Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

El-cigaretter

El cigaretter - Se vores store udvalg af El cigaretter

En e cigaret kan være løsningen for dig, der ønsker og kickstarte et rygestop, eller blot undersøger hvilke alternativer, der findes til almindelige cigaretter. Med en e-cigaret i hånden, er du godt på vej ind i universet af smagsoplevelser og muligheder. Er du til et nemt nybegynderkit, eller en mere avanceret maskine med store dampskyer, så er det her du finder det.

 

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Type af MOD
 1. Box3 Varer
Brandnavn
 1. Aspire2 Varer
 2. Eleaf3 Varer
 3. Elekcig1 vare
 4. Hangsen9 Varer
 5. JoyeTech8 Varer
 6. Kick2 Varer
 7. SMOK2 Varer
 8. Vaporesso6 Varer
 9. Vaptio2 Varer
Mindre
Velegnet til
Type of e-cigaret
 1. Normal e-cigaret3 Varer
 2. Podsystem3 Varer
Farve
Andre Egenskaber
 1. Indbygget batteri21 Varer
 1. Airflow18 Varer
 1. Temperaturkontrol3 Varer
Andre kategorier
Side

Total 30 produkter

Total 30 produkter
 1. JoyeTech | eGo AIO | Jubilæumsmodel
  175,00 kr
 2. JoyeTech | eGo AIO
  189,00 kr
 3. Vaptio | Razor | Kit
  139,30 kr199,00 kr
 4. Hangsen | C1 Plus 1100 mAh
  149,00 kr
 5. JoyeTech | eGo AIO Nye Farver
  189,00 kr
 6. Kick | Max | Podsystem
  239,00 kr
 7. Aspire | PockeX Pocket AIO
  189,00 kr
 8. Eleaf | iJust 3 | 3000 mAh
  349,00 kr
 9. JoyeTech | eGo AIO Box
  229,00 kr
 10. Eleaf | iStick Pico 75W
  389,00 kr
 11. Joyetech | EGO AIO ECO | KIT
  189,00 kr
 12. Vaporesso | PodStick | kit
  289,00 kr
 13. Aspire | Zelos 2.0 | Kit
  579,00 kr
 14. Hangsen | IQ 3S | Mod
  149,00 kr
Side

Total 30 produkter

Total 30 produkter

Hvad er en e-cigaret? 

Med en e cigaret i hånden, har du et elektronisk komponent bestående af tre dele: et batteri, en tank/clearomizer, og en coil, som sammen udgør en damperoplevelse. Du har måske set en e-cigaret i gadebillede? En diskret maskine uden lugt, larm og et hav af smagsoplevelser. En autentisk oplevelse, hvor man kan blive ved med at eksperimentere i både damp, halskrads, forskellige smage og også helt uden nikotin. Hos Elekcig.dk finder du et bredt sortiment, enten du er nybegynder eller erfaren damper.

 

Bestiller du inden klokken 15, har du dine varer allerede næste dag – det synes vi nemlig kun er fair.

 

https://truthinitiative.org/research-resources/emerging-tobacco-products/e-cigarettes-facts-stats-and-regulations

 

Hvordan fungerer en e cigaret?

Vi kunne skrive side op og side ned om, hvordan de fungerer - det er nemlig en hel videnskab. Det vil vi ikke kede dig med her, men vi vil alligevel gerne gennemgå præcis, hvordan maskinen fungerer.

En e-cigaret består af en række forskellige komponenter. Der kan være forskel på modellerne og typerne, og ikke alle har de samme komponenter.

En e-cigaret består typisk af:

 •   Væskebeholder/tank
 •   Coil
 •   Batteri

Så hvordan virker det egentlig?

Væskebeholderen/tanken er den del, der opvarmer og omdanner e-væske til damp. Det sker, fordi der inde i væskebeholderen er en såkaldt coil.

Coilen fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys. Coilen er den mindste del i e-cigaretten - men måske den vigtigste.

Batteriet er det, der sender strøm til coilen, der fungerer som en slags varmetråd. På den måde bringes e-juicen i kog, og der udvikles damp. Det kaldes en coil, fordi den er formet som en spole. Du kan som regel ikke se coilen, fordi den er gemt bag et hus af metal. Batteriet er e-cigarettens powerhouse, om man vil. 

Batteriet er også det, som afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave. Der findes et hav af forskellige batterier, og når du taler e-cig, taler de erfarne typisk også om mods, som er en hel kategori for sig. Du kan se vores udvalg af batterier her.

 

Hvor køber man e smøger?

 

Køb e cigaret hos Elekcig, din foretrukne esmøg forhandler. Udover webshop, findes der også fysiske e-cigaret forhandlere, fordelt i hele Danmark.

 

Hvorfor vælge e-cigaret?

 

Hvis du på nuværende tidspunkt ryger almindelige cigaretter, og har svært ved at beslutte dig for, om e cigaret er det rigtige, så læs videre her. Foruden at e-cigaretter ikke lugter eller sætter sig i tekstiler, så er de også fri for skadelige stoffer som tjære, blåsyre og kulilte, som almindelige cigaretter indeholder.  En e-cig antænder ikke tobakken, men opvarmer blot en e-væske. Derfor inhalerer man kun damp, og ikke røg.

 

 Hvilken e-cigaret skal jeg vælge?

 Der findes nybegynder kit, og mere avanceret ecig for de erfarne dampere. Et begynder kit består af en e-cig, som er nem at bruge, som fx en eGo Aio. Du skal bruge en korrekt oplader, e-væske med eller uden nikotin, og udskiftelige coils eller pods.

 

Er du til en mere avanceret ecig, så findes der større batterier som fx de boxformede e-cigaretter: mods. Mods giver flere brugeroplevelser med avancerede indstillinger og længere batteritid. Pris og kvalitet hænger sammen, også i e cig universet. Vælger du en dyrere model, har de som regel også længere batteritid, bedre coils og mere damp. Ved køb af en e-cigaret er det vigtig og tænke på, at det er en investering i brugeroplevelsen. En oplevelse du har hver dag, flere gange om dagen. Vil du gå på kompromis med din nydelse? Nej vel? Derfor tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets e-cigaretter til alle formål her.

Den bedste til nybegynderen:

Hvis du er helt grøn indenfor e-cigaretter, forstår vi godt, hvis du er en smule overvældet. Bare her på siden finder du et kæmpe udvalg, og så kan det være svært at se skoven for bare træer.

Vælg noget, der ikke er for avanceret. Der findes mange startpakker, hvor du får alt det, du skal bruge - uden det bliver for indviklet. Med en e-cigaret startpakke er du hurtigt i gang, og så kan du altid opgradere, hvis du får behov for det. Gå på opdagelse i vores begynder e-cigaretter her.

Den bedste til damperen, der elsker store skyer:

Er du en af de dampere, der tænker: Jo mere damp, jo bedre! Så er det en god idé at sætte dig ind i alle detaljerne vedrørende eksempelvis Ohm og VG/PG forhold. Det er nemlig her, du kan justere din dampning og tilpasse din e-cig til netop dit behov.

Det kunne eksempelvis være værd at gå på opdagelse i vores mange mods, hvor der typisk er mere power end i de traditionelle batterier.

Du finder også e-cigaretter med lidt mere saft og kraft i vores kategori el-cigaretter til den erfarne damper, hvor du kan finde e-cigaretter med en masse fede features, der gør det muligt at justere og tilpasse din dampning.

Vil du finde en e-cigaret i forbindelse med eksempelvis rygestop, kan det være en god ide at vælge en så simpel model som muligt. Desuden kan du vælge en, der føles let at holde. Så lægger du næsten ikke mærke til, at det i virkeligheden er en esig du damper! Du finder også et stort udvalg af e-væsker med smag af tobak her hos Elekcig.dk, hvor der er e-væske med nikotin og e-væske uden nikotin.

Den bedste e-cigaret til den erfarne

Er du en garvet damper, der har dyrket e-damp i lang tid? Så vil du med garanti være fan af fede features og funktioner. Vi tilbyder et væld af startpakker, så du kan købe dit komponent, og være klar til at dampe inden for få dage - men vi tilbyder også mere avancerede løsninger, så dig med mange krav kan sammensætte din helt egen.

Gå på opdagelse i alt fra coils og væskebeholdere til batterier, mods og selvblander-væske her på siden, hvor du altid finder et godt tilbud. Du kan også se vores mere avancerede modeller i kategorien avancerede e-cigaretter.