Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

El-cigaretter

El cigaretter - Se vores store udvalg af El cigaretter

En e cigaret kan være løsningen for dig, der ønsker og kickstarte et rygestop, eller blot undersøger hvilke alternativer, der findes til almindelige cigaretter. Med en e-cigaret i hånden, er du godt på vej ind i universet af smagsoplevelser og muligheder. Er du til et nemt nybegynderkit, eller en mere avanceret maskine med store dampskyer, så er det her du finder det.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Aspire4 Varer
 2. Eleaf3 Varer
 3. Hangsen4 Varer
 4. JoyeTech7 Varer
 5. SMOK2 Varer
 6. Vaporesso3 Varer
 7. Vaptio3 Varer
 8. VooPoo7 Varer
Mindre
Velegnet til
Type of e-cigaret
 1. Normal e-cigaret7 Varer
 2. Podsystem10 Varer
Farve
Andre Egenskaber
 1. Indbygget batteri23 Varer
 1. Airflow20 Varer
 1. Temperaturkontrol7 Varer
Andre kategorier
Side

Total 31 produkter

Total 31 produkter
 1. JoyeTech | eGo AIO
  189,00 kr
 2. JoyeTech | eGo AIO | Anniversary model
  175,00 kr
 3. Vaptio | Razor | Kit
  199,00 kr
 4. Aspire | PockeX Pocket AIO
  189,00 kr
 5. JoyeTech | eGo AIO Nye Farver
  189,00 kr
 6. Eleaf | iJust 3 | 3000 mAh
  349,00 kr
 7. Hangsen | C1 Plus 1100 mAh
  149,00 kr
 8. Joyetech | EGO AIO ECO | KIT
  189,00 kr
 9. JoyeTech | eGo AIO Box
  229,00 kr
 10. Eleaf | iStick Pico 75W
  389,00 kr
 11. Vaporesso | PodStick | kit
  289,00 kr
 12. Aspire | Zelos 2.0 | Kit
  579,00 kr
 13. Aspire | PockeX | Glas | 2 ml
  21,00 kr
 14. SMOK | Stick V9 | 2 ml | Kit
  449,00 kr
 15. Voopoo | Vinci 2 | Pod Kit
  379,00 kr
 16. Voopoo | V.THRU PRO | Pod Kit
  249,00 kr
Side

Total 31 produkter

Total 31 produkterHvad er en E-cigaret

En E-cigaret er en elektrisk cigaret, der består af 3 komponenter: En tank/clearomizer, et batteri og en coil. E-cigaretten kaldes også en damper eller en vaper af den simple årsag, at produktet af E-cigaretten er damp. E-væsken, som fyldes på tanken, omdannes til damp, når der suges på E-cigaretten. Den lille elektriske maskine findes i et hav af modeller, størrelser og til forskellige behov. Fordelen ved en E-cigaret er, at du kan skifte E-væsken ud og på den måde bl.a. selv bestemme indholdet af nikotin, smagsaroma, dampskyernes størrelse osv.

Hvordan fungerer en e cigaret? 

E-cigaretten – også kaldet el-cigaret – er en elektrisk enhed, der består af 3 dele. En tank/clearomizer, en coil og et batteri. E-cigaretten fungerer som følgende: I tanken, hvorpå man hælder E-væsken, opvarmes og omdannes væsken til damp. Det sker, fordi der inde i tanken er en coil, der fungerer som en brænder. Processen begynder, når batteriet sætter strøm til coilen, der bringer E-væsken i kog og derved omdannes til damp. El-cigaretten aktiveres oftest ved at holde knappen i bund og suge. Knappen holdes nede under hele suget.

Hvorfor vælge e-cigaret? 

Du skal vælge E-cigaretten, hvis du søger et alternativ til de traditionelle cigaretter eller blot ønsker at prøve noget nyt. En E-cigaret antænder ikke tobak, men opvarmer en E-væske – derfor inhaleres kun damp og ikke røg. Derudover så lugter E-cigaretter ikke, det sætter sig ikke i tekstiler og er fri for de skadelige stoffer såsom tjære, blåsyre og kulilte, som almindelige cigaretter indeholder. E-cigaretten kan desuden være et godt hjælpemiddel til et rygestop, da du selv kan bestemme nikotinindholdet i E-væsken. På den måde kan man gradvist trappe ned og helt slippe for nikotinafhængigheden. E-cigaretter kan skræddersyes med bl.a. smag, halskrads og mængde af damp.

Hvor køber man e smøger? 

Du kan både købe E-smøger online på webshops samt hos fysiske forhandlere fordelt i hele landet. Fordelen ved at købe dampprodukterne online er, at du i ro og mag kan browse igennem de store udvalg af E-cigaretter, E-væsker og andre dele til damperen og få det hele leveret til døren. Så hvis du spørger, hvor du kan købe din E-smøg, så er svaret: Der, hvor det er nemmest for dig – online såvel som i fysiske butikker.

Hvilken e-cigaret skal jeg vælge? 

Det gælder om at vælge en E-cigaret, der passer til dit behov og dit niveau som damper. Er du nybegynder, findes der E-cigaretter og begynderkits, som egner sig godt til dig. Begynderkittet består typisk af en E-cigaret, der er nem at håndtere. Er du derimod en erfaren damper, så kan du vælge en E-cigaret, der er mere avanceret – såsom med et større batteri også kaldet mods – som giver flere indstillingsmuligheder og bedre dampoplevelser. Derudover så hænger kvalitet og priser også naturligt sammen, så derfor skal du overveje, hvilken brugeroplevelse du ønsker.

Den bedste til nybegynderen? 

Er du ny bruger i dampverdenen, så gælder det om at vælge en E-cigaret, der passer til det behov, du har. Vælg en, der er nem at gå til, som ikke kræver avancerede indstillinger. Der findes masser af begynderkits og rygestopspakker, hvor i du får alt det, du skal bruge for at komme godt i gang. Herfra er der rig mulighed for at tilkøbe nye ting og opgradere din E-cigaret efter behov. Den bedste E-cigaret til nybegynderen er simpel og nem at bruge, og så kommer den med alle dele, så du kan tage den i brug med det samme.

Den bedste til damperen, der elsker store skyer? 

Hvis du ønsker store skyer, når du damper, så skal du gå efter en E-cigaret, der giver mulighed for at justere eksempelvis (W) watt-outputtet. E-væske med højere indhold af VG giver en fyldigere damp og dermed mere dampsky. Derudover er det vigtigt, at batteri og tank/clearomizer passer sammen, så du får det meste ud af det. Store dampskyer kræver masser af power og høj effekt på kort tid, derfor kan det være værd at gå ombord i de mange mods, hvor der typisk er mere power at hente end i traditionelle batterier. Det kan være en god idé at rådføre sig med en ekspert på det her område.

Den bedste e-cigaret til den erfarne? 

Er du en erfaren damper, så kan du med fordel gå efter de E-cigaretter, der har masser af fede features og avancerede indstillingsmuligheder, som sikrer den bedste dampoplevelse. Som erfaren damper stiller du sikkert store krav til dit E-cigaretudstyr, og derfor kan det være en fordel at vælge en løsning, hvor du kan sammensætte din helt egen med de komponenter, der imødekommer dit behov.


Hvad er en e-cigaret?
 

Med en e cigaret i hånden, har du et elektronisk komponent bestående af tre dele: et batteri, en tank/clearomizer, og en coil, som sammen udgør en damperoplevelse.

Du har måske set en e-cigaret i gadebillede? Det er en diskret maskine uden lugt, larm og et hav af smagsoplevelser. En autentisk oplevelse, hvor man kan blive ved med at eksperimentere i både damp, halskrads, forskellige smage og også helt uden nikotin.

Hos Elekcig.dk finder du et bredt sortiment, enten du er nybegynder eller erfaren damper.

Bestiller du inden klokken 15, har du dine varer allerede næste dag – det synes vi nemlig kun er fair.

 
Du kan læse, meget mere om el-cigaretter og hvordan de virker, i denne artikel om el-cigaretter
.

 

Hvordan fungerer en e cigaret?

Vi kunne skrive side op og side ned om, hvordan de fungerer - det er nemlig en hel videnskab. Det vil vi ikke kede dig med her, dog vil vi gerne gennemgå grundlæggende, hvordan maskinen fungerer.

En e-cigaret består af en række forskellige komponenter. Alt efter hvilken e-cigaret du vælger, kan være forskel på modellerne og typerne, og ikke alle e-smøger har de samme komponenter.

En e-cigaret består typisk af:

 •   Væskebeholder/tank
 •   Coil
 •   Batteri


Men hvordan virker de de forskellige dele? Nedenfor kan du læse om hvert enkelt komponent i el-cigaretten:

Væskebeholderen/tanken er den del, der opvarmer og omdanner e-væske til damp. Det sker, fordi der inde i væskebeholderen er en såkaldt coil.


Coilen
fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys. Coilen er den mindste del i e-cigaretten - men måske den vigtigste. 

Det kaldes en coil, fordi den er formet som en spole. Du kan som regel ikke se coilen, fordi den er gemt bag et hus af metal.


Batteriet
er det, der sender strøm til coilen, der fungerer som en slags varmetråd. På den måde bringes e-juicen i kog, og der udvikles damp. Batteriet er e-cigarettens powerhouse, om man vil. 

Batteriet er også komponenten, som afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave. Der findes et hav af forskellige batterier, og når du taler e-cig, taler de erfarne typisk også om mods, som er en hel kategori for sig. Du kan se vores udvalg af batterier her.

 

Hvor køber man e smøger?

Køb e cigaret hos Elekcig, din foretrukne forhandler når du skal have esmøger. Udover webshops, findes der også fysiske e-cigaret forhandlere, fordelt i hele Danmark.

 

Hvorfor vælge e-cigaret?

Hvis du på nuværende tidspunkt ryger almindelige cigaretter, og har svært ved at beslutte dig for, om e cigaret er det rigtige, så læs videre her.

Foruden at e-cigaretter ikke lugter eller sætter sig i tekstiler, så er de også fri for skadelige stoffer som tjære, blåsyre og kulilte, som almindelige cigaretter indeholder.

En e-cig antænder ikke tobakken, men opvarmer blot en e-væske. Derfor inhalerer man kun damp, og ikke røg.

 

Hvilken e-cigaret skal jeg vælge?

Der findes nybegynder kit, og mere avanceret ecig for de erfarne dampere. Et begynder kit består af en e-cig, som er nem at bruge, som fx en eGo Aio. 

Hvis det er første gang, du skal købe en e-cigaret anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores rygestopspakker. I denne kategori, vil du finde de mest simple og brugervenlige el-cigaretter på markedet. Ovenikøbet følger der også e-væske med, til rygestopspakkerne på Elekcig.

Når du har valgt din første e-cigaret, er det vigtig at bruge en korrekt oplader, så din e-smøg ikke tager skade af at blive opladet forkert.

Derforuden er det også vigtigt at tage stilling til om du skal bruge e-væske med eller uden nikotin. Alt efter om du vælger en e-cigaret med coils eller pods, er det også vigtigt, at du sørger for at bestille lidt ekstra med - På den måde har du altid lidt ekstra på lager.

Er du til en mere avanceret ecig? Så findes der større batterier som fx de boxformede e-cigaretter: Mods. Mods kan give dig som damper, flere brugeroplevelser med avancerede indstillinger og længere batteritid. Pris og kvalitet hænger sammen, også i e cig universet.

Vælger du en dyrere model, har de som regel også længere batteritid, bedre coils og mulighed for at producere mere damp. Ved køb af en e-cigaret er det vigtig og tænke på, at det er en investering i brugeroplevelsen.

Hvis du køber en el cigaret, vil du højest sandsynligt bruge den mange gange dagligt. Derfor er det vigtigt, at stille dig dette spørgsmål:
Vil du gå på kompromis med din nydelse? - Nej vel.
Derfor tilbyder vi hos Elekcig, et stort udvalg af kvalitets e-cigaretter til alle formål.

Den bedste e-cigaret til nybegynderen:

Hvis du er helt grøn indenfor e-cigaretter, forstår vi godt, hvis du er en smule overvældet. Bare her på siden finder du et kæmpe udvalg, og så kan det være svært, at se skoven for bare træer.

Vælg noget, der ikke er for avanceret. Der findes mange startpakker, hvor du får alt det, du skal bruge - uden det bliver for indviklet. Med en e-cigaret rygestopspakke er du hurtigt i gang, og så kan du altid opgradere, hvis du får behov for det.
Du kan med fordel også gå på opdagelse i vores 
begynder e-cigaretter her.

Den bedste e smøg til damperen, der elsker store skyer:

Er du en af de dampere, der tænker: Jo mere damp, jo bedre! Så er det en god idé at sætte dig ind i alle detaljerne vedrørende eksempelvis ohm, watt-forbrug og VG/PG forhold. Det er nemlig her, du kan justere din dampning og tilpasse din e-cig til netop dit behov.

En god start kunne eksempelvis være at gå på opdagelse i vores mange mods, her har du mulighed for at finde el-cigaretter, som typisk har et størrere batteri og dermed også mere power end i de traditionelle el-cigaretter og batterier.

Du finder også e-cigaretter med lidt mere saft og kraft i vores kategori el-cigaretter til den erfarne damper, hvor du kan finde e-cigaretter med en masse fede features, der gør det muligt at justere og tilpasse din dampning.

Vil du finde en e-cigaret i forbindelse med eksempelvis rygestop? Så kan det være en god ide at vælge en så simpel model som muligt. Desuden kan du vælge en, der føles let at holde. Så lægger du næsten ikke mærke til, at det i virkeligheden er en e smøg du damper!

Du finder også et stort udvalg af
e-væsker med smag af tobak hos Elekcig.dk. Her vælger du selv om det skal være e-væske med nikotin eller e-væske uden nikotin.

Den bedste e-cigaret til den erfarne:

Er du en erfaren damper, der har dyrket e-damp i lang tid? Så vil du med garanti være fan af fede features og funktioner.

Vi tilbyder et væld af startpakker, så du kan købe dit komponent, og være klar til at dampe inden for få dage - men vi tilbyder også mere avancerede løsninger, så dig med mange krav kan sammensætte din helt egen.

Gå på opdagelse i alt fra coils og væskebeholdere til batterier, mods og selvblander-væske her på siden, hvor du altid finder et godt tilbud. Du kan også se vores mere avancerede modeller i kategorien avancerede e-cigaretter.