20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Fruit Freeze

Fruit Freeze

Fruit Freeze er en amerikansk shortfill kollektion, som tilbyder tre fantastiske frugt smagsvarianter med masser af kærlighed og friskhed fra menthol. Alle tre varianter er shortfills som kommer i en 120 ml. flaske, som er fyldt med 100 ml. væske, sådan at du har plads til at tilsætte to nikotin shots. Dermed får du nemt 120 ml. Fruit Freeze E-juice med 3 mg nikotin.

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Fruit Freeze shortfill stammer fra USA, og kommer i 3 forskellige friske frugtsmage. Derudover har de en masse friskhed og et snert af kølig smag af Menthol. Du får altså en intensiv frugtsmag med den rette mængde kærlighed fra menthol. Fruit Freeze er et amerikansk brand. som tilbyder en kollektion af tre shortfalls. En shortfall er en e-væske, som kommer i en flaske, som ikke er helt fyldt, men har plads til at tilsætte ét eller flere nikotin shots. De fås i en 120 ml flaske med 100 ml væske uden nikotin - så det er oplagt at putte 2 stk. 10 ml nikotin shots. Derved får du en færdig e-juice med i alt 3 mg./ ml. Foretrækker du en e-juice uden nikotin, anbefaler vi, at du fylder flasken med 20 ml nikotinfri base, og dermed opnår rette smag. 

Fruit Freeze - Vandmelon Kiwi 

Er du til en cooling? Så skal du prøve vores Fruit Freeze. Fruit Freeze er et brand fra USA, som producerer shortfills med kølig frugtsmag. En af tre skønne smagsvarianter er Watermelon Kiwi, som er en kølig og frisk kombination af vandmelon og kiwi.

Fruit Freeze - Berry Grape 

Elsker du kølige frugtsmage? Så har vi en fantastisk kollektion af shortfills som hedder Fruit Freeze. En af tre skønne varianter er Berry Grape, en kølig og frisk kombination af bær og vindruer med den helt rette mængde menthol. Hvis du er lige så vild med bær, som vi er hos Elekcig.dk - så er denne smag lige netop noget for dig!

 

Fruit Freeze - Mango 

Hvis du er vild med smagen af mango, og kan du samtidig lide at vape kølige smage? Så har vi en perfekt shortfill til dig fra det amerikanske brand Fruit Freeze. Denne shortfall giver dig en frisk og syrlig smag af mango.