Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her
Selvblander

Selvblander

Der er mange fordele ved at blande sine egne e-væsker - det er sjovt at skabe sine egne smagsvarianter, man kan blande større mængder (færdig e-juice må maksimalt sælges i 10 ml. flasker), du kan selv tilpasse PG/VG samt nikotin niveau som du ønsker, og så er det ofte billigere end at købe færdig e-juice. Hvis du vælger at blande din egen e-væske har du behov for 3 elementer: VPG basevæske, nikotinbase og aroma. Alle tre komponenter kan du finde her på siden. Derudover har du behov for en tom flaske til at blande væsken i. Hvis du vil læse mere om hvordan man blander sin egen e-væske kan du læse vores guide her.

Side

Total 323 produkter

Side

Total 323 produkter

Blandingsforhold

Som sagt består en selvblandet e-væske typisk af basevæske, nikotinshots og aroma. Basevæsken og nikotinshots vælges med det ønskede PG/VG forhold. Et højt  PG (Propylon Glykol) niveau giver en tyndere væske. PG er det som giver mere halskrads (throat hit), mere smag og mindre damp. VG (Vegetabilsk Glycerin) giver derimod en tykkere væske og mere damp. Hvis man ønsker meget damp og ikke så meget halskrads skal man altså sigte efter et højere VG forhold. Det er helt individuelt hvilket blandingsforhold man foretrækker. Hvis du eksempelvis ønsker at blande 60 ml færdig væske med en nikotinstyrke på 3 mg. har du behov for 6 ml. aroma (hvis du ønsker en 10% blanding), 10 ml. nikotinshots med en nikotinstyrke på 18 mg. samt 44 ml. nikotinbase. Der findes rigtigt mange guides og opskrifter som man kan drage nytte af. Vi kan anbefale denne e-væske beregner, som er en stor hjælp til at udregne blandingsforhold. Husk anvende handsker når du håndterer nikotin. Husk at lade væsken modne for at sikre det bedste resultat - gerne i 7-14 dage. Man kan fremskynde modningsprocessen lidt ved kortvarigt at opvarme væsken. 

Opbevaring af e-væsker

Når du har blandet din e-juice er det vigtigt at opbevare dem korrekt så de holder sig længst muligt. Det vigtigste er at væsken gerne skal opbevares mørkt - eksempelvis inde i et skab eller bagerst på en hylde. Når de opbevares ved stuetemperatur er væsken klar til at dampe med det samme. Mange vælger at opbevare deres e-væske i køleskabet (gerne i en mørk kasse så det ikke påvirket af lyset når køleskabet åbnes). Hvis du vælger at gøre det samme bør du tage e-juicen ud minimum et par timer før den skal bruges. Det skyldes at kulden medfører at smagen i din e-juice bliver indkapslet. Derfor vil den altså ikke smage af ret meget hvis du damper væsken mens den er for kold. Når du lige har blandet din væske bør du ikke opbevare den i køleskabet før den er færdig med at modne. Ellers vil kulden nemlig sætte modningsprocessen på pause.