Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Blande udstyr

Blande udstyr

Velkommen til vores kategori ”Selvblander”. Her finder du varieret udvalg af tilbehør til opfyldning af din el-cigaret. Der er en lang række fordele ved at blande dine e-væsker selv, og dertil har vi sørget for at samle et spændende udvalg af de nødvendige produkter, så du helt selv kan blande din egen e-væske.

Måske har du hørt udtrykket: Gå aldrig ned på udstyr – Derfor er det selvfølgelig også her vigtigt at du har det rette udstyr til påfyldningen af e-væske, og derfor skal du have både sprøjte og nålflaske. 


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Elekcig1 vare
Mindre
Andre kategorier

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Vejledning til selvblanding


Hos Elekcig.dk finder vi noget at det mest charmerende ved e-cigaretter at være, de mange muligheder ved E-væskerne. Der findes mange spændende og sjove E-væsker, og selvom visse smagsvarianter er mere populære end andre, så er der mulighed for at prøve en lang række forskellige varianter af. Og ved at selvblande får du mulighed for at blande dine egne E-væsker.

Du skal bruge en base af nikotin samt den smag (aroma), du ønsker. På den måde kan du selv bestemme, hvordan du vil blande forholdet og dermed bestemme koncentrationen, men læser du under hvert enkelt produkt, så vil du finde frem til det anbefalede blandingsforhold.

Når du har blandet den E-væske, så skal du bruge en sprøjte og flaske. Flaskerne kommer i forskellige størrelser med forskellige låg og er beregnet til bl.a., at måle blandingsforholdene, håndtering, påfyldning samt opbevaring af e-væsken. Det er den nemmeste og mest sikre måde at blande din egen E-væske eller påfylde E-væsken til din væskebeholder. Hertil anbefales det, at du bruger en ny flaske og sprøjte til hver smag, så du ikke risikerer at blande forskellige smagstyper sammen og dermed ødelægge smagen.

Nålflasken gør genopfyldningen meget lettere

Noget af det sjove ved at ryge E-cigaretter er, at du kan vælge imellem mange forskellige E-væsker og smagsvarianter. Dertil er det vigtigt, at du først og fremmest selv kan udskifte og påfylde væsker, så du ikke skal ind forbi en forhandler og have hjælp til dette, da det bliver en træls proces over længden. Med en nålflaske gør du påfyldningen meget nemmere. Hæld E-væsken ned i nålflasken, hvorefter du med en sprøjte kan suge væsken op i kanylen og genopfylde din væskebeholder i E-cigaretten.

Hos Elekcig.dk anbefaler vi, at du har flere nålflasker stående derhjemme. Selvom flasken kan rengøres, så vil de med tiden vise tegn på slidtage, og der vil være en smule affarvning. Derfor er det en god idé kun at have én flaske til én E-væske og en ny flaske til en anden væske. Bruger du den samme flaske til forskellige E-væsker, så vil der med tiden sidde rester fra tidligere væsker, som kan blive blandet med den, du hælder i nålflasken nu, og smagen fra den gamle væske vil muligvis blande sig med den nye væske; en ærgerlig situation som nemt kan undgås.

Nålflasker til alle behov

I vores sortiment af nålflasker finder du flere størrelser, så du selv kan vurdere, hvor stor en flaske du har behov for. Priserne er særlig gode, således at alle har råd til at købe en nålflaske og udskifte ens E-væsker derhjemme.

Nålflasken skal kun benyttes ved påfyldning af E-væske til din E-cigaret, og det anbefales derfor ikke, at du bruger den som opbevaring til dine E-væsker. Hertil er glasflasken bedre egnet til formålet. Selvom nålflasken lukkes til i toppen, så vil de lille hul til sprøjten give anledning til en lille smule luft i flasken, og det kan påvirke E-væskens smag. 

Fyld din el-cigaret op derhjemme

Uanset om du er ny eller erfaren indenfor E-cigaretter, så er det vigtigt at forstå betydningen af en god sprøjt eftersom, at det er et vigtigt redskab i selvblandingsfasen. Det er vigtigt, at du fylder dine E-cigaretter op med E-juice korrekt, og dertil skal du have en god og holdbar sprøjte, som er skabt til formålet. Med en af vores sprøjter får du det helt rigtige udstyr, til selvblanding og påfyldning af dine E-cigaretters smag derhjemme, og ikke behøver at skulle ned forbi en forhandler for at få hjælp til at gøre det. Ved at sætte den ned i flasken med den E-væske og suge væsken op i sprøjten, kan du nemt fylde dine E-cigaretter op derhjemme.

En væske sprøjte koster ikke noget særligt, og derfor kan du med fordel bestille flere sprøjter på en gang. På den måde har du et lille sortiment derhjemme, så du af hygiejniske årsager ikke blander for mange væsker i den samme sprøjte. Selvom det er nemt at rengøre sprøjten efter brug, så anbefaler vi, at du har en sprøjte til hver E-væske, du ejer. På den måde sikrer du dig den bedste smag hver gang, du fylder din E-cigaret.

Gør det nemt for dig selv

Med denne kategori har vi hos Elekcig.dk forsøgt at gøre det så nemt som muligt at være damper. Hvis du har langt til en forhandler, og ikke selv kan udskifte dine E-juice, så er det en træls tur, som du med en sprøjte kan spare dig selv for. Du skal naturligvis også være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til brug af sprøjterne. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.