Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Frederikshavn

Synes du som mange andre i Frederikshavn også, at de nye og smarte e-cigaretter kunne være spændende at afprøve? Måske kender du dem allerede, og ved derfor også, at der findes et væld af muligheder, hvis man vælger at dampe på en e-cigaret. 

Her hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter i Frederikshavn. Og selvom vi ikke har en stor fysisk butik i hjertet af Frederikshavn, så betyder det ikke, at vi ikke har et stort udvalg alligevel. 

 

E-cigaretter et sundere alternativ

Overvejer du at udskifte dine almindelige cigaretter med de smarte e-cigaretter, så finder du her hos os i Frederikshavn et stort udvalg. 

 

Der er mange gode grunde til at vælge en e-cigaret fremfor en almindelige cigaret, og er du en af de mange, som efterhånden synes, at tobakscigaretterne er gået hen og blevet en smule kedelig, så bør du måske overveje de smarte e-cigaretter en ekstra gang. 

 

Vælger du e-cigaretten fremfor den almindelige cigaret, får du for det første et væld af dufte og smage at vælge imellem, og vælger du at blande dine egne e-væsker ved hjælp af de såkaldte shortfills, kan du til og med lave din helt egen personlige favoritsmag. 

 

E-cigaretten er også et sundere alternativ til de nikotinholdige cigaretter, fordi du ikke udsætter kroppen for de over 4.000 skadelige stoffer, der findes i den almindelige cigaret. Dit tøj, dit hår og dit hjem lugter heller ikke længere af den dårlige røg, og dine omgivelser udsætter du heller ikke længere for passiv rygning. 

 

Køb din nye e-cigaret online hos Elekcig.dk

Her hos Elekcig Frederikshavn finder du et bredt sortiment af e-cigaretter i mange forskellige farver og størrelser. Men du finder også alle de andre produkter, som er nødvendige for at få en god dampoplevelse. Du finder blandt andet coils, mods, batterier og forskellige e-væsker, som skal bruges for at dampe på en e-cigaret i Frederikshavn. 

 

Handler du din nye e-cigaret hos os, foregår det online. Men det er selvfølgelig ikke ens betydende med, at du ikke får den samme gode betjening, som hvis du handler i en fysisk butik. 

 

Vores dygtige personale sidder dagligt klar ved tasterne for at guide dig godt på vej i den store e-cigaretjungle. Så uanset om du er nybegynder eller om du har dampet i længere tid, så kan du altid regne med at blive guidet godt på vej af vores dygtige personale. 

 

Bestiller du din nye e-cigaret her hos os, behøver du heller ikke at vente længe, før din ecigaret bliver leveret ind af døren. Vi har dag-til-dag levering, og det betyder, at du ofte allerede dagen efter, du har aflagt din ordre, kan forvente at modtage din nye e-cigaret med posten.