20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

VPG Base

VPG Base

Her finder du vores brede udvalg af baser. VPG base er vigtig ingrediens hvis du ønsker at blande din egen e-væske. udover og VPG base indeholder en selvblandet e-juice aroma, som er den ingrediens der giver smagen, samt nikotinbase som tilsættes for at opnå nikotinstyrke i væsken. Vær opmærksom på at VPG base i sig selv ikke indeholder nikotin. Husk at læs guiden inden du bestiller.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Avoria1 vare
  2. Chemnovatic2 Varer
  3. Norrland3 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

E-juice med mange muligheder

Basen er en vigtig del, når du skal selvblande. Det ligger i navnet, og basen udgør da også den største del af din E-juice, når den endelig er færdig. Derfor er det vigtigt, at basen er fremstillet korrekt, og vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du kun kan finde godkendte og sikre produkter, som alle består udelukkende af EU godkendte råstoffer.

Basen sikrer dig en behagelig og klar duft, og uanset hvilken aroma du vælger at blande op med, så vil aromaen skære igennem, og fungere helt fantastisk i samspil med basen. Der er derfor mange muligheder, hvis du gerne vil selvblande dine egne E-væsker. Baserne uden nikotin kan bestilles fra størrelsen 100 ml og op til 1 liter. Vær opmærksom på, at disse baser ikke indeholder nikotinstyrke. Ønsker du nikotin i din base skal du bestille Nikotin Base Plus i 10ml størrelsen og blande det sammen med basen. Antallet af Nikotin Base Plus 10ml. flaskerne er alt afhændig af hvilken nikotinstyrke du ønsker. Uanset hvilken koncentration du vælger, så garanterer vi dig for, at du vil ende ud med et god resultat, såfremt du blander en tilpas mængde aroma i. Det er vigtigt, at du følger blandingsforholdene mere eller mindre, hvilke står anvist på aromaen. Basen skal udgøre størstedelen af din E-juice, for at give den rette smag og ikke blive for stærk.

Nem at bruge

Når du køber en base, så er den lige til at gå i gang med. Du skal derfor blot blande den sammen med en aroma, og du vil have din helt egen E-juice i løbet af ingen tid. Baserne har en lang holdbarhed, men bør ikke opbevares i sol, da dette kan skade kvaliteten. Opbevar den tørt og i stuetemperatur, og så vil den give dig mange gode E-juices med tiden.