Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Pod kits

Pod kits

Podsystemer bliver fortsat mere populære grundet deres kompakte størrelse og brugervenlighed. Et podssystem består af et batteri samt en tank, også kaldet podden, som man nemt kan udskifte. Nogle af tankene kan genopfyldes mens andre kommer klar til brug med væske i.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Hangsen2 Varer
 2. Kick2 Varer
 3. Vaptio2 Varer
Mindre
Velegnet til
Type of e-cigaret
 1. Podsystem2 Varer
Farve
Andre Egenskaber
  1. Airflow1 vare
   Andre kategorier

   Total 5 produkter

   Total 5 produkter
   1. Vaptio | Razor | Kit
    199,00 kr
   2. Kick | Max | Podsystem
    239,00 kr
   3. Hangsen | IQ 3S | Kit
    Ikke på lager

   Total 5 produkter

   Total 5 produkter

    

   Fordele ved podsystemer

   Fordele ved podsystemer sammenlignet med en klassisk e-cigaret er mange, hvis man ønsker et simpelt og ligetil alternativ til rygning. Mange bakker af når snakken om e-cigaretter bliver for teknisk og kompliceret. For disse personer er et podsystem er perfekt alternativ. Størrelsen på pods er tiltrækkende for mange, da den er nem at have med overalt. Fordelen ved engangs-pods er bekvemmeligheden, idet man slipper for at besværet med at påfylde væske eller skifte coils. Ulempen er til gengæld at der ikke er så mange valgmuligheder som ved en genopfyldelig tank. Her kan man helt selv vælge hvilken variant af e-væske man ønsker. Man kan nemt udskifte tanken selvom der fortsat er væske i. På den måde kan skifte imellem forskellige e-væsker alt efter behov. Mange podsystemer har ingen knapper, men registrerer automatisk at tanken monteres og er derefter klar til brug. Denne simple type e-cigaret henvender sig i specielt til nybegynderen der ønsker et nemt alternativ til almindelige cigaretter, men i høj grad også til den mere erfarne damper som foretrækker en simpel og ligetil e-cigaret.
   Samtidig slipper man for besværet med påfyldning af væske. Mange af tankene/podsene til batteriet er nemlig allerede påfyldte når man modtager modtager dem. Hvis man foretrækker selv at påfylde væske er der nogle podsystemer der kommer med genopfyldelige tanke. En anden fordel ved pods er at man kan udskifte tankene som man ønsker, også selvom der stadig er væske i. Derfor kan man frit skifte imellem ens foretrukne e-væsker. Podsystemer fungerer typisk rigtigt godt med nikotinsalt, så hvis man foretrækker dette er PODS et oplagt valg! 

    

   Ulemper ved podsystemer

   Selvom fordelene ved pods er mange, er der nogle få ulemper som man bør være opmærksom på. Den største ulempe ved podsystemer er generelt, at der er færre valgmuligheder end der er ved mange e-cigaretter. Der er ofte ikke nogle muligheder for at ændre på indstillinger og i mange af modellerne kan man ikke skifte coils eller påfylde væske selv. Denne type e-cigaret henvender sig altså dem der ønsker et simpelt alternativ med minimalt besvær.