Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Læs mere ​her

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Selvblander

Selvblander

Der er mange fordele ved at blande sine egne e-væsker - det er sjovt at skabe sine egne smagsvarianter, man kan blande større mængder (færdig e-juice må maksimalt sælges i 10 ml. flasker), du kan selv tilpasse PG/VG samt nikotin niveau som du ønsker, og så er det ofte billigere end at købe færdig e-juice. Hvis du vælger at blande din egen e-væske har du behov for 3 elementer: VPG basevæske, nikotinbase og aroma. Alle tre komponenter kan du finde her på siden. Derudover har du behov for en tom flaske til at blande væsken i. Hvis du vil læse mere om hvordan man blander sin egen e-væske kan du læse vores guide her.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Avoria68 Varer
 2. Capella64 Varer
 3. Chemnovatic2 Varer
 4. Crafted7 Varer
 5. Decadent Vapours60 Varer
 6. FlavourArt81 Varer
 7. Halo7 Varer
 8. My Juice by Copsa28 Varer
Mindre
Smagstype
Smag
VG / PG level
 1. 50 VG / 50 PG3 Varer
 2. 70 VG / 30 PG59 Varer
 3. 75 VG / 25 PG1 vare
 4. 80 VG / 20 PG1 vare
 5. 100 VG3 Varer
Pris
Andre kategorier
Side

Total 323 produkter

Total 323 produkter
Side

Total 323 produkter

Total 323 produkter

Bland selv E-væske

Der er mange fordele ved at blande sine egne e-væsker, og så er det også sjovt selv at skabe sine egne personlige smagsvarianter. Når du køber dine færdigblandede e-væsker, kan disse maksimalt sælges i 10 ml. flasker, men ved at blande det selv, har du muligheden for at lave meget større mængder af din favorit e-væske.

 

Du kan også selv tilpasse forholdet mellem væskens PG/VG niveau samt nikotin niveauet, når du vælger at blande dine e-væsker selv. Dette er ofte også billigere end at købe en færdigblandet e-væske i butikkerne. 

 

Vælger du selv at blande din egen e-væske, har du behov for 3 elementer for at komme i gang: VPG base væske, nikotin base og aroma. Du kan finde alle tre komponenter her på siden. Derudover har du også behov for en tom flaske til at blande væsken i. Men også en passende mængde flasker hvori du kan opbevare dine egne blandede e-væsker. 

 

Hvis du vil læse mere om, hvordan man blander sin egen e-væske, kan du læse vores guide her.

 

Blandingsforhold

Som sagt består en selvblandet e-væske typisk af en base væske, nikotin shots og aroma. Base væsken og nikotin shots vælger du ud fra det ønskede PG/VG forhold. Et højt PG (propylene glycol) niveau giver en tyndere væske. PG er det i væsken, som giver mere halskrads (throat hit), mere smag og en mindre damp. 

 

VG (vegetabilsk glycerin) giver derimod en tykkere væske og mere damp. Hvis man ønsker meget damp og ikke så meget halskrads, skal man altså sigte efter en væske med et højere VG forhold. 

 

Det er individuelt, hvilket blandingsforhold man foretrækker. Hvis du for eksempel ønsker at blande 60 ml. færdig væske med en nikotinstyrke på 3 mg., har du behov for 6 ml. aroma (hvis du ønsker en 10% blanding), 10 ml. nikotin shots med en nikotinstyrke på 18 mg. samt 44 ml. nikotinbase. 

 

Inden du går i gang med at blande, findes der utrolig mange guides og mange forskellige opskrifter, som du kan bruge som inspiration, og som du kan støtte dig op af, når du skal i gang. Vi kan også anbefale denne e-væske beregner, som er en stor hjælp til at udregne blandingsforholdet, så du kan blande din væske helt rigtigt.

 

Husk at anvende handsker når du håndterer nikotin og husk at lade væsken modne for at sikre det bedste resultat - gerne mellem 7-14 dage. Man kan fremskynde modningsprocessen lidt ved kortvarigt at opvarme væsken. 

 

Bland selv e væske

Med bland selv kan du få dine e-væsker præcis, som du gerne vil have dem. Du bestemmer selv hvor meget damp, hvor meget nikotin og hvilken en smag, du gerne vil have i din e-cigaret. 

 

Ved at blande selv kan du for eksempel selv bestemme, hvilken en nikotin styrke din e-væske skal have. Det er på ingen måde svært selv at blande e-væskerne, det eneste du skal bruge, er en aroma, en base væske, en sprøjte til at måle af med og til sidst flasker til at blande væsken i. 

 

Når du blander din e-væske selv, er base væsken den primære væske og den væske, der derfor er mest af. Den udgør mellem 80% og 95%, resten er e-væskens aroma. Base væsken består af propylenglycol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). Forholdet mellem disse er afgørende for, hvordan din færdigblandende e-væske kommer til at være, når den er færdig.

 

E-væskens aroma er den væske, som er med til at give din e-cigaret den ønskede smag. Denne er ofte baseret på PG væsken. Der findes ikke kun en bestemt aroma til din e-væske, for når du selv blander, kan du selv prøve at mixe de forskellige smage og på den måde finde den aroma, du bedst kan lide. 

 

Blander du selv dine e-væsker, handler det bare om at komme i gang og prøve dig lidt frem for at finde den smag og styrke, som du bedst kan lide.

 

E væske beregner

Uanset hvilken en af de mange opskrifter du vælger at følge, er der stor sandsynlighed for, at du på et tidspunkt kommer til at få brug for en nem måde i forhold til, hvordan du kan udregne de rigtige mængder af væsker. 

 

Til dette kan du bruge en online regnemaskine. Regnemaskinen er med til at gøre hele processen mere simpel, og giver dig de nødvendige informationer, der skal til, for at du rammer det produkt, du gerne vil ende ud med at have. 

 

Langt de fleste udregner er online-baserede, som du kan downloade til din mobil eller til din computer. I udregneren skal du blot indtaste din foretrukne nikotinstyrke, blandingsforholdet mellem væskens VG og PG og mængden af den aroma du ønsker. 

 

Det er også muligt selv at blande e-væsker efter vægt. Her skal du bruge en vægt og indtaste de tilsvarende mængder af væsker i gram. Blander du efter volumen, skal du bruge nogle små sprøjter, som du kan bruge til at måle de helt rigtige mængder af væsker, som din opskrift kræver.

 

Typer af bland selv (Helt fra bunden eller shortfills)

Ønsker du at blande din egen e-væske, så er VPG basen en meget vigtig ingrediens, når du blander selv. VGP basen indeholder en aroma, som er med til at give e-væsken den ønskede smag. Nikotinbasen tilsættes i det rigtige forhold og er den, som bestemmer e-væskens nikotinstyrke. 

 

Basen er den del i e-væsken, som udgør den største del. Derfor er det også meget vigtigt, at du sikrer dig at denne er fremstillet korrekt. Basen er med til at give e-væsken en behagelig og klar duft, og blander sig derfor ikke sammen med den aroma, som du vælger at tilsætte. 

 

Du kan bestille baser med og uden nikotin. Baserne uden nikotin kan du bestille fra 100 ml. og op til en hel liter. Baserne med nikotin kan du bestille Nikotinbase Plus i 10 ml. disse skal blandes sammen med basen. Det er vigtigt at huske på, at basen skal udgøre størstedelen af den e-væske, du blander. Den rette koncentration betyder, at væsken hverken bliver for stærk eller får den forkerte smag. 

 

Antallet af hvor mange Nikotinbase Plus 10 ml. flasker du skal bruge, afhænger af, hvilken en nikotinstyrke du ønsker din e-væske skal have. Det er selvfølgelig en smagssag, hvor meget nikotin du vil have, og muligheden er også, at du kan vælge nikotinen helt fra. 

 

Det kan være svært, at finde frem til den du bedst kan lide og endnu sværere ud fra en beskrivende tekst. Beskrivelsen af e-væsken kan lyde fuldstændig fantastisk, men når du prøver den, er oplevelsen en helt anden end den på forventede. 

 

Når det gælder aromaen, er det selvfølgelig individuelt og helt op til dig, hvilken en af de mange varianter af aromaer du vælger. Aromaer er oftest lavet i ren PG (propylene glycol), og du må derfor ikke dampe aromaen rent. Det er vigtigt, at du blander den.

 

Det tager tid selv at blande og at finde den rette smag, og du vil med garanti helt sikkert også blande forskellige e-væsker, som du ikke bryder dig om. Men det kan ikke undgås og det er en prøvelse, som alle selvblandere går igennem for at finde frem til den perfekte selvblandende e-væske. 

 

Har du blandet en stor portion e-væske, kan du sagtens fryse væsken ned. Alene af denne grund er det derfor ikke nødvendigt at blande særlig ofte. 

 

Når du laver din e-væske, bør du altid bruge en helt ren flaske. Det er en god idé at bruge en flaske, eventuelt af glas, som kan genbruges og som er designet, så det er nemt at fylde e-væsken på din e-cigaret.

 

Det er en god ide at genbruge sprøjterne, men du skal dog sørge for at vaske dem grundigt. Undgå også helt at bruge den samme sprøjte til både aroma og base. Ved at gøre dette, undgår du at overføre væske fra den ene over i den anden. 

 

Husk på at det sjove ved at selvblande er, at du selv kan bestemme, hvordan den færdige aroma skal være. Du kan sagtens blande flere forskellige sammen til en kombination, som du godt kan lide. Det er hele indsatsen, pengene og tiden værd. 

 

Shake 'N' Vape kaldes også for Shortfills. De er nikotinfrie e-væsker med smag. Shake 'N' Vape er en lidt anden metode til, hvordan du kan blande dine egne væsker. Metoden er særligt til dig, der gerne vil prøve at blande selv, og som ikke er helt sikker på, hvor meget tid og hvor mange penge du vil starte ud med. 

 

Med Shake 'N' Vape er størstedelen af bland selv arbejdet klaret på forhånd. Det eneste du skal gøre, er at tilsætte nikotinen i den medfølgende og fyldte flaske. 

 

Der er visse fordele ved at bruge en shortfill, og så er det nemt og enkelt. Måden hvorpå du blander din egen Shake 'N' Vape eller shortfill, er, at du blander den med en enten nikotinholdig e-væske eller en ikke nikotinholdig e-væske, ryster flasken grundigt og så er din nye færdigblandede e-væske klar til at blive brugt. 

 

Her finder du en lille guide til, hvordan du nemt blander din shortfill eller Shake 'N' Vape: 

 

 • Først skruer du låget af både shortfill og nikotinbasen
 • Hæld de to væsker sammen husk at der skal være plads i flasken, ellers er der ikke plads til at du kan blande væsken
 • Skru låget på flasken igen
 • Ryst flasken grundigt for at blande de to væsker godt sammen
 • Lad gerne væsken hvile i ca. 10 - 20 minutter
 • Herefter er din færdigblandede væske klar til brug

 

Når du skal opbevare din shortfill eller Shake 'N' Vap, har den bedst af at stå et køligt og mørkt sted, eventuelt i en mørk kælder. Dette er med til at forlænge holdbarheden på væsken. Sørg også helst for at lade væsken stå i stuetemperatur, inden du bruger den. Er den for kold, smager væsker ofte af mindre, og du får ikke det optimale ud af den.

 

Opbevaring af e-væsker

Når du har blandet din e-juice, er det vigtigt at opbevare den korrekt. Lad gerne den færdige væske stå køligt og mørkt i omkring to til fire uger, før du tager den i brug. I perioden hvor væsken modnes, er det en god ide at ryste flasken ofte, gerne en gang om dagen, for at sikre at væskerne blander sig korrekt.

 

På den måde holder de sig længst muligt. Det vigtigste er, at væsken gerne skal opbevares mørkt – for eksempel inde i et skab eller bagerst på en hylde. Når de opbevares ved stuetemperatur, er væsken klar til at dampe med det samme. Mange vælger at opbevare deres e-væske i køleskabet (gerne i en mørk kasse så det ikke bliver påvirket af lyset, når køleskabet åbnes). 

 

Hvis du vælger at gøre det samme, er det en god ide at tage væsken ud af køleskabet minimum et par timer, før den skal bruges. Dette skyldes, at kulden medfører, at smagen i din e-væske bliver indkapslet. Den vil derfor ikke smage af ret meget, hvis du damper væsken, mens den er kold. Kulden fra køleskabet vil også sætte modningsprocessen på pause, og derfor vil der gå længere tid, før e-væsken er klar til brug.

 

Hvad sparer jeg ved at blande selv?

Vælger du selv at blande dine e-væsker, følger der helt klart også nogle fordele med. En er fordelene er, at det selvfølgelig er sjovt at blande det hele selv. Men faktisk er der også en del penge at spare ved selv at blande sine egne e-væsker.

 

Mange dampere foretrækker selv at blande deres e-væsker. Her kan de nemlig selv bestemme smagen og nikotin styrken, men også hvor tyk væsken skal være. Når du blander dine væsker selv, har du modsat den smarte shortfills mulighed for at lave store mængder, som du endda kan fryse ned og tage i brug senere. 

 

Ved at blande selv kan du også selv bestemme, hvor meget udstyr du har lyst til at investere i. Du kan også blot vælge en smag, frem for at blande flere væsker sammen til din helt egen personlige favorit – det er op til dig.

 

Vælger du at blande dine e-væsker selv, er det eneste, du skal købe en aroma, en nikotinbase, små flasker på 30 ml. og en doseringssprøjte. Med dette er du godt på vej til at blande din helt egen personlige e-væske til din e-cigaret.