20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf | Melo 3 Mini | 2 ml

Ikke på lager
Eleaf Melo 3 Mini er en topklasse atomizer, der kommer med alle de relevante funktioner. Tanken kan rumme 2ml lækker E-væske og påfyldningen er utrolig simpel.
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
510
Eleaf
2
Ja

Teknisk specifikation

SKU: DK1000966

Beskrivelse

Eleaf Melo 3 Mini er en topklasse atomizer, der kommer med alle de relevante funktioner. Tanken kan rumme 2ml lækker E-væske og påfyldningen er utrolig simpel. Den fyldes op via det såkaldte top filling. Det gennemsigtige glas betyder, at du kan se, hvad du laver, og derfor bliver opfyldningen let som en leg. Eleaf Melo 3 Mini kan bruges med forskellige MODs, således du kan få præcis den dampoplevelse, som du efterspørger.

Justerbart airflow

Denne atomizer kommer med justerbart airflow, og det er en funktion, der markant forbedrer din dampoplevelse. Med justerbart airflow kan du let tilpasse dampmængden, så den passer til dine præferencer. På den måde kan du få mest muligt ud af dine E-væsker. Når du tilpasser airflowet har du mulighed for både at danne større skyer og for at koncentrere dampen. E-væsker kommer i forskellige smagsstyrker og nuancer, og via justerbart airflow kan du danne præcis den mængde damp, der skal til, for at E-væsken smager allerbedst.

Enkelt og stilrent design

Eleaf Melo 3 Mini kommer i et flot og simpelt design. Den rene sorte eller sølvfarven er gennemgående og komplimenteres af det klare glas. Det stilrene design betyder, at Eleaf Melo 3 Mini passer perfekt i kombination med andre stilarter. Materialet er rustfrit stål, hvilket sikrer en høj kvalitet og en god holdbarhed. Det varmeisolerede metalmundstykke topper desuden designet. Denne atomizer er lille – 22mm gange 55mm – og det er klart en af dens største styrker. Den bidrager nemlig til øget komfort, når du holder din E-cigaret uden at gå på kompromis med ydevenen.  

Specifikationer

Diameter: 22mm

Længde: 55mm

Kapacitet: 2ml

Volt: 3 til 8V

Billede

Produktanmeldelser