Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E-væske med nikotin

E-væske med nikotin

Denne kategori byder på en lang række e-væske med nikotin, som allerede er klar til brug, de er nemlig færdigblandede. Når væsken allerede er blandet, vil det sige at den allerede indeholder både basevæske, aroma og nikotin. Hos Elekcig har vi gjort os umage for at finde et bredt sortiment af forskellige smage, således at du som kunde har en bred vifte af muligheder, når der skal vælges smagsvariant. Du kan være helt sikker på, at du både kan finde færdigblandet e-væske med nikotin med den klassiske tobakssmag, mentholsmag og et utal af forskellige frugtsmage - tag blot et kig herunder.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Hangsen23 Varer
 2. Liqua15 Varer
 3. Nordic Oil7 Varer
 4. Norrland6 Varer
 5. Sundbygaard14 Varer
Mindre
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg62 Varer
 2. 6 mg51 Varer
 3. 12 mg51 Varer
 4. 18 mg45 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG28 Varer
 2. 50 VG / 50 PG27 Varer
 3. 70 VG / 30 PG1 vare
Andre kategorier
Side

Total 68 produkter

Total 68 produkter
Side

Total 68 produkter

Total 68 produkter

Hvad består e-væske med nikotin egentlig af?

Det omtalte e væske med nikotin, også kaldet e juice med nikotin, er det element, som påfyldes i e-cigaretter. E-væsker kan både være færdigblandet og selvblandet, men ens for begge typer, så består væsken som oftest af en blanding af propylene glycol (PG), glycerol/glycerin (VG), aroma og nikotin. Forholdet mellem PG/VG er med til at give den ønskede mængde damp, således at man opnår samme følelse, som ved almindelig tobaksrøg. De forskellige ingredienser i din e-væske med nikotin, kan variere alt efter den enkelte kundes præferencer. Det betyder blandt andet, at du selv kan bestemme, hvor meget nikotin din e-juice skal indeholde. På den måde kan du selv styre, om din e-cigaret skal være på samme nikotin niveau som almindelige cigaretter, eller om den skal være helt uden nikotin. Derudover kan du selv vælge hvilken smagsvariant du ønsker, samt hvor meget damp din e-cigaret skal generere. Som du nok kan høre, så findes der et hav af forskellige typer e-væske med nikotin, og ligeledes findes der et hav af forskellige smagsvarianter som bl.a. tobak, menthol, lakrids, jordbær. Disse smagsvarianter findes med nikotin i forskellige styrker.

 

Hvilke e-væsker med nikotin finder du hos Elekcig?

Hos Elekcig finder du et bredt udvalgt af forskellig e-væske med nikotin (også uden) til din e-cigaret. Vi har enormt høje forventninger til alle vores produkter i sortimentet, og af samme årsag har vi brugt lang tid på at finde de helt rette producenter af vores e-væske med nikotin. Vi stiller høje krav til alle de produkter, som vi forhandler på vores shop. Det gælder både kvaliteten af certifikater, ingredienser og emballage. Grunden til dette er, at vi vurderer, at alle faktorer betyder lige meget, og er med til at gøre oplevelsen endnu bedre, når du skal nyde din e-cigaret.

 

Hos os finder du et bredt udvalgt af e-væske med nikotin fra anerkendte brands som bl.a. Hangsen, LIQUA og danske Sundbygaard.

 

Hvad er vigtigt at overveje, når du skal vælge e-væske med nikotin?

Når du skal vælge din e-væske med nikotin til din e-cigaret, er der flere parametre, som er vigtige at overveje. Det er først og fremmest vigtigt at overveje hvilken nikotinstyrke du ønsker, hvis dette er tilfældet. Dernæst skal du overveje valg af VG/PG indhold, som styrer mængden af damp og smag. Du skal ydermere tage stilling til om du foretrækker færdigblandet eller selvblandet e-væske med nikotin. 

 

Hvordan vælger jeg den rette mængde nikotin i mit E-juice?

Ønsker du at skifte de almindelige cigaretter ud med en e-cigaret, så kan der være flere elementer, som du højst sandsynligt kommer til at savne. Dette kan vi hos Elekcig.dk selvfølgelig afhjælpe med, da det gennem e-væske med nikotin også er muligt at opnå den velkendte halskrads samt nikotinniveauet. Her gælder det blot om, at vælge det helt rette VG/PG forhold, nikotinstyrken samt din fortrukne smag.

 

Når du skal finde frem til din foretrukne smag, kan du inde på hvert produkt læse dig frem til produkternes eksakte smag. Vi anbefaler dog, at du prøver dig frem, da det er en meget individuel vurdering, når det kommer til smag - ligesom med almindelige cigaretter. Et parameter, hvor e-cigaretter adskiller sig fra almindelige cigaretter, er på nikotinstyrken. Her findes forskellige niveauer, alt efter hvor stærk væsken skal være, hvilket vi sagtens kan hjælpe med. Længere nede på siden finder du vores nikotinguide, som er et rigtig god udgangspunkt at følge, for at komme godt fra start og dermed finde frem til den rette styrke.

 

Færdigblandet e-væske med nikotin

Her på siden finder du et bredt udvalgt af færdigblandet e-væske med nikotin. Disse produkter sælges udelukkende i 10 ml flasker grundet lovmæssige krav. Færdigblandet  e-væske med nikotin findes både med forskellige nikotinstyrker samt forskellige VG/PG forhold. Du kan derfor vælge præcist den e-væske med nikotin, som passer bedst til din smag. E-væske med nikotin findes i en lang række smagsvarianter såsom; tobak, frugt, menthol, kaffe, citrus, søde sager og mange flere.

 

Selvblandet e-væske med nikotin

Med selvblandet e-væske kan du helt selv blande dig frem til den nikotinstyrke du ønsker. Måden dette foregår på er, at du tilsætter nikotinbase til din VGP base, alt efter ønske. Det er et rent produkt, hvortil man tilsætter aroma, som er smagsstoffet. Når du skal vælge din nikotinstyrke anbefales det, at du tager udgangspunkt i, hvor mange almindelige cigaretter, du plejer at ryge på en dag. Det er vigtigt, at du starter på et niveau, hvor du er sikker på, at dit nikotinbehov er dækket, således at du giver dig selv de bedste forudsætninger. Derefter kan du langsomt trappe ned i nikotinstyrke, indtil du er fri fra din afhængighed.

 

Ønsker du at læse mere om, hvordan du blander din egen e-væske med nikotin, så klik her.

 

Hvilken nikotinstyrke skal du vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi nikotinstyrke ud fra antal almindelige cigaretter dagligt:

 

Nikotinguide: 

 

 • 0 mg - Indeholder ikke nikotin, kun smagsaroma.
 • 6 mg - Til dig, der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen
 • 12 mg - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen
 • 18 mg - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter om dagen

 

Vi anbefaler, at man starter en smule for højt end for lavt, da vi oplever, at der er en del, der går tilbage til rygning, da de ikke føler, at de får deres nikotinbehov dækket.

Kan en e-væske med nikotin bruges som hjælpemiddel til et rygestop?

Der ses en tendens til, at der er mange danskere, som vælger at købe en e-cigaret, når de ønsker et rygestop. Dette kan du også gøre, hvis du gerne vil blive fri for tobaksrøg. Hvis du savner følelsen af at ryge, vil du kunne få glæde af en e-cig, som i dag findes i lækre simple designs. Derudover er det af helbredsmæssige årsager bedre at dampe end at ryge, da damp ikke skader helbredet på samme måde som tobaksrøg. Dog får du dækket dit nikotinbehov og samtidig kan du bevare dine faste ryge rutiner.

 

Nogle af de gode grunde til at dampe i stedet for at ryge er bl.a. at du opnår en stor årlig besparelse økonomisk, du oplever ingen dårlig luft på hænder, tøj eller ånde samt at du bidrager til et større fokus på miljøet.

 

Kan man komme af med sin afhængighed med nikotin baseret e-væske?

En af de største fordele ved e-cigaretter er, at du kan justere nikotin koncentrationen i din e-væske. Er du vant til at ryge stærke cigaretter, kan det være en god ide at starte med den højeste koncentration fx 18 mg. Hvis du derefter når til et punkt, hvor du er klar til at skue ned, kan du vælge en med en lavere koncentration, fx 12 mg. På den måde kan du fortsat dampe lige så hyppigt du vil, men blot med en lavere nikotinstyrke.

 

Som du nok har bemærket, finder du hos Elekcig et stort udvalg af billig e-væske med nikotin. Skulle du fortsat være i tvivl om nikotinstyrke, blandingsforhold eller blot ønsker at høre mere om, hvorfor du bør benytte e-cigaretter til dit rygestop, finder du her forskellige artikler, som højst sandsynligt kan besvare dine spørgsmål. Derudover finder du her en vapeordbog, som kan være en hjælp, hvis du skulle være i tvivl om, hvad de forskellige ord betyder. Fik du ikke svar på det du søgte, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Her sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring alt fra e-væske med nikotin og blandingsforhold til e-cigaretter og tilbehør.