20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Fresh Pressed

Fresh Pressed

Se alle vores Fresh Pressed Shortfills produkter her. Med disse varianter vil opleve fantastisk friske smagsnuancer fra eksotiske frugter, som minder om det solrige sydlige Californien hvor disse shortfills stammer fra.

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Fresh Pressed - Frisk og smagsrig

Vil du udfordre dine smagsløg? Så skal du prøve Fresh Pressed Shortfills! Med disse forskellige varianter, vil du opleve en lækker frisk smagsnuance fra eksotiske frugter, som vil minde dig om en badeferie sydpå. Vi, Elekcig.dk er i hvert fald rigtig glade og helt vilde med smagen. Smagen er sommer og friskhed er bare helt fantastisk.

 Fresh Pressed - Lava Lauau

I denne shortfill vil du opleve smagen af frisk vandmelon, kiwi og vilde bær, som giver denne utroligt søde blanding. Men pas på med al denne sødme, for med den kommer der en spændende kølig fornemmelse. Denne aroma er til dig, der er vilde med friske frugter og bare ikke kan lade være med at dampe friske smage. 

Fresh Pressed - Honeycomb Berry 

Denne shortfill har en aroma af en frisk og saftig smag af limonade blandet med de lækreste bær fra Hawaii. Men det stopper ikke helt her. For Fresh Pressed har toppet denne mix med et strejf af frisk og blød honning. Honey Berry giver dig en frugtagtig, frisk og sød kombination. Så hvis du også har tendens til at have en sød tand - så begiv dig ud i Honeycomb Berry. 

Fresh Pressed - Sugar Tantrum 

Er du lige så sukkerglad som vi er hos elekcig.dk? Så har vi nu en shortfill fra Fresh Pressed der kan give dig den perfekte sukkerrus. Sugar Tantrum giver dig smagen af pisket vanille, vanille bønner og knasende pecannød! Denne shortfill er altså lækker knasende og cremet - kombineret med en sød vanillesmag. 

Fresh Pressed - Pink Melon 

Hvis du elsker frugters sødme, så har du fundet den helt rigtige shortfill. Pink Melon har en saftig og frisk smag af fersken, vandmelon og honningmelon. En dristig blanding, men er frygteligt perfekt. Pink Melon fra Fresh Pressed er et vidunder af lidt sødme og er en fryd for dine smagsløg.