Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Shortfills

Shortfills

Shortfills er smagstilsatte væsker, der skal blandes med enten nikotin eller nikotinfri, såkaldt basisvæske. Din shortfill har som regelt plads til at man kan blande den væske i, du vil blande med. Kontroller altid instruktionerne på emballagen, for hvor meget nikotin / basevæske du kan kombinere din shake & vape med, for at få de bedste resultater.


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Acid Juice3 Varer
 2. Burst4 Varer
 3. Coil Glaze2 Varer
 4. Craft Vapes8 Varer
 5. Crafted16 Varer
 6. Dinner Lady12 Varer
 7. Fantasia2 Varer
 8. Fcukin Flava5 Varer
 9. Food Fighter Juice2 Varer
 10. Fruit Freeze3 Varer
 11. Halo34 Varer
 12. I VG29 Varer
 13. Juice Heroes3 Varer
 14. Kemistry3 Varer
 15. Liquideo8 Varer
 16. Milk Drop3 Varer
 17. Nasty Juice7 Varer
 18. Ohm Boy3 Varer
 19. Twelve Monkeys6 Varer
 20. Vape Breakfast Classics4 Varer
Mindre
Type af e-juice
 1. Shortfills41 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg143 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG5 Varer
 2. 40 VG / 60 PG2 Varer
 3. 50 VG / 50 PG40 Varer
 4. 65 VG / 35 PG18 Varer
 5. 70 VG / 30 PG73 Varer
 6. 75 VG / 25 PG3 Varer
 7. 80 VG / 20 PG16 Varer
Andre kategorier
Side

Total 157 produkter

Total 157 produkter
Side

Total 157 produkter

Total 157 produkter

Shortfills

Shortfill er et udtryk for en nikotinfri smagsvæske, der skal blandes med basevæske eller nikotinbase og kommer i en flaske, der ikke er fuldstændig fyldt. Flasken er ikke helt fyldt med væske, fordi du skal bruge det resten af pladsen til VPG base og nikotinbase. Når du fylder flasken med basevæsken eller nikotinbase, skal du blot ryst det ordentligt, så er du klar til at bruge den til din el-cigaret! Shortfill kaldes ofte også Shake & Vape, fordi det blander og ryster flasken inden brug.

VG / PG

Du vil bemærke, at vores shortfills har forskellige procentværdier med VG og PG. VG står for vegetabilsk glycerin og PG står for propylenglycol. Begge disse stoffer er giftfri og er ikke skadelige for dit helbred. Disse to sammensætninger giver forskellige effekter for din vape oplevelse. Eksempelvis giver et overskud af VG en sødere smag, større dampskyer og en mere mild følelse ved indånding. PG derimod skaber en stærkere smag og kan give en skarpere og mere "kradsende" følelse når du inhalere. Din shortfill indeholder forskellige procentvise fordelinger mellem disse to værdier, for eksempel kan de indeholde 70% VG og 30% PG eller måske 60% PG og 40% VG. Fordi VG / PG værdierne kan producere forskellige effekter og erfaringer, kan det være godt at teste forskellige shortfills med forskellige værdier for at finde den kombination der passer dig bedst.

Nikotinbase 

Du bør blande din shortfill med enten nikotinbase, som er mest normalt eller VPG base. Begge disse er usmageligt. Hvis du vil blande din shortfill med nikotin, skal du vælge nikotinbase. Du kan vælge nikotinbasen mellem 3mg nikotin og op til 18mg nikotin, du vælger nikotin styrke afhængigt af hvor meget nikotin per milliliter du vil have i din shortfill.

Mærker og smag

På elekcig.dk har vi en stor udvalg af smagsvarianter og mærker på vores shortfills! Du kan  søge baseret på hvilken smag du vil have! Vi har shortfills med tobak smag, shortfills med frugt smag, sød shortfill og shortfill med menthol og mange flere smag. Gå på opdagelse i vores sortiment i dag!