Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Menthol

Velkommen til! Du er netop havnet i en af vores favoritkategorier. Her finder du nemlig rigtig lækker E-væske, der giver dig en fantastisk smagsoplevelse med din E-cigaret. I denne kategori har vi samlet vores E-væsker med menthol- og mintsmag. Produkterne i denne kategori er derfor velegnede til dig, der tidligere har røget mentholcigaretter, da du med disse E-væsker vil opleve en lignende smagsoplevelse, hvilket blot er endnu en god grund – ud af efterhånden mange – til at skifte til E-cigaretter, fremfor dyre almindelige cigaretter.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Craft Vapes2 Varer
 2. Fcukin Flava1 vare
 3. Fruit Freeze3 Varer
 4. Halo4 Varer
 5. Hangsen5 Varer
 6. I VG2 Varer
 7. Liqua2 Varer
 8. Liquideo2 Varer
 9. Nordic Oil3 Varer
 10. Norrland2 Varer
 11. Sundbygaard3 Varer
Mindre
Type af e-juice
 1. Færdigblandet e-væske16 Varer
 2. Shortfills4 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg27 Varer
 2. 6 mg10 Varer
 3. 12 mg10 Varer
 4. 18 mg11 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG7 Varer
 2. 40 VG / 60 PG1 vare
 3. 50 VG / 50 PG10 Varer
 4. 70 VG / 30 PG5 Varer
 5. 80 VG / 20 PG3 Varer
Andre kategorier
Side

Total 30 produkter

Total 30 produkter
Side

Total 30 produkter

Total 30 produkter

Friske menthol smage til E-cigaretter

E-væskerne med menthol- og mintsmag er klart mere friske i smagen end traditionel tobak, hvilket kan gøre det mere let og luftigt at ryge, hvis man ikke er helt så vant til dette. Eksempelvis fører vi i vores menthol-udvalg en E-væske med smag af spearmint, du kender fra tyggegummi. Denne spearmint er virkelig frisk i smagen, hvilket gør den til et dejligt bekendtskab. Derfor er den heller ikke syntetisk og ulækker i smagen, som man ellers ser i andre typer af E-væsker, der ikke har samme høje kvalitet, som de E-væsker, vi fører hos Elekcig.dk. Udover de traditionelle mentholsmage, vil du også finde mere eksotiske smagsoplevelser. Eksempelvis fører vi en Mojito-variant i vores sortiment. Den klassiske smag af en lækker Mojito kan i den grad føre ens tanker hen på varmere himmelstrøg og dejlige ture til stranden i Sydeuropa. Fælles for vores E-væsker med mentholsmag er, at de er dejligt friske i smagen, og det er derfor særdeles velvalgt at vælge en af disse væsker, hvis man ikke er til en tung tobak, men derimod en lettere oplevelse, der kan virke en smule opkvikkende på én.

Man kan med fordel også vælge flere forskellige typer af E-væske fra vores sortiment, så man kan vælge og vrage blandt ens E-væsker – alt afhængig af, hvilket humør og hvilken situation, man er i, når man skal nyde sin E-cigaret.