Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Juice Packs

Ønsker du at eksperimentere med forskellige e-væske smagsvarianter - Men ikke betale den fulde pris? Så kan du med fordel gå på opdagelse i denne kategori. Hos Elekcig har vi en bred vifte af e-væsker, som helt sikkert kan matche dine smagspræferencer!
Vi tilbyder dig i denne kategori Juice Packs, til fantastiske priser som du ikke har set før og med smagsvarianter lige fra den traditionelle tobakssmag til den vildeste frugtsmage!

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Norrland1 vare
Mindre
Type af e-juice
  1. Færdigblandet e-væske4 Varer
  2. Shortfills3 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
  1. 0 mg1 vare
  2. 18 mg5 Varer
VG / PG level
  1. 30 VG / 70 PG1 vare
Andre kategorier

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Hvad er en Juice Pack hos Elekcig?

En Juice Pack er en pakke af fantastiske og smagsfulde e-væsker, som vi har sammensat hos Elekcig. Vi har oprettet pakkerne, så du har mulighed for at prøve e-væsker, fra forskellige brands til en uovertruffen pris!
Pakkerne kommer i 2 forskellige varianter - Færdigblandede Juice Packs og Shortfill Juice Packs.
Færdigblandet - Juice Packs: Består af 5 x 10 ml færdigblandede e-væsker som allerede er tilsat nikotin.
Shortfill - Juice Packs: Består af 5 shortfills + 5 nikotin shots, hvor du skal mixe dem selv. I de fleste shortfills er der altid plads til mindst ét nikotin shot.

 

Hvor meget koster en Juice Pack?

Prisen på én Juice Pack varierer ret meget, alt efter hvilken oplevelse du ønsker. Hvis du ønsker en Juice Pack som er færdigblandet, vil prisen være lavere da den samlet består af 5 x 10 ml (50 ml. i alt) - Hvorimod en Shortfill Juice Pack består af  5 x 50 m (250 ml. i alt) + 5 x 10 ml nikotinshots.
Priserne er variable, alt efter hvilken pakke du vælger, da det afhænger af den forhenværende vejledende udsalgspris. Oftest vil der være helt op til 40% at spare fra den vejledende udsalgspris, det kalder vi en god pris!

 

Hvilke mærker kan jeg finde i en Juice Pack?

Vores Juice Packs indeholder nogle af vape-industriens førende mærker. Herunder: Norrland, Hangsen, Dinner Lady og Halo. Derfor finder du kun de bedste brands i vores Juice Packs.

 

Kan jeg selv vælge nikotinstyrken af min Juice Pack?

Ja og nej - Det afhænger af hvilken Juice Pack du vælger at købe. De færdigblandede Juice Packs, har vi hos Elekcig bestemt hvilken nikotinstyrke du kan få Juice Pack’en i. Nikotinstyrken vil være angivet i produkts titel.
Hvis du vælger at købe én Shortfill Juice Pack, så kan du selv bestemme hvor mange nikotin shots du vælger at blande shortfillen op med - Vær dog opmærksom på, at der ikke er ubegrænset plads i shortfill flasken.
Det står angivet på shortfill-flasken, hvor mange nikotinshots der er plads til.