Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf | Melo 5 | 2 ml

Ikke på lager

Melo 5 tanken fra Eleaf er seneste generation af Melo genren. Melo 5 leverer mere smag, mere damp, bedre oplevelse. Med de nye EC-M og EC-S coils får du presset det yderste smag og damp ud af din væske. Med den smarte børnesikre åbning som vi kender det fra Ello Pop er du sikker på der ikke løber e-væske ud.

Som noget helt nyt er Melo 5 tanken bygget så du kan skifte coil uden at skulle bekymre dig om e-væsken løber ud.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
510
Eleaf
2
1

Teknisk specifikation

SKU: DK2318

Beskrivelse

Eleaf Melo 5 tanken er en enorm smagsmaskine. med EC-M coilen vil den producerer smag som du aldrig har prøvet før. Er du en gammel Melo fan og har du prøvet de tidligere generationer vil Melo 5 bestemt ikke skuffe.

 

Coils:

Melo 5 kommer med 2 nye mesh coils, EC-M og EC-S. Disse leverer virkelig damp og smag i særklasse. Med SS316L mesh giver de nye EC coils en mere jævn varme over hele den porøse bomuld som kvitterer med at sende mere smag end nogensinde før i Melo serien.

 

Design:

Tanken er designet med det samme åbningssystem som vi kender det fra Ello Pop. Du løfter blot toppen og glider den til siden. Dette smarte system sikre at der ikke ved uheld løber e-væske ud. Derudover kommer Melo 5 med en ny innovativ bund. Når du skruer bunden af, bliver hullerne mhvorigennem e-væsken normalt løber ind til coilenm lukket. Dette gør at du kan skifte coil selvom du har væske i allerede - husk dog altid at dryppe et par dråber e-væske i din coil eller lade e-væsken sive ind i bomuldet inden du tager en ny coil i brug.

Melo 5 kommer med 510 gevind, og med en bredde på 26,5 mm er det en af de større tanke. 

 

I kassen:

1x Eleaf Melo 5 tank

1x Eleaf EC-S 0,6 ohm coil (præinstalleret)

1x Eleaf EC-M 0,15 ohm coil

1x manual

Forskellige reservedele

 

Billede

Produktanmeldelser