Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Aromaer til selvblanding af E-væske

Aroma er en koncentreret væske der giver din e-væske smag. Aroma kan altså ikke dampes rent, men indgår, sammen med nikotinbase og VPG base, som en del af den færdige blanding. Da aroma er meget kraftfuldt kræver det meget små mængder at tilføre din selvblandede e-juice den ønskede smag. Normalvis vil blandingen bestå af 5%-10% aroma, men nogle kraftigere aromaer afviger fra denne blandingsprocent. Det er derfor vigtigt at man undersøger hvilke blandingsforhold der anbefales den specifikke aroma. Man kan sagtens blande flere forskellige aromaer for at skabe sin helt egen smagsvariant. Mange vælger at blande deres egen e-væske fordi det ofte er billigere, men i særdeleshed også fordi det giver mulighed for at helt unikke e-væsker.  

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Avoria57 Varer
  2. Capella64 Varer
  3. Crafted7 Varer
  4. Decadent Vapours60 Varer
  5. FlavourArt81 Varer
  6. Halo6 Varer
  7. My Juice by Copsa28 Varer
Mindre
Smagstype
Smag
Pris
Andre kategorier
Side

Total 303 produkter

Total 303 produkter
Side

Total 303 produkter

Total 303 produkter

Farven på din selvblandede e-væske

Efter du har tilsat aroma til din blanding, vil du ofte opleve, at den skifter farve med tiden. Det skyldes bl.a. at nogle aromaer kan gøre væsken mørkere. Det har ingen betydning for kvaliteten af din væske - så det er altså ikke grund til bekymring. 

Modningstid

Nå du har blandet din væske og rystet den godt, er det en rigtig god ide at lade den modne inden brug. Ved en nyblandet væske vil smagen nemlig være meget svag. Ved at lade blandingen stå i 7-14 dage et mørkt sted, vil du opleve at væsken har opnået en stærkere smag. Når væsken har modnet tilstrækkeligt, kan den efterfølgende opbevares i køleskabet for at forlænge holdbarheden.