Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Rygestopspakker

Er du begynder inden for dampning? Så er et af vores startkit helt sikkert løsningen for dig. Med en el-cigaret startpakke får du en samlet pakkeløsning, hvor alle de nødvendige dele er med, så du kan komme i gang med at dampe, så snart du har modtaget pakken.

Fordelen ved en el-cigaret startpakke er, at du får en komplet damper med det samme. Som begynder ved vi, at kan det være svært at vælge enkeltdele selv, som damperen består af. Med et el-cigaret startsæt har vi inkluderet alt hvad du skal bruge, du skal heller ikke spekulere på væske. Nemt, ikke?

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Hangsen3 Varer
 2. JoyeTech1 vare
 3. Vaptio1 vare
Mindre
Velegnet til
Type of e-cigaret
 1. Podsystem1 vare
Farve
Andre Egenskaber
  1. Airflow1 vare
   Andre kategorier

   Total 3 produkter

   Total 3 produkter

   Total 3 produkter

   Total 3 produkter

    

   Rygestop pakker til enhver pengepung

   Vi har gjort os umage ved udvælgelse af vores rygestops pakker - alle de rygestops pakker vi har valgt at sammensætte, vil der her være pakker i forskellige prisklasser, så der vil være noget til enhver pengepung.
   Ved et rygestop handler det om at få en så god oplevelse som muligt og dermed gøre det let for dig at undvære cigaretterne og de dårlige vaner, derfor har vi gjort det nemt for dig, ved at lave pakker til priser hvor alle kan være med.

   Stop med at ryge med ét af de populære pod systemer.

   I udvalgte rygestopspakker finder du også de pakker som inkludere de populære pod systemer. Så hvis du går og overvejer et rygestop, vil en pakke med et pod system være et godt valg pod systemerne har over de sidste stykke tid, vundet stort indpas danskernes hjerte, og dette er selvfølgelig med god grund – pod systemer er utrolig brugervenlige og for en nybegynder vil det være et rigtig godt og nemt alternativ, som med garanti vil give dig en rigtig god dampoplevelse.

   Hvilket e cigaret startsæt skal jeg vælge?

   Du kan med ro i maven vælge et af vores e cigaret startsæt. Vores kompetente producenter sikrer nemlig, at kvaliteten er i top ved hvert startkit. Af den grund er det måske farven og designet, som i sidste ende afgør dit valg. Er du mere til en lille damper, der er nem at have i lommen? Eller måske du hellere vil have en større, hvor du får mere kraft til at danne meget damp? Under hvert e cigaret startsæt har du rig mulighed for at læse om produktet, så du ender med at købe den rigtige damper til dit behov. Er du stadig i tvivl? Du kan kontakte os direkte i vores chat, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med købet af et e cigaret startsæt.

    

   Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din første damper!