Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

FlavourArt | Cherryl (Black Cherry) | 10 ml | Frugt

25,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Frugt
FlavourArt
Aroma
DIY

Ingredienser

  • Sort kirsebær
  • Vilde bær
  • Frugt
SKU: 110302

Beskrivelse

Et helt solmodent kirsebær er så mørkt, at det næsten ser helt sort ud. Bag den mørke hinde gemmer sig rubinrødt frugtkød, som gemmer på de mest sødmefulde og smagsfulde bomber af frugtsaft. Den fantastiske smag af solmodne bær breder sig ud i hele munden, så snart man tager blot en enkelt bid af det sorte kirsebær. Denne oplevelse får du også, når du vælger at dampe på FlavourArts Cherryl aroma, der har smagen af black cherry. 

Italienske lækkerier til din E-juice

De lækre og smagfulde aromaer fra FlavourArt bliver alle produceret og udtænkt i hjertet af Italien. Det er her alle nuancer i smagene bliver bestemt ned til mindste detalje, sådan at aromaerne kommer til at bestå af de helt rigtige komponenter, der gør dem uundværlige for dig, når du skal blande din egen E-væske. Denne Cherryl aroma fra FlavourArt bør udgøre 5-10% af E-væskens base, for at du kan få den mest optimale smagsoplevelse, når du vælger at anvende denne type af aroma i din E-cigaret.

Udover at være fantastisk sammen med en E-cigaret, så kan aromaen også bruges i madlavningen, sådan at det er nemt at give tingene et ekstra pift af sødmefulde og mørke kirsebær.

Billede

Produktanmeldelser