Chat with us, powered by LiveChat

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

GENERELLE SPØRGSMÅL TIL PRODUKTER

Hvis du er ny indenfor E-cigaretter anbefaler vi Joyetech eGo AIO. Den er af vores mest populære modeller fordi den er meget brugervenlig. Her er tank og batteri nemlig bygget sammen, hvorfor den er meget ukompliceret at anvende, selv for begynderen. Derudover egner flere podsystemer sig rigtigt godt til personer der er nye til dampning. Hvis du ønsker en anelse mere avanceret / omfattende udstyr så har vi også modeller, som er mere tekniske, giver mere damp og åbner op for egne indstillingsmuligheder. En af vores bedste modeller er Vaporesso Revenger X Kit, som er et kraftfuldt kit der egenr sig god til subohm. Ellers anbefaler vi at prøve dig frem. Jo højere pris, jo mere avanceret er den og jo flere indstillingsmuligheder har den. 
 En tommelfingerregel er at 10 ml. E-væske svarer til 5-6 pakker cigaretter. Dvs. At du ved at dampe på e-cigaretter betaler 25 kr. For det antal cigaretter som du normalt skulle have betalt 200-250 kr. Forbruget af e-væske afhænger af mange faktorer. Hvis man anvender en mindre mund-til-lunge e-cigaret (eksempelvis Joyetech eGo AIO) vil man typisk bruge 1-5 ml om dagen. hvis man istedet bruger en Sub-ohmm, direkte-til-lunge tank vil man sandsynligvis frobruge omkring 5-10 ml om dagen. Forbruget varierer altså meget fra person til person. 
Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG) er de to baser som er grundlag for din E-væske. Når vi snakker om E-væske, så har disse to baser forskellige virkninger som skal blandes korrekt for at få den optimale E-juice. PG - Propylenglycol er god til at holde på smagen og medfører en behagelig halskrads for forbrugeren i korrekt mængde. Jo større mænge PG, des mere smag. VG - Den vegetabilske glycerin er det som giver den fyldige damp. Jo større mængde VG, des mere damp. VG giver samtidig en tykkere konsistens. Ved at blande disse to væskebaser, kan man altså producere E-juice lige som man ønsker.
Vi har væsker med et VG indhold på mellem 30 og 90, hvilket altså vil sige at væres væsker maksimum indeholder 70PG hvilket er tilstrækkeligt for langt de fleste. PG/VG indholdet vil stå i produktbeskrivelsen på hvert enkelt produkt, og afhænger af mærke og produklinje. Vores mest populære e-juice mærke er Hangsen som har 3 produktlinjer med e-juice:  
Hangsen Atom: 70 PG & 30 VG
Hangsen Vengers:  70 VG & 30 PG
Hangsen Honor: 50 PG & 50 PG

Ja. Vi sælger E-væske både med og uden nikotin. Vores væske fås i 5 forskellige nikotinstyrker, og du vælger nikotinstyrke inde på hver smag.
Nej, det er ikke ulovligt at købe e-væske hverken med eller uden nikotin..

FØR BESTILLING

Vi er rigtig glade for, at du vælger vores webshop og vi ser frem til at få dig som kunde i fremtiden også. Du vælger de ønskede varer og tilføjer dem til kurven. Gå herefter til kurv og tjek, at alt er som det skal være. Klik ” Gå til betaling ” for at afslutte dit køb. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe os op på telefon 71 99 67 30, sende en mail eller benytte dig af vores online chat nede i højre hjørne.
Vi tilbyder altid dag-til-dag levering. Bestiller du med DAO som leveringsmetode og inden kl. 15.00 garanterer vi at din bestilling i 99% af tilfældende bliver afsendt samme dag. Det betyder at du som udgangspunkt vil modtage dine varer dagen efter bestilling. I de fleste tilfælde er forsendelse i en sådan størrelse, at den går direkte i postkassen / brevsprækken. DAO leverer ofte til dørtrinnet. Du slipper med andre ord for at skulle vente yderlige en dag for at hente din pakke på det lokale postkontor.
Nej, den eneste mulighed for at bestille er på hjemmesiden. Her vil vi naturligvis rådgive og vejlede dig til et gennemført køb.
Hvis du har bestilt inden kl. 15.00 vil du i de fleste tilfælde modtage forsendelsesbekræftelse inden kl. 18.00 samme dag. Det er nemlig sidst på dagen, at denne del af ordrehåndteringen bliver udført. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din ordre er gennemført er du velkommen til at kontakte os. 
Hvis du har ønske om at tilføje eller ændre i din bestilling skal det gøres i god tid. Er ordren lavet inden kl. 15.00 vil den oftest være pakket kort tid efter, så man skal ofte kontakte os straks efter ordren er foretaget. 
Vi har en fast lav fragtpris fra 29 kr. Overstiger din bestilling en værdi på 350 kr. Er fragten gratis.
Vi sender til hele Europa. Sverige og Norge koster fra 49 kr. Resten af Europa koster fra 59 kr.
Ja, vi tilbyder altid 30 dages fuld returret. Hvis du ønsker pengene retur for dine varer, gives det såfremt alt er uåbnet og i væsentlig samme stand og mængde som ved køb. Modtager du mod forventet defekte varer tilbyder vi naturligvis altid at ombytte disse. I sådanne tilfælde bedes du kontakte vores support: [email protected] Du vil få fremsendt et returlabel, så du kvit og frit kan returnere. Husk at vedlægge ordrenummer samt evt. Forklaring med i returneringen.
Har du modtaget en rabatkode skal du bruge denne kode ved afslutningen af dit køb. Efter du har indtastet dine personlige oplysninger vil der væreet felt hvor der står "Tilføj rabatkode". 
Du kan som udgangspunkt anvende alle vores e-væsker. En almindelig e-cigaret har ingen e-væske som specifikt fungerer bedst med lige netop den, dog er e-væsker med et højt indhold af VG (70% og derover) mere velegnet til at dampe på sub-ohm tanke og kan være for tykflydende til at anvende i simplere tanke såsom EVOD, CE4 etc. Disse mere tykflydende e-væsker kan forårsage problemer med dampen i disse simplere tanke og forkorte anvendelsestiden på coilen. Generalt vil e-væske med høj VG passe bedre til subohm, hvor der anvendes en coil med lav modstand. Nogle modeller, såsom Eleag iJust NexGen fungerer bedst med en væske med minimum 50 VG eller højere. 
Ja! Ønsker du hjælp og vejledning er vi til rådighed på telefon 71 99 67 30.
Det sker en sjælden gang i mellem, at teknikken driller når man forsøger at afslutte et køb. Oplever du problemer er det en god i dag at forsøge fra en anden browser ( Chrome, Firefox, Safri, Explore ). Oplever du stadig problemer så kontakt os på telefon 71 99 67 30 eller skriv en mail. Angiv gerne den fejlmelding du får.

Sender i til Norge? 

Ja det gør vi! Leveringstiden er som regel 2-5 arbejdsdage. Dog kan leveringstiden variere alt efter din ordreværdi og pakkens indhold. Har du en højere ordreværdi end DKK 260,00, kan du risikere at den norske told holder på pakken for, at kontrollere indholdet. Det samme kan være tilfældet hvis ordren indeholder produkter med nikotin. Vi anbefaler derfor, at man deler sin bestilling op i 2 eller flere således, at hver pakke har en værdi under toldgrænsen på  DKK 260,00. Hvis ordreværdien er over toldgrænsen kan du opleve følgende:

1. En forlænget leveringstid på 4 uger fra afsendelsesdatoen. 

2. Du kan blive krævet en afgift fra den norske told for, at få udleveret pakken.

3. Du kan risikere, at pakken kommer retur til os. I så fald, refunderer vi pengene tilbage til dig for, at du kan lægge en ny bestilling inde på vores hjemmeside. Desværre har vi ingen indflydelse på dette eftersom, at det er de norske myndigheders regler som er gældende. 

EFTER BESTILLING

Er det første gang du har en e-cigaret i hånden kan det være svært at finde ud hvad hvordan den fungerer. Vi opfordrer alle nye kunder til at se instruktionsvideoer online og læse manualen grundigt. Er dette ikke tilstrækkeligt er du velkommen til at kontakte vores support på [email protected] eller 71 99 67 30. Her hjælper vi dig både før og efter køb.
Så snart din ordre sendes fra vores lager i Brønderslev, vil du modtage bekræftelse på dette. Bekræftelsen vil blive sendt til den mail du angav ved bestiling.
Efter vi har overleveret din pakke til DAO eller Bring garanterer de levering på 1-2 hverdage. Hvis ikke den pakke er kommet herefter bedes du tjekke på din ordrebekræftelse, at din adresse er angivet korrekt. Husk, at dit fulde navn skal angives på postkassen, ellers kan postbuddet ikke leverer pakken.
Ja! Både DAO og Bring tilbyder sporing med track and trace. I de fleste tilfælde vil trackingnummeret bliver tilsendt til dig på mail. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os for at få klarhed over din pakkes færden. Vi vil kunne videregive dit trackingnummer til dig.
En sjælden gang i mellem opstår der desværre problemer hos vores postleverandører, der gør at din pakke enten bliver forsinket eller ikke når frem. I tilfælde at udeblevet pakke bedes du kontakte os med det samme. Det er vores ansvar, at du får dine købte varer, så vi tager kontakt til den pågældende postleverandør og finder en løsning.
Heldigvis er det sjældent, at vi ser fejl på vores produkter, men når det sker sørger vi selvfølgelig for at rette op på det med det samme. Skulle du være uheldig at modtage et defekt produkt kan vi i de fleste tilfælde udbedre fejlen over mail. Hvis ikke det er muligt, vil vi vurdere hvorvidt det er nødvendigt at sende produktet til test eller om produktet blot bør ombyttes. I disse tilfælde vil du få tilsendt et returlabel, som du påsætter forsendelse. Dermed er fragten betalt af os. 

Jeg har bestilit til Norge, men har ikke modtaget men ordre som forventet. Hvad gør jeg?

Leveringstiden er som regel 2-5 arbejdsdage, men kan i nogle tilfælde blive forlænget alt efter din ordreværdi og pakkens indhold. Har du en højere ordreværdi end DKK 260,00, kan du risikere at den norske told holder på pakken for, at kontrollere indholdet. Det samme kan være tilfældet hvis ordren indeholder produkter med nikotin. Her kan du opleve følgende:

1. En forlænget leveringstid på 4 uger fra afsendelsesdatoen. Hvis pakken ikke er modtaget inden 4 uger efter forsendelse er du meget velkommen til at kontakte os. 

2. Du kan blive krævet en afgift fra den norske told for, at få udleveret pakken.

3. Du kan risikere, at pakken kommer retur til os. I så fald, refunderer vi pengene tilbage til dig for, at du kan lægge en ny bestilling inde på vores hjemmeside. Desværre har vi ingen indflydelse på dette eftersom, at det er de norske myndigheders regler som er gældende.