20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf | Eleaf iJust 2 Silikon Airflow Control Ring

10,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Denne Airflow Control Ring er designet til Ijust 2 atomizere og med dem, kan du justere atomizerens airflow. Ringen er af silikone, hvilket gør produkter mere bekvem og brugervenlig. Overfladen sørger for at, du har bedre fat i din E-cigaret, så den ikke glider ud af hånden på dig, og ringen er samtidig fleksibel, hvilket betyder, at du let kan indstille airflowet. 
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Eleaf

Beskrivelse

Skru op for airflowet

Med Silicon Airflow Control Ring har du fuld kontrol over airflowet, hvilket giver dig mulighed for at optimere din oplevelse. Ved at justere airflowet kan du få din E-cigaret til at genere mere eller mindre damp. Mere damp betyder større skyer, mens mindre intensivere smagen af din E-væske. Det er forskelligt, hvad folk bedst kan lide, og det afhænger også af din E-væskes smagsstyrke.

Pep din iJust 2 op

IJust 2 har et meget rent design, men ønsker du at peppe udseendet lidt op, er der rig mulighed for det. Silicone Airflow Control Ring kommer i fire forskellige farver: blå, grøn, gul og hvid. Du skal blot vælge den, der komplimentere din iJust 2 bedst, og det er naturligvis en smagssag.

Billede

Produktanmeldelser