Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf

Eleaf

Hos Elekcig.dk kan vi slet ikke få armene ned over Eleaf! Eleaf leverer nemlig altid en yderst trendy og stilsikker e-cigaret, som altid formår at skille sig ud. De allerførste e-cigaretter slog igennem i Nordamerika og Europa, men de første havde en smule ensformighed og var kedelige i udtrykket. En absolut topmodel er Eleaf istick, som vi også forhandler!

Side

Total 49 produkter

Total 49 produkter
 1. Eleaf | iJust 3 | 3000 mAh
  349,00 kr
 2. Eleaf | iStick Pico 75W
  389,00 kr
 3. Eleaf | Ello DURO | 2 ml
  199,00 kr
 4. Eleaf | Eleaf iJust 2 Silikon Airflow Control Ring
  10,00 kr
 5. Eleaf | Silikone Etui til iStick 20W & 30W
  25,00 kr
 6. Eleaf | Istick Amnis 2 | 1100 mAh
 7. Eleaf | iStick 60w Magnet Cover
  79,00 kr
 8. Eleaf | iStick 50W Silikone Etui
  29,00 kr
Side

Total 49 produkter

Total 49 produkter

Innovative e-cigaretter fra iSmoka eleaf til de skarpeste priser!

 

iSmoka Eleaf Electronics CO. Ltd befinder sig i Shenzhen i Kina og blev grundlagt i 2011. Eleaf blev hurtigt et meget bekendt brand på markedet. Eleaf har gjort en del ud af, at etablere tætte samarbejder med inden- og udenlandske distributører. Via samarbejdet rundt omkring i verden har Eleaf etableret en del servicecentre i alle verdens hjørner, så de kan garantere en effektiv og hurtig support til sine kunder. Det kinesiske brand Eleaf er blandt markedets bedste forhandler af e-cigaretter, som er kendt for at levere e-cigaretter i høj kvalitet og i et nyt, flot design. Samtidig leverer de også de skarpeste priser, hvilket gør dem meget vellidte på det danske marked. Eleaf’s e-cigaretter er også de nyeste indenfor funktionalitet, som gør dem særligt populære her i Norden. Eleaf’s designere vil sikre, at produktet er stilrent og helt unikt - derfor anvender de elegante og lette materialer, hvor designet har et stilfuldt look. Funktionalitet går hånd i hånd med det smukke design - og derfor medvirker produkter fra Eleaf til en unik oplevelse, hvor styresystemer og funktioner er meget nemme at benytte. Eleaf fik oprindelige sit gennembrud med deres produkt mini mod iStick Pico - som var banebrydende fore deres succes. Trods dens petite størrelse, kan den yde hele 75 Watt Sub-ohm, og har derfor vakt stor begejstring på det danske marked. Tanke, coils og innovativt design - samtidig med skarpe priser medvirker, at Eleafs produkter kan bruges både til nybegynderen, samt den erfarne damper. Ved Eleaf e-cigaretter skal du nok finde ud af, hvilket design og hvilke farver, du helst kunne tænke dig.

 

Få den bedste start med din nye eleaf e-cigaret

 

Vi har skræddersyet en lille miniguide til din helt nye e-cigaret fra Eleaf - så du allerede fra start af kan få en god oplevelse, når du skal afprøve din nye Eleaf e-cigaret. Nedenfor får du en lille guide til, hvordan du påfylder din nye Eleaf e-cigaret med e-væske. 

 

1: Start med at fylde tanken forsigtigt: Ved første brug, så skal e-væsken trække i 15-20 minutter, så coilen bliver helt gennemvædet. Det skal gøres hver gang coilen skiftes. 

2: I nogle tilfælde skal batteriet aktiveres: Derfor skal du trykke 5 gange i træk, så du kan aktivere det. 

3: Undersøg, om pakken indeholder batterier til din nye Eleaf e-cigaret. Tjek især dette ved startkit. På en stille og rolig måde skal du skrue op for watt output, for at undgå den brændte smag - og derefter skal du indstille din ønskede mængde damp. 

4: Forlæng batterilevetiden. Det kan du gøre med en batterioplader til e-cigaretter. Batterierne kan på den måde oplades direkte igennem mod’et, hvor levetiden af batteriet vil blive forlænget ved at oplade den eksternt. 

 

Du kan finde vores e væske heriSmoka Eleaf tilbyder det skarpeste sortiment!

 

Eleaf har et stort udvalg af forskellige serier og modeller af e-cigaretter. Derfor kan det virke til at være meget overvældende og ikke mindst uoverskueligt, at skulle vælge blandt iSmoka Eleafs sortiment. VI har prøvet at gøre det så overskueligt som muligt, ved at beskrive de forskellige produkter nedenfor, så du kan finde netop den e-cigaret du har behov for. Det lyder nemt, ikke? Så læs mere om Eleafs sortiment nedenunder. 

 

iStick pico serie

Istick pico er en ikonisk serie for samtlige dampere - og derfor er der gode grunde til at det er ét af de mest anerkendte brands i damp verdenen. Serien byder på et væld af stærke, brugervenlige og billige produkter. Siden de kinesiske producenter trådte ind på markedet i 2011, så er Eleaf hurtigt blevet én af de store spillere på markedet. Blandt andet fik istick pico serien hurtigt markeret sig, som en af verdens førende indenfor e-cigaretter. Siden den første Eleaf istick mini udkom i 2014 har det hurtigt taget fart - og dermed har istick pico serien hurtigt fået et godt omdømme i damp kredsene rundt omkring i verdenen. Samtidig med deres succes har de hele tiden forbedret og udviklet endnu mere på istick serien, således at de hele tiden kan følge med og sælge nye, men endnu smartere produkter. 

I iStick pico serien kan du finde iStick 20W, iStick 30W og iStick 50W. Denne produktserie har fået et positivt omdømme omkring i hele verden. Eleaf udviklede en række innovative produkter efter temperatur kontrolelementet kom ind i damp industrien. Disse blev meget succesfulde på det internationale marked. Eleaf udviklede blandt andet iStick TC40W, iStick TC60 W og iStick TC 100W, som blev lanceret lige efter hinanden. ISmoka Eleafs iStick-serie har været deres allermest populære serie af produkter hidtil. 

 

Eleaf ijust 2

ijust 2 tanken er et godt valg, hvis du ønsker at prøve Sub-ohm. Eleaf ijust 2 giver dig et helt komplet sub-ohm kit, som giver dig en god damp og en dejlig smag. Batteriet i ijust 2 kittet er på hele 2600 mah. Derved opnår du mange timers damp til trods for en lav modstand i tanken på 0.3 ohm. Dette betyder, at den varmes hurtigere op end almindelige coils og dermed producerer den store mængder af damp. Der medfølger et USB kabel og en opladning tager omkring 3 timer, hvis batteriet er fuldt afladt. Eleaf ijust 2 kommer med den store ijust 2 tank, som kan rumme en del væske med sine 5,5 ml. ijust 2 er bygget med pyrex glastank, hvilket betyder, at den passer godt til sub-ohm og stærke væsker. I Eleaf ijust 2 er der indbygget airflow, som betyder, at den kan justeres. I ijust 2 medfølger der clearomizer og coils med en ohm på 0.3. 

Du kan tilkøbe nye almindelige coils med Eleaf ijust 2 herEleaf ijust 3 

 

Af ijust serien er denne en nyere og innovativ version af ijust S og ijust NexGen. Den introducerer dig til helt nye mesh coils, som med sikkerhed vil give dig god smag. iJust 3 på 3000 mah er et sub ohm kit med god smag og massere af damp. Derfor er det også én af favoritterne af vores ijust 3 og ijust 2. Batteriet giver nok strøm til en hel dag, uanset hvor meget eller lidt man bruger sin ijust 3. Knappen på e-cigaretten kan lyse i 4 forskellige farver, som påviser hvor meget strøm der er tilbage. Der er medfølgende Ello Duro tank - så du får en virkelig god damp, som et utrolig nem at betjene. Denne tank er kendt for at være en sikker vinder blandt tanke. Tanken er 2 ml.  Der er indbygget airflow ijust 3 og tanken fyldes nemt op i toppen. Der medfølger et micro USB kabel, og en opladning varer hele 3 timer, hvis batteriet er afladet. I ijust 3 medfølger der 0.15 ohm coils. ijust 3 er god til at have med på farten, hvis man er fan af dampskyer. I eleaf ijust 3 er der indbygget batteri, så derfor skal du blot købe en af vores e væsker for at kommer igang. Dog anbefaler vi, at du benytter en tykkere væske, som fx 70 VG/30 PG forholdet. Vi anbefaler Direkte til lunge sug til ijust 3. 
Eleaf ijust s

 

Kraftfuld, overkommelig og meget nem at bruge. Eleaf har udvidet deres ijust 2’s popularitet ved at have skabt ijust s. ijust s giver en enkel betjening og massere af energi - alt sammen til en overkommelig pris. Med de nye tilføjelser i Eleaf ijust s er Eleaf ijust s blevet en af de bedste på markedet. Eleaf har finjusteret specifikationerne for at gøre det nemmere at benytte ijust for alle vapere. Eleaf ijust s kommer med det største batteri i forhold til ijust 2 og ijust 3. Eleafs ijust serie har gode batterier, men ijust s har ikke blot en kapacitet på 3000 mAh, men også en diameter på 24,5 mm. Dette giver muligheden for at bruge runder batterier til dine bredere tanke. ijust s batteriet giver dig mange timers damp. Dog skal du være opmærksom på, at ijust s batteriet fungerer bedst med Eleaf tanke, der bruger EC coils. Desuden er eleaf ijust s bygget i fødevaregodkendt rustfrit stål. Eleaf ijust S kittet er ét af de bedste vape-starter-sæt du kan finde på markedet i dag. Medfølgende enheden inkluderer en variation af EF coils, som giver fremragende ydeevne egenskaber. Dog er ijust s også kompatibel med 0.3 og 0.5 EC coils. 

Eleaf ijust s er i sin enkelthed elegant, moderne og den kombinere udseendet med magt. Eleaf ijust s kan fås i flere farver!Eleaf Ijust NexGen

Eleaf Ijust NexGen kittet er et lille, men meget kraftfuldt sæt, som båder kan benyttes af den erfarne damper, men også nybegynderen. ijust nexgen er til den damper, som elsker en solid mængde damp og vil have gang i dampen hele dagen. Eleaf ijust nexgen er en e-cigaret, som er nem at have med. Den har en super smag, lækkert og stærkt design og et rigtig godt batteri, hvis vi selv skal sige det. Hvis du ønsker en e cigaret med alt, så er ijust nexgen et rigtig godt sted at starte. Eleaf ijust nexgen kommer med et batteri på 3000 mAh og den nye top fill mekanisme, som gør det langt mere brugervenligt at påfylde e-væske. Tanken anvender 0.2 ohm, men kan også bruge HW 2 0.3 coils. Du finder også en batteri indikator, som viser hvor meget strøm du har tilbage. Opladningen sker via micro USB-kabel, hvor en opladning kun tager 3 timer, hvis batteriet er løbet tør for strøm. Der er indbygget airflow i, som kan justeres. Nexgen har et fødevaregodkendt rustfrit stål og kommer med en pyrex glastank, som gør denne tank velegnet til Sub-ohm og varme væsker. Nexgen er især for dig, som vil have en handy og kraftfuld e-cigaret, som har fokus på smag og damp. 
Gode råd til din nye Eleaf e-cigaret 

 

Når du skal til at bestille din nye Eleaf e-cigaret, omend det er eleaf ijust 2, ijust 3, ijust nexgen eller istick pico - så skal du være særligt opmærksom på, hvilken tank du kan benytte disse med. Vær opmærksom på, at jo bedre udstyr, jo bedre kvalitet. Det vil sige, at hvis du fx normalt bruger 18 mg med almindeligt udstyr, så vil vi anbefale, at gå ned til omkring 12-6 mg, når tanken og batteri udskiftes. VI hos elekcig.dk kan varmt anbefale at bruge Eleaf, som din e-cigaret udbyder. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse mere på producentens hjemmeside.