Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her
Menthol

Menthol

Velkommen til! Du er netop havnet i en af vores favoritkategorier. Her finder du nemlig rigtig lækker E-væske, der giver dig en fantastisk smagsoplevelse med din E-cigaret. I denne kategori har vi samlet vores E-væsker med menthol- og mintsmag. Produkterne i denne kategori er derfor velegnede til dig, der tidligere har røget mentholcigaretter, da du med disse E-væsker vil opleve en lignende smagsoplevelse, hvilket blot er endnu en god grund – ud af efterhånden mange – til at skifte til E-cigaretter, fremfor dyre almindelige cigaretter.

Side

Total 25 produkter

Side

Total 25 produkter

Friske menthol smage til E-cigaretter

E-væskerne med menthol- og mintsmag er klart mere friske i smagen end traditionel tobak, hvilket kan gøre det mere let og luftigt at ryge, hvis man ikke er helt så vant til dette. Eksempelvis fører vi i vores menthol-udvalg en E-væske med smag af spearmint, du kender fra tyggegummi. Denne spearmint er virkelig frisk i smagen, hvilket gør den til et dejligt bekendtskab. Derfor er den heller ikke syntetisk og ulækker i smagen, som man ellers ser i andre typer af E-væsker, der ikke har samme høje kvalitet, som de E-væsker, vi fører hos Elekcig.dk. Udover de traditionelle mentholsmage, vil du også finde mere eksotiske smagsoplevelser. Eksempelvis fører vi en Mojito-variant i vores sortiment. Den klassiske smag af en lækker Mojito kan i den grad føre ens tanker hen på varmere himmelstrøg og dejlige ture til stranden i Sydeuropa. Fælles for vores E-væsker med mentholsmag er, at de er dejligt friske i smagen, og det er derfor særdeles velvalgt at vælge en af disse væsker, hvis man ikke er til en tung tobak, men derimod en lettere oplevelse, der kan virke en smule opkvikkende på én.

Man kan med fordel også vælge flere forskellige typer af E-væske fra vores sortiment, så man kan vælge og vrage blandt ens E-væsker – alt afhængig af, hvilket humør og hvilken situation, man er i, når man skal nyde sin E-cigaret.