Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her
Eleaf

Eleaf

Her hos Elekcig.dk har vi svært ved at få armene ned, når vi bliver præsenteret for et nyt produkt fra iSmoka Eleaf. iSmoka leverer nemlig gang på gang yderst trendy og stilsikre E-cigaretter, der formår at skille sig ud fra mængden. De første E-cigaretter, der kom på markedet, da E-cigaretter for alvor slog igennem i Nordamerika og Europa havde nemlig en tendens til at være en smule ensformig og kedelige i udtrykket, hvilket var lidt en skam. Så dette har ismoka Eleaf lavet om på!
Side

Total 41 produkter

 1. Eleaf | iJust 3 | 3000 mAh
  349,00 kr
  Køb nu
 2. Eleaf | Mundstykke til Melo 3
  19,00 kr38,00 kr
  Køb nu
 3. Eleaf | Ello | 2 ml
  99,50 kr199,00 kr
  Køb nu
 4. Eleaf | Eleaf iJust 2 Silikon Airflow Control Ring
  10,00 kr
  Køb nu
 5. Eleaf | Melo 3 Mini | 2 ml
  199,00 kr
  Køb nu
 6. Eleaf | Silikone Etui til iStick 20W & 30W
  25,00 kr
  Køb nu
Side

Total 41 produkter

Innovative e-cigaretter fra iSmoka eleaf til skarpe priser! 

Eleaf Electronics Co. Ltd er beliggende i Shenzhen og blev grundlagt i 2011. iSmoka Eleaf er hurtigt blevet et velkendt damp brand på markedet. Eleaf har gjort meget ud af at etablere tætte og stabile relationer med dine inden- og udenlandske distributører. Ved at samarbejde med distributører rundt omkring i verden har Eleaf fået etableret servicecentre i alle verdens hjørner, så de dermed kan garantere kunderne en effektiv og hurtig support. 

Du finder kinesiske Eleaf blandt markedets bedste forhandlere af e-cigaretter, der er kendt for at levere e-cig af høj kvalitet i et nyt og flot design til skarpe priser, hvilket også gør dem vellidte på det danske marked. Eleafs e-cig er blandt andet nyest indenfor funktionalitet og design, særligt er designet meget populært i norden. Virksomhedens designere arbejder ud fra, at produktet skal være stilrent og unikt. Derfor anvender de elegante og lette materialer, som givet desginet et stilfuldt look. Desuden går funktionaliteten hånd i hånd med dens smukke design, og er derfor medvirkende til at et produkt fra Eleaf giver en unik oplevelse, hvor styresystemer og funktioner er nemme at benytte.  

 iSmoka eleaf fik sit gennembrud med mini-mod iStick Pico, der trods dens petite størrelse har en ydelse på hele 75 Watt Sub-ohm, og har vakt stor begejstring på det danske marked. Både tanke, coils, det innovative design og de skarpe priser medvirker, at Eleafs produkter både gælder for nybegynderen, samt den garvet damper. Hos Eleaf e-cig skal du nok finde ud af, hvilken farve og design, du helst kunne tænke dig, for alt matcher både ønsker og pengepungen.

 

Få en god start med din nye eleaf e-cigaret 

Få en lille guide til din nye iSmoka eleaf e-cig, hvor du allerede fra start af kan få en god oplevelse, når du skal prøve din Eleaf e-cigaret. Du kan nedenfor få en lille guide til, hvordan du fylder din e-cigaret med e-væske.

 

 • Tanken fyldes forsigtigt: Når du bruger den for første gang, så skal du lade den trække i 15-20 minutter, så coilen bliver gennemvædet. Dette gøres også hver gang coilen skal skiftes. 
 • Batteriet skal i nogle tilfælde aktiveres: Du skal trykke 5 gange i træk. 
 • Undersøg, om der følger batterier med: Tjek dette, når du køber startkit. Du skal på en stille og rolig måde skrue op for watt output, for at undgå at få en brændt smag, og derefter indstiller du den ønskede mængde damp. 
 • Forlæng batterilevetiden: Dette gøres med en batterioplader til e-cigaretter. Batterierne vil kunne oplades direkte igennem mod’et, hvor levetiden af batteriet vil blive forlænget ved at oplade dem eksternt. 

 iSmoka eleaf tilbyder et skarpt sortiment! 

 

iStick-serie

I denne serie kan du finde iStick 20W, iStick 30W og iStick 50W. Denne produktserie har fået et særdeles positiv omdømme i hele verden. Efter temperatur kontrolelementet kom ind i dampindustrien udviklede Eleaf en række innovative produkter, som blev succesfulde på det internationale marked. Der blev blandt andet udviklet iStick TC40W, iStick TC60W og iStick TC100W, som blev lanceret lige efter hinanden. iSmoka Eleafs iStick-serie har været dere mest populære produkter hidtil. 

Eleaf har et stort udvalg af forskellige serie og modeller i e-cigaretter, og det kan være overvældende og samtidig uoverskueligt at skulle vælge blandt iSmoka eleafs sortiment.