Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

FlavourArt

FlavourArt

Med hjemsted i Italien har FlavourArt Liquid etableret sig som en af de førende aroma producenter, siden de startede op tilbage i 2006. Italien har længe været kendt for deres evner i køkkenet, og deres store fokus på den gode smag, og det er muligvis derfor, at FlavourArts aromaer er blevet så populære rundt omkring i verden. I 2009 begyndte FlavourArt at fokusere på E-cigaret markedet, og siden da har virksomheden ikke set sig tilbage. FlavourArt ser kun fremad i udviklingen på deres e-væsker og e-cigaretter!

Side

Total 71 produkter

Total 71 produkter
Side

Total 71 produkter

Total 71 produkter

Bredt udvalg af smage hos FlavourArt 

Her hos os finder du et kæmpe udvalg af aromaer fra FlavourArt. Dermed har du store muligheder for at lave selv de mest komplicerede E-væske opskrifter. Du behøver dog ikke købe flere smage af gangen, da langt de fleste af FlavourArts aromaer, sagtens kan stå alene i en E-væske. 

 

Tobakssmage 

Mange har oplevet at E-cigaretter er ideelle som rygestop metode, da de giver dig muligheden for stille og roligt at trappe ned. Når du stopper med at ryge, vil du desværre ofte savne tobak smagen, men med de lækre aromaer fra FlavourArt har du mulighed for at dampe på lækre E-væsker, der giver dig den velkendte smag. Her på siden finder du flere forskellige skønne tobakssmage, som du med fordel kan kombinere.

 

Friske frugter 

Mange dampere elsker smagen af forfriskende frugter, da de giver dig et frisk pust i hverdagen. FlavourArt har aromaer, der strækker sig fra smagen af fersken, til jordbær og endda til vandmelon. Frugtsmag giver en skøn smag i munden og en frisk fornemmelse, som du kan nyde hele døgnet. 

 

Dessert i dampform - Hvem elsker ikke desserter? 

Med de forskellige velsmagende aromaer fra FlavourArt har du mulighed for at blande dine egne lækre ”damp desserter”. Du kan eksempelvis blande en vaniljearoma med en jordbæraroma. Prøv dig frem. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Hjemmeblanding er hyggeligt. At blande sine egne E-væsker er både afslappende og hyggeligt. Samtidigt giver det dig muligheden for meget nøjagtigt at tilpasse smagen og smag styrken af din E-væske, så den matcher dine personlige ønsker og din måde at dampe på.  

 

Flavourart er ikke færdigproduceret e-væsker! 

Det er vigtigt at huske på, at disse FlavourArt-produkter ikke er færdigproducerede E-væsker, men aromaer. Det betyder, at du ikke må hælde produkterne direkte i din tank. Hvis du ønsker at prøve kræfter med at blande dine egne E-væsker, kan du med fordel læse vores guide. Når du har blandet din E-væske og fyldt den på flaske, er det vigtigt, at du opbevarer den korrekt for at smagen bibeholdes. En E-væske skal opbevares køligt og mørkt for at undgå en uhensigtsmæssig oxideret smag. Køleskabet dur dog ikke, da det hæmmer modningsprocessen. Derudover skal E-væske altid opbevares utilgængeligt for børn og dyr. Den anbefalede dosis af FlavourArt aromastof i din base til E-væske er på omkring 5-10%. Ved eksempelvis kraftige og stærke tobakssmage kan det være en god ide at starte lavt ud, for at vende sig til smagen. 

Lad os hjælpe dig! Har du nogle spørgsmål omkring FlavourArts produkter, som du ikke kan finde svar på her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os via kontaktside.Vi sidder altid klar til at hjælpe de danske dampere med at finde de helt rigtige produkter til dem.