Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Handelsbetingelser

Elekcig.dk ejes og drives af Eurobrands distribution AB, Hammargatan 2, 78171 Sweden, Org nr: 556919-0068. Al handel sker udelukkende online, og dine varer kan blive leveret til dig i hele Europa.

Bestilling

Elekcig.dk er åben 24 timer alle ugens 7 dage, og du kan derfor altid handle hos os. Bestilling af varer på Elekcig.dk foregår ved at tilføje de ønskede varer til din indkøbskurv. Når du er færdig med at  handle klikker du på “Gå videre til betalingen”. Her indtaster du dine leverings- og betalingsoplysninger. Ved at klikke “Til betaling” vil du blive sendt til betalingsvinduet. Alle betalinger sker gennem en server krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.

Når bestillingen er foretaget, vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse for bestillingen på den email du indtastede. På samme måde vil du som kunde få besked på email når ordren er afsendt. 

Betaling

Hos Elekcig.dk er det muligt at betale med Mastercard, Visa Dankort eller via Paypal. Der tages ikke gebyr på dit køb, og beløbet bliver først hævet når varerne er sendt fra vores lager. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt og levering

Alle bestillinger lagt inden kl. 15.00 på hverdage sendes samme dag. Fragtprisen på levering til døren (DAO) og Post Nord Pakkeshop er 29 kr. 

Handler du for mere end 500 kr. vil du få gratis levering lige til døren (DAO) Post. Vi sender til hele Europa. Fragtprisen for udenlandske forsendelser er 59 kr.  

Levering til døren (DAO distribution)

Med DAO’s nye pakkeleveringskoncept sikrer vi vores kunder Danmarks ubetinget korteste leveringstid. Som en bonus vil alle bestillingerne desuden blive tildelt et Track and Trace nummer, så du hele tiden kan følge din bestillings vej fra os til din adresse.

Bestiller du inden kl. 13.00 på hverdage, er du sikret levering dagen efter. Faktisk leverer DAO allerede tidligt om morgenen, så du vil i de fleste tilfælde opleve, at leveringen har fundet sted, inden du er stået op.

Over 90% af vores forsendelser går direkte i postkassen eller brevsprækken. DAO har adgang til de fleste opgange i Danmark, så bor du eksempelvis 3. th. i en opgang, vil levering ske uden for din indgangsdør på 3. th. Har DAO ikke nøgle til opgangen, vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste DAO Pakkeshop. I disse tilfælde vil du blive direkte informeret både på sms og mail samme morgen. DAO leverer mandag til lørdag. Læs mere om DAO distribution her: http://www.dao.as.

Levering til Post Nord Pakkeshop

Hvis du vælger at sende som en PostNord Pakkeshop, koster forsendelsen 29 kr til levering til en ombud. Få din forsendelse sendt samme dag, skal den udfyldes før kl. 15 på hverdage, når de leveres med PostNord. Levering vil ske til den ombud du valgte på bestillingstidspunktet. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, når den leveres med PostNord. Vær dog forberedt på levering ved nogle lejligheder for at forsinke lidt på grund af force majeure og lignende. Disse vilkår gælder for fragt i Danmark, for fragtpriser til andre lande bedes du kontakte vores kundeservice.

Fragt og levering til Norge

Vi sender også til Norge. Fragtprisen for bestillinger under 260 DKK / 300 NOK kr. er 49 kr. Overstiger din bestilling 260 DKK. koster fragten 79 DKK.  Vær dog opmærksom på særlige regler gældende for import til Norge. Læs reglerne for privat import til Norge HER. Hvis bestillingens toldværdi overstiger 285 DKK, så sender vi så vidt muligt din bestilling i 2 pakker uden meromkostninger. Vær opmærksom på, at hvis der er ét eller flere produkter i din bestilling som alene overstiger 260 DKK i toldværdi vil din bestilling blive sendt i 1 pakke og der vil muligvis tillægges told af toldvæsnet. Hvis du vil være sikker på ikke at blive opkrævet told, så opdel dine bestillinger i 2 eller flere ordrer med en maksimal værdi af produkter på 350 NOK. Eurobrands distribution AB kan ikke holdes erstatningspligtig på tillagt told af myndighederne. Er du i tvivl og har spørgsmål, kontakt da vores kundeservice på telefon +45 71 99 67 30 eller mail [email protected]

Du kan beregne din norske importtold her:  https://www.tollsjekk.no/importkalkulator?s=DKK&c=tk&&t=post

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen regnes fra den dag du modtager dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten bedes du inden 30 dage fra modtagelse sende en mail til vores kundeservice med ordrenummer, og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Efter modtagelse af din mail, sender vi dig en mail med returneringoplysningerne. Modtager vi din mail inden for tidsfristen, har du fortrudt indenfor fristen. Husk at vedlægge en kopi af din kvittering som dokumentation for, at varen er købt hos Elekcig.dk. Du kan også benytte dig af fortrydelsesretten ved nægte modtagelse af varen, eller ved at overdrage varen til fragtmanden hvis du samtidig giver os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger forbundet med returneringen afholdes af kunden selv. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50,- 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

PakkecenterNORD

Att.: Elekcig

Aalborgvej 14

9700 Brønderslev

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning

Elekcig bytter gerneindenfor 30 dage fra modtagelsen. Ønsker du at bytte en vare kontakt da vores kundeservice på telefon +45 71 99 67 30 eller mail [email protected] Du vil blive bedt om at foretage en ny ordre på de ønskede produkter og sende den eller de varer du ønsker at ombytte retur. Når vi har modtaget dine varer krediterer vi beløbet til din konto eller kort afhængig af valgte betalingstype.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. I henhold til købelovens § 83 gives der en reklamationsfrist på 24 måneder. Dette omfatter fabrikations og/eller materialefejl der konstateres ved varens normalt beregnede anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Opdager du fejl eller mangler ved levering fra Eurobrands distribution AB skal det påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er din pligt at angive og på forelangende vise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til vores kundeservice. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

Bemærk dog at produkter som atomizere / clearomizere er forbrugsvarer/sliddele. Vær opmærksom på at clearomizers med eGo Gevind såsom CE4 / CE5 passer til 99% af alle batterier med eGo gevind. Dog kan visse fabrikater vise sig ikke at fungere med vores tanke. Har du modtaget 1 eller flere af disse som ikke er kompatible med dit/dine batterier, kan vi tage naturligvis ombytte disse sålænge de sendes retur ubrugt. Vi kan dog tillade at 1 stk kan være brugt eller være uemballeret grundet det har været nødvendigt at pakke en op for at teste de to. Denne vil I givet fald også kunne byttes til anden vare.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk at vedlægge et kopi af fakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Elekcig.dk.

For hurtig ekspeditionstid bedes du aftale med vores kundeservice hvordan din reklamation skal håndteres inden du sender varer retur. I forbindelse med din reklamation vil du få tilsendt et returlabel så du ikke har fragtomkostninger ved returneringen. Ønsker du at lave en reklamation bedes du kontakte vores kundeservice på telefon +45 71 99 67 30 eller mail [email protected]

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

PakkecenterNORD

Att.: Elekcig

Aalborgvej 14

9700 Brønderslev

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Beskyttelse af private oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Personoplysningerne registreres hos Elekcig og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte i Elekcig har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.elekcig.dk er Ulrik Scotwin. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.elekcig.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

Som registreret hos Elekcig, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Elekcig via e-mail [email protected] eller ved at ringe til 32 54 10 30

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundservice - [email protected]

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.nævneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Rabatkode og udsalg

Hos Elekcig.dk vil der af og til være gældende rabatkoder i omløb. Der kan være rabatkoder med særlige betingelser for brug af rabatkoden, som er specificeret i beskrivelsen.

Udsalg eller specielle tilbud på varer gælder fra det tidspunkt de bliver fastsat offentligt, og der vil ikke blive refunderet penge i henhold til rabatten på ordre foretaget tidligere end rabattens gyldigheds tidspunkt.

Ansvarsbegrænsning

Risikoen for varer købt hos Eurobrands distribution AB overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Bemærk - Produkterne må ikke bruges af gravide og personer under 18 år. Søg vejledning hos din læge, hvis du har sygdomme eller hvis der er andre forhold, som kan skabe tvivl om produktets egnethed. Eurobrands distribution AB ikke ansvarlig for skader forvoldt på andet elektronisk udstyr, artikler og personer. 

Hjælp & Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er online på chat det meste af dagen nede i højre hjørne, og vi hjælper altid med et smil.

Lovvalg og værneting

Køb af varer på Elekcig.dk er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist afgøres herefter.

Standardfortrydelsesformular (se vedhæftet til ordrebekræftelsen)

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Elekcig.dk

Kosterögatan 5

211-24 Malmö

Org.nr 556937-8960

Tel: 71 99 67 30

E-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret 25.09.2017