ikke ansvarlig for skader forvoldt på andet elektronisk udstyr, artikler og personer. 

Hjælp & Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er online på chat det meste af dagen nede i højre hjørne, og vi hjælper altid med et smil.