Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Nikotin baser til selvblanding af e-væske

 

I denne kategori finder du 10 ml baser/shots med nikotin. Disse baser anvendes sammen med VPG base og aromaer, hvis du ønsker at blande din helt egen e-væske. Nikotin base er en væske, som er uden smag eller duft. Produktet forekommer i sin rene form, hvorfor du kan tilsætte aroma lige efter din smag. Her hos elekcig.dk har vi to forskellige nikotinbaser, så du kan købe den, som passer til dig - alt efter hvilket VG/PG forhold, samt nikotinstyrke du ønsker. Du skal ikke være nervøs for basens kemiske indhold, da de indeholder propylenglycol og vegetabilsk glycerin, som begge er stoffer, der bruges dagligt i fødevareindustrien. 

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Halo1 vare
  2. Hangsen4 Varer
  3. Norrland3 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 10 produkter

Total 10 produkter

Total 10 produkter

Total 10 produkter

For nybegynderen kan det være en jungle, at finde ud af hvad en nikotin base indeholder. Derfor har vi lavet denne hurtige guide, som tydeliggør, hvad PG og VG er, og hvad de gør. Både PG og VG er fuldstændig lugtfri væsker, som producerer damp, når de opvarmes. Begge er ikke-giftige væsker og kan findes i mange skønhedsprodukter og lignende, som fx tandpasta. Dog er der lidt forskel på disse væsker. Hvad betyder PG/VG forholdet?

 

PG:

PG står for propylenglycol - som minder rigtig meget om glycerin, men har et par andre egenskaber. PG bruges også i nogle fødevarer, som opløsningsmiddel og fugtighedsgiver. Du kan blandt andet finde PG i drikkevarer, som er baseret på kaffe, is og sodavand. PG er også den, der bærer smagen og giver det velkendte halskrads. Hvis du er vild med halskrads, så anbefaler vi, at du vælger en nikotin base med et højere niveau af PG. PG har også en tyndere konsistens og er mindre snasket end VG. Den flydende konsistens, betyder at der ikke opbygges så meget snask på varmeelementet. 

 

VG:

VG betyder farmaceutisk, farveløs, flydende og lugtfri væske - som associeres med fugtigheds egenskaber. VG optager derfor nemt vanddamp fra omgivelserne - og det er dét der gør den rigtig god til at dampe. VG kommer fra vegetabilske fedtstoffer, og bliver blandt andet anvendt til cremer, hvor fugten kan låse sig fast på huden. Det bliver desuden også brugt i fødevarer, ligesom PG. VG er den, som styrer niveauet af damp. Dog er væsker med højt VG-niveau blødere, derfor er de meget mere egnet til Sub Ohm dampning. VG E-juice har en tykkere konsistens og kan være mere snasket. Det er grundet den tykke konsistens. Er PG og VG sikkert? 

Indholdsstofferne PG og VG er begge giftfri og sikre for mennesker. Du vil kun opleve de almindelige bivirkninger ved at dampe e væske base med nikotin, som: Tør mund, øget trang til tørst og ondt i halsen. Dog er disse symptomer ikke vedvarende, da kroppen vænner sig mere og mere til det. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? 

Du skal ikke være tvivl, da du skal vælge begge. VG væsken er til dig, som vil have kæmpe røgskyer, men ikke opleve så meget smag. Hvorimod PG vil give dig det velkendte halskrads, men massere af smag. Du kan også blande din helt egen nikotin base med e-juice. Derfor anbefaler vi, at du både blandet PG og VG i din e-juice. Du kan læse mere her, hvordan du blander selv. Hvad bruges nikotin base 50/50 10 ml? 

 

Nikotin base 50/50 indhold er ligeligt fordelt af PG og VG. E væske base med nikotin bruges til den damper, der ønsker en normalt mængde dampudvikling og det karakteristiske halskrads, som er meget velkendt fra almindelige cigaretter. Via denne base kan du helt selv mikse din egen e-væske derhjemme. Man vil jo helst have en e væske base med nikotin som smager af noget. Vi har nikotin base med et nikotinindhold fra 0 mg til og med 18 mg. Så du kan også lave din egen e-væske, hvis du blot ønsker den skal være neutral, uden nikotin. Hvad bruges nikotin base 70/30 til? 

 

I nikotin base 70/30 er blandingsforholdet anderledes. I denne nikotin base er der tilsat mindre PG og derfor er der tilsvarende tilsat mere VG i denne. Det betyder, at nikotin base med 70/30 er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker dig en e væske base med nikotin, som kan producere store mængder af damp. Her vil vi anbefale en kraft aroma, da et lavere VG forhold er med til til at hæmme smagen lidt. I denne nikotin base kan du købe forskellige styrker, så du selv kan selvblande med den rette e-væske med netop det indhold af nikotin, som du har lyst til. Hvis du er interesseret i en lavere e-væske, hvor dampen er i centrum, så er nikotin base lige dig. Derfor anbefaler vi, at vælge en kraftigere aroma, da det lave indhold af VG er med til at skrue ned for smagen. 

 

Generelt for Nikotin base

  • Vi anbefaler at din nikotinholdige væske opbevares i et aflåst skab, utilgængeligt for børn og dyr
  • Flasken skal altid lukkes efter brug og gemmes væk i et aflåst skab
  • Vi anbefaler, at nikotin base opbevares i et mørkt og køligt rum - hvor temperaturen ikke er over 25 C
  • Nikotin base må ikke udsættes for direkte sollys
  • Produktet må ikke anvendes efter sidste anvendelsesdato 
  • Ubrugt væske skal bortskaffes i containere som er beregnet til farligt affald 
  • Smid ikke nikotin base eller eventuelle beholdere ude i naturen