Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Tobak

Tobak

Hos Elekcig.dk sælger vi E-cigaretter i høj kvalitet. Til en E-cigaret hører sig naturligvis også tobak, hvorfor vores tobak naturligvis også er af samme høje kvalitet som vores E-cigaretter. Flere af vores E-væsker er blandt de bedste i verden med aroma og smag, der er i absolut verdensklasse. Derfor er der i den grad grund til at købe din tobak hos Elekcig.dk, hvis du ønsker at tage din oplevelse med E-cigaretter til det næste niveau!

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Craft Vapes1 vare
 2. Crafted1 vare
 3. Halo3 Varer
 4. Hangsen10 Varer
 5. I VG2 Varer
 6. Liqua5 Varer
 7. Liquideo1 vare
 8. Norrland3 Varer
 9. Sundbygaard4 Varer
Mindre
Type af e-juice
 1. Færdigblandet e-væske23 Varer
 2. Shortfills4 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg29 Varer
 2. 6 mg19 Varer
 3. 12 mg19 Varer
 4. 18 mg18 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG13 Varer
 2. 50 VG / 50 PG11 Varer
 3. 65 VG / 35 PG1 vare
 4. 70 VG / 30 PG4 Varer
Andre kategorier
Side

Total 31 produkter

Total 31 produkter
Side

Total 31 produkter

Total 31 produkter

Autentisk smag af tobak til din E-cigaret

Udover den høje kvalitet, fører vi også et bredt udvalg af tobak hos Elekcig.dk. Derfor vil du finde tobak, der har smag og aroma af alt fra eucalyptus til vanilje til almindelig tobak og meget, meget mere! Derfor er det også populært blandt mange af vores kunder at gå på opdagelse i vores store univers af tobak, hvor der er rig mulighed for at prøve nye smagsaromaer, ligesom du også kan holde dig til din kendte favorittobak, du holder af. Derfor anbefaler vi Elekcig.dk, at du tjekker vores store udvalg af diverse smage og tobakstyper, hvor hvert enkelt produkt er suppleret med en beskrivelse, der giver dig en indikation af, hvilket tobak du vil synes om.

Til vores produkter kan du således også vælge, hvor meget nikotin tobakken skal indeholde. Din tobak bør nemlig indeholde mere nikotin, hvis du tidligere har været en flittig ryger, ligesom nikotinmængden tilsvarende bør være lavere, hvis du har været en knap så flittig ryger. Dertil kommer, at vi også har produkter helt uden nikotin, således du kun får en dejlige smagsaroma og ingen nikotin.

Hvis du er helt ny til E-cigaretter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter hos Elekcig.dk. Så skal vi nok guide dig igennem vores store univers af tobak til E-cigaretter, hvor vi helt sikkert kan være behjælpelige med at finde den rette tobak til dig.