Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Nikotin baser til selvblanding af e-væske

Her finder du 10 ml shots/baser med nikotin. nikotinbase anvendes sammen med aroma og VPG base, hvis du ønsker at blande din egen e-væske. En nikotin base, er en slags filler, som er en væske uden smag eller duft. Det er et rent produkt, hvor du kan tilsætte aroma efter din smag. Vi tilbyder to forskellige slags nikotinbaser, så du kan købe netop den base, som passer bedst til dig, alt efter hvilket VG/PG forhold og nikotinstyrke du ønsker. Desuden skal du ikke være nervøs for basens kemiske indhold. De indeholder propylenglykol og vegetabilsk glycerin, som begge er stoffer, der til dagligt bruges i fødevareindustrien, hvor de er godkendt til mennesker. 

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Halo1 vare
  2. Hangsen3 Varer
Mindre
Pris
Andre kategorier

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Hvad bruges nikotin base 50/50 10 ml til? 

Her køber du en nikotinbase, hvor dets indhold er ligeligt fordelt af PG og VG. Basen fungerer godt, for den damper, der ønsker en normal mængde dampudvikling og det karakteristiske krads i halsen, som er velkendt fra almindelige cigaretter. 

Hvad bruges nikotin base 70/30 til?

Her er blandingsforholdet anderledes. Der er tilsat mindre PG i og derfor er der tilsvarende tilsat mere VG. Dette betyder, at denne nikotinbase er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker dig en e-væske, som kan producere store mængder af damp. Her ville det være essentielt at vælge en kraftig aroma, da det lavere indhold af VG er med til at skrue ned for smagen.