Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Drikke

Drikke

De smagsvarianter du vil finde her, er dem du vil foretrække og kender fra diverse læskedrikke. Du vil kunne nikke genkendende til de mange drikke, kolde såvel som varme, da denne kategori vil indeholde smagsvarianter, som du kender fra din barndom, nattelivet, udlandet og meget mere. En af de mest populære varianter, vi har, er E-væsken med smag af Supreme Kaffe. 

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Craft Vapes1 vare
 2. Fantasia1 vare
 3. Hangsen2 Varer
 4. I VG3 Varer
 5. Juice Heroes1 vare
 6. Liqua1 vare
 7. Liquideo1 vare
Mindre
Type af e-juice
 1. Færdigblandet e-væske3 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg10 Varer
 2. 6 mg3 Varer
 3. 12 mg3 Varer
 4. 18 mg2 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG3 Varer
 2. 70 VG / 30 PG6 Varer
Andre kategorier

Total 10 produkter

Total 10 produkter

Total 10 produkter

Total 10 produkter

 

E-væsker med smag fra din yndlings læskedrik!

På trods af, at vi er helt forelsket i E-væsker, E-cigaretter og hvad vi ellers har på Elekcig.dk, så kan man godt køre død i den traditionelle tobakssmag, hvis man ryger dagligt, dag efter dag. Derfor har vi tilføjet specielle smagsvarianter i vores sortiment, så der er lidt at vælge i mellem.

 

Mange kan næsten ikke stå op om morgenen, før de har fået deres første kop morgenkaffe, så hvorfor ikke tage selve oplevelsen dét længere? Det er her disse e-væsker kommer ind i billedet. E-væsken med crisp Kiwi har samme og fyldige smag som dit første glas juice om morgenen.

 

I vores sortiment finder du også mange andre typer af e-væsker. Vi kan blandt andet fortælle om vores Hangsen E-væske med Cola-smag! Man siger, at alle er vilde med lyden af, at man åbner en dåsecola. Derfor er vi meget stolte af, at kunne tilbyde colasmage i vores sortiment, da det bare er en oplevelse, som alle bør opleve. 

Alt i alt byder drikke kategorien på unikke og fantastiske smagsvarianter! De er særdeles udvalgt, selvom du blot ønsker nyt liv i din vaping oplevelse til hverdagen eller ønsker dig en mere festlig oplevelse, så kan du ikke gå galt i byen med disse smage.

Så uanset, hvad du foretrækker håber vi, at du vil nyde vores e-væsker og gå på opdagelse i dette univers!