Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf | Rotor Mesh tank | 2 ml

Ikke på lager

Eleaf Rotor Mesh tanken er en rendyrket sub-ohm tank med de nyeste HW-T og T2 coils. Ved hjælp af propellen installeret i HW-T og HW-T2 coil bliver dampen fokuseret og giver et meget lettere sug. En anden fordel er at hvis e-væske når igennem varmefladen, vil propellen re-cirkulerer e-væsken ind på kanthal gitteret og du undgår dermed at få e-væske blandet med dampen.

Vi anbefaler du benytter minimum 70VG væske til denne tank.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
510
Eleaf
2
1

Teknisk specifikation

SKU: DK1423

Beskrivelse

Designet på Eleaf Rotor mesh tanken er inspireret af en turbines udseende. Derfor har coilen fået installeret en propel der nærmest skyder dampen afsted. En lille hvislen kan høres hvilket giver en fed effekt. Du kan benytte alle coils fra HW serien fra Eleaf så hvis du har en ynglings coil kan den sagtens installeres uden det kræver at tanken tilpasses.

 

Udseende:

Tanken er lidt tyndere end tanke til sub-ohm sædvanligvis er, men lad dig ikke snyde, med en diameter på 26 mm er Eleaf Rotor Mesh en tank der lægges mærke til. Tanken kommer i sort, sølv, blå og regnbue. Eleaf Rotor mesh tanken kommer med justerbart airflow der kan indstilles i bunden af tanken.

 

Børne og lækage sikker:

Eleaf Rotor Mesh er udstyret med push-to-open system der betyder den ikke kan gå op ved et uheld og spilde væske. 

 

Vi anbefaler du benytter minimum 70VG væske til denne tank.

 

I kassen:

1x Eleaf Rotor Mesh tank

1x Eleaf HW-T 0.2 ohm coil (præ-installeret)

1x Eleaf HW-T2 0.2 ohm coil

1x manual

 

 

 

 

 

 

Billede

Produktanmeldelser