Chat with us, powered by LiveChat
Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer med udsendelse af mails herunder ordrebekræftelse, vi arbejder på at løse problemet. Vi beklager!

Eleaf | iJust NexGen

Ikke på lager

Her kommer den nye generation af en ufattelig populær produkt. Eleaf iJust e-cigaretten byder på en All-In-One design, 3000 mAh batterikapacitet og en 2ml. tank. 

Læs mere
Eleaf
2
3000

Teknisk specifikation

Varenummer: DK1001133

Beskrivelse

OBS: iJust NexGen bør anvendes med høj VG væske (over 70VG), da man ellers risikerer at væsken lækker. Her kommer den nye generation af en ufattelig populær produkt. Eleaf iJust e-cigaretten byder på en All-In-One design, 3000 mAh batterikapacitet og en 2ml. tank.  iJust NextGen har en kompakt og en fin aflang design og behøver blot en knap for, at anvende den. Dette gør denne nye e-cigaret vældig let at anvende. Desuden kommer den med helt nye HW coils som er produceret for, at give den bedste mulige damp og smagsoplevelse. Påfyldning af e-cigaretten foregår fra toppen, gennem påfyldningshullet som er let tilgængelig. Du kommer til den ved, at trykke på mundstykkedelen på siden.  Opladning af batteriet sker ved USB porten på siden af iJusten. Der følger selvfølgelig også en kabel med i kittet. His du ønsker, at vide hvor meget batteri du har tilbage, vises det gennem lyset fra aktiveringsknappen. Den lyser i 4 forskellige farver.  iJust NextGen er kompatibel med coils i 0.15 -3 ohm og du kan vælge e-cigaretten mellem forskellige farver. Selvom den nye iJust NextGen har en all-in-one design, kan du fortsat skifte glasset ud. Vær dog opmærksom på, at det er ikke er muligt, at anvende andre tanke på batteriet. Teknisk information: Diameter: 25 mm Længde: 118 mm Rummer 2 ml E-juice Batterikapacitet: 3000 mAh Max. output watt: 50W Kompatibel modstand: 0.15 - 3 ohm Påfyldning fra toppen All-in-One design Nye HW coils Opladning via USB kabel

Billede