Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Godzilla Juice

Godzilla Juice

Prøv Godzilla Juice mærket fra Malaysia som er produceret af virksomheden Fcukin Flava. Godzilla væskerne er de såkaldte shortfills som anvendes efter Shake ’n Vape konceptet. Alle Godzilla Juice varianterne kommer i en 60ml. flaske som allerede indeholder 50ml. nikotinfri væske med 70% VG. Alt du behøver at gøre for, at anvende din shortfill er, at påfylde de resterende 10ml. med nikotinshot. Efterfølgende omrystes du den grundigt for, at opnå en færdigblandet e-væske. Da væskerne er stærkt koncentreret i smagen vil vi anbefale, at der påfyldes en base i flasken.
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier.

Godzilla væsker i sublim kvalitet

 

Godzilla er et undermærke til mærket Fcukin Flava væskerne, så dvs. det er samme firma, dog bare to forskellige mærker. Hvis du er til søde friske frugtvæsker, så er fcuking flava væskerne lige noget for dig! Godzilla juice har lagt enormt meget arbejde i deres væsker, og dette kan tydeligt smages. Disse væsker er raffineret og lavet i yderst god kvalitet. Så snart du begynder at dampe en Godzilla væske, vil du sagtens kunne smage at disse væsker er lavet med kærlighed og omtanke. Godzilla juice er blevet én af de tunge drenge på e-væske markedet, hvorfor de allerede har sat sig på meget af det asiatiske marked igennem mange år. Godzilla Juice er produceret under ordnede forhold og med topmoderne maskiner, hvor væskerne bliver lavet med de bedste aromaer på markedet, så du kun får det allerbedste! Elekcig.dk’s udvalg af Godzilla Juice

VI har nøje udvalgt disse 3 e-juices fra Godzilla Juice, hvorfor det er de populæreste på markedet, og derfor vil vi tilbyde jer de mest fantastiske smage. 

 

Godzilla Juice - Green Tea 

Denne smag fra Godzilla Juice har en let bitter the-smag, der ofte er tilsat frugt eller blomster. I denne e-juice kan du nyde smagen af te i din e-cigaret, og dermed få pirret dine smagsløg. Denne e-juice kan du nyde sammen med dine venner, kollegaer, familie og kæresten. Den milde the duft vil sprede velvære og glæde - og den gode smag vil give dig følelsen af en frisk og lækker smag i munden. Godzilla Juice - The Jackass

Den eksotiske smag er inspireret af den lækre jackfrugt. Denne e-juice giver en følelse af eksotiske frugter, sommervarme og masser af drømme. Denne frugt vokser i Indien og smager af en blanding af ananas, mango og æble. Den er sød, frisk og ikke til at sammenligne med andre eksotiske frugter. Nyd denne luksuriøse smag uden forbehold.  

 

Godzilla Juice - The Sugus 

I denne e-juice fusioneres jordbær og appelsin, og er dermed grundlaget for denne Godzilla Juice. The Sugus er en blanding af sjov og sød, som dertil sætter kulør på din dag. Når du blander denne sprøde smag i din e-cigaret, så resulterer det i en sød og rund smag på din damp. Desuden vil du få en fortryllende fornemmelse i smagen, når du smager denne lidt sure og saftige e-juice. 

 

Tips og info til din nyindkøbte Godzilla Juice

Alle e-juice fra Godzilla Juice vil komme som en 40 ml færdigblandet væske i en 60 ml flaske med 0 mg nikotin, hvori du tilsætter din nikotin booster. Du kan dermed købe din e-væske med eller uden nikotin  booster ved siden af. Når du har modtaget din e-juice og skal fylde den i din e-cigaret, så må du ikke trykke for hårdt på flasken, da tutten derved vil kunne løsne sig. Hvis/Når du tilføjer din TPD-kompatible nikotin booster til flasken, så husk at ryste den omhyggeligt i mindst 5 minutter. Herefter anbefaler vi at lade blandingen trække i min. én dag før brug af denne.