Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Fcukin Flava

Fcukin Flava

Oplev spændende shortfills fra Malaysia! Fcukin Flava tilbyder en shortfill smagsserie med 5 unikke kombinationer. En Shortfill er en e-væske uden nikotin. Væsken kommer i en flaske, hvor der skal fyldes et nikotin shot. Fcukin Flavas shortfill kommer i en 60ml. flaske hvor 50ml. allerede er påfyldt med nikotinfri e-væske. E-væsken har forholdene 50% VG og 50% PG. Tilsæt et 10ml. nikotin shot med 18 mg for, at opnå en nikotinstyrke på 3 mg. totalt pr. ml. Ønsker du en færdigblandet e-væske uden nikotin, kan blot nøjes med, at fylde flasken med en nikotinfri base for, at opnå den rette smagsbalance.

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Fcuking Flava velkendt mærke verden over 

Fcuking Flava er blandt de mest populære e-væsker på markedet. De blevet kendt for deres livlige og intense smag. Sammensætningen er grunden til at mange kunder har valgt fcukin flava, som deres fortrukne damp væske. De har skabt en revolution i damp verdenen, med deres eksotiske smags blandinger, som de har brugt 5 år på at perfektionere. Som én af Malaysias største e-juice producenter, ved fcuking flava godt, hvordan en velsmagende e-væske skal skrues sammen. De har udviklet en række serier, så der kan være til enhver smag. 

De var blandt andet også nogle af de første til at introducere køling i deres væsker, hvorfor det hurtigt blev et kæmpe fænomen, som vi kan se verden over i dag. All DAY VAPE serien (ADV)

All Day Vape serien er en original serie fra Fcuking’ Flava, som er kendt for sine forskellige velsmagende frugtsmage, hvor du kan få dem med eller uden cooling. Her hos Elekcig.dk sælger vi dem i de originale sorte flasker fra ADV-serien.

ADV serien står for All Day Vape - hvilket er beregnet til dampning “All day - Every day”. 

Denne serie kan du altså med fordel vælge til hverdagsbrug, og dermed supplere med smage fra de øvrige serie, når der skal ske lidt ekstra, eller du vil udforske i junglen af evæske. 

 

Bestsellers fra ADV-serien:

Fcukin Flava Strawberry Jello

Hvis du er ligesom os hos elekcig.dk vilde med den autentiske gelé i jordbærform? Så er Strawberry Jello lige noget for dig! Du vil blive mødt af en sød jordbærgelé, som du oftest vil associere med en god klat kage creme. Strawberry Jello fra ADV-serien er sød, smagsrig, spændstig og med cooling får den naturligvis ekstra dimension, som klart kan anbefales. Så hvis ud har en lige så sød tand som os, så skal du helt klart prøve Strawberry Jello fra fcuking flava. 

 

Fcukin Flava Freezy Pineapple 

Der findes samtlige e-væsker med ananassmag, hvor én af de bedste på markedet uden sammenligning er Freezy Pineapple fra fcuking flava! Ananassmagen sidder lige i skabet, som du kender den. Den har en balance mellem det syrlige og søde - så den er lige så godt som en frisk ananas. Desuden har den også en god portion cooling til dem, der foretrækker det. 

Fcukin Flava Philippine Mango

Kender du det med, at du leder efter en moden mango i supermarkedet? Det er ikke altid, at mangoen i det danske supermarked er tilpas søde og modne, men mangoer fra Filippinerne er noget helt specielt! Her vil du opleve en smagseksplosion som aldrig før, og det vil komme i enhver bid. Her vil du aldrig komme forgæves et en mango, da den har helt samme søde smag og en tilpas blød konsistens hver gang. Philippine Mange fra Fcukin Flava er en perfekt afspejling til dette, og er rigtig god i samspillet med de øvrige frugtsmage. 

 

Fcukin Flava Smashin’ Lemonade 

Kender du det med, at det er en solrig sommerdag og du allermest har lyst til noget forfriskende? Dette har vi svaret på, for Smashin’ lemonade giver en forfriskende fornemmelse og smagen er intens og sød.