Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Aromaer

Aromaer til selvblanding af E-væske

Her finder du et bredt udvalg af koncentrerede væsker, der giver din e-væske smag. Denne væske kan altså ikke dampes rent, men indgår, sammen med nikotinbase og VPG base, som en del af den færdige blanding. Da væsken er meget kraftfuldt kræver det meget små mængder at tilføre din selvblandede e-juice den ønskede smag. Det er derfor vigtigt at man undersøger hvilke blandingsforhold der anbefales den specifikke væske. Man kan blande flere væsker sammen, for at skabe nye smagsvarianter, eller opskrifter. Mange vælger at blande deres egen e-væske, fordi det ofte er billigere, men i særdeleshed også fordi det giver mulighed for at blande egne unikke e-væsker.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Avoria9 Varer
  2. Crafted4 Varer
  3. Decadent Vapours60 Varer
  4. FlavourArt71 Varer
  5. Halo6 Varer
  6. My Juice by Copsa16 Varer
Mindre
Andre kategorier
Side

Total 166 produkter

Total 166 produkter
Side

Total 166 produkter

Total 166 produkter

 

 

Hos Elekcig.dk finder du alt hvad du skal bruge til at blande din egen e-væske. Et af elementerne i din e-juice er den koncentrerede evæske aroma, som er det væske element, der giver smag. Du har som damper selv mulighed for at blande lige præcis den væske, som passer til din smag. Ved selvblanding kan du dermed blande præcist de væsker du ønsker, og samtidig smage væsken til, indtil du er tilfreds med smagen. Hele selvblandingsprocessen kan virke en smule kompliceret, men det er egentlig meget lige til; alt du skal bruge er blot tre elementer og disse kan du købe her hos Elekcig.dk.

 

Hos Elekcig.dk finder du et bredt udvalg af billig aroma e væske fra en række forskellige producenter som bl.a. FlavourArt, Decadent Vapours, Avoria, Capella, Halo mfl.

 

Læs mere om hvad aroma her.

 

Hvorfor bør du blande din egen e-juice?

 

Det ses i stigende grad at flere og flere begynder at eksperimentere med denne selvblander løsning. Af den grund kan du hos Elekcig finde alt, du behøver til at blande din egen e-juice. Oftest ses det, at de dampere som blander deres egen e-væske, er dem som enten har et stort forbrug eller blot finder det fascinerende at blande sin egen væske ned til mindste detalje. Derudover spiller prisen også en væsentlig rolle, da det er som nævnt tidligere samtidig er en billigere løsning.

 

Hvis du overvejer at prøve kræfter med at blande din egen e-væske, vil du opleve, at der åbne sig et helt nyt smagsunivers. Du vil have mulighed for at kombinere forskellige smagsvarianter, som man ikke kan købe som færdigproducerede væsker. På den måde vil du måske opleve helt nye smage, som kan være med til at gøre din dampoplevelse endnu bedre. Ved at du selv kan styre blandingsforholdet, kan du helt selv bestemme hvor koncentreret en væske du ønsker, og derved finde frem til det blandingsforhold, der matcher dine smagsløg bedst.

 

Hvad er det typiske blandingsforhold?

 

Det kan være svært at definere et helt præcist blandingsforhold, da smag er en individuel sag, og det kommer igen kommer an på, hvad den individuelle damper har af præferencer. Der optræder en tommelfingerregel som siger, at du bør blande dine væsker med omtrent 10% aroma. Der kan dog være visse undtagelser, såsom menthol og andre kraftfulde varianter, hvor det anbefales at man starter ud med ca. 5%. Derimod kan nogle frugtsmage være mindre kraftfulde, og derfor anbefaler vi et blandingsforhold på ca. 15%. Derudover er det også væsentligt at nævne, at jo mere nikotinbase der tilføjes, jo mildere vil smagen blive, og der skal af den grund mere smag til, for at den trænger igennem. Du finder her en artikel, hvor vi har lavet 3 forskellige blandingseksempler.

 

Hvordan finder jeg frem til min foretrukne smag?

 

Hvis du foretrækker søde smage, vil vi anbefale at du prøver nogle af vores varianter med frugtsmag. Her finder du alt fra jordbær- og appelsinsmag til hindbær- og exoticsmag. Disse smage findes også som færdigblandede væsker her.

 

Hvis du i stedet ønsker en frisk og kølig smag, vil vi anbefale, at du vælger varianter med mint og menthol. Disse væsker anvendes ofte til e-juice, hvor man søger friskhed. Disse varianter sammenlignes ofte med smagen af tyggegummi. Her vil menthol give den friske og kølige smag, hvorimod du vil opnå en frisk og sød smag, hvis du vælger mint.

 

Kommer du derimod lige fra almindelige cigaretter, og ønsker at opnå smagen af tobak, kan dette også sagtens lade sig gøre. Mange af vores kunder finder det især interessant at gå på opdagelse i vores store univers af tobak, hvor der er rig mulighed for at prøve forskellige varianter, og på den måde finde frem til den kendte favorit tobak.

 

Som du nok allerede har opdaget, så findes der et hav af forskellige smagsvarianter. Det bedste du kan gøre er at eksperimentere med de forskellige smage, og på den måde finde frem til din fortrukne. 

Hvor lang er modningstiden på e-væsken?

Når du eksperimenterer med at blande din egen e-væske, er det vigtigt, at blandingen rystes godt. Derefter anbefales det, at væsken stilles til modning i 7-14 dage et mørkt sted. Grunden til dette er, at en nyblandet væske vil have en svag smag, hvorimod du efter den angivne tid vil du opleve, at væsken har opnået en stærkere smag. Når væsken tages i brug, kan den med fordel opbevares i køleskabet, for at forlænge holdbarheden.

 

Væsentligt at vide om din e-væske

Når du tilsætter aroma til din e-væske, vil du i nogle tilfælde opleve, at væsken vil skifte farve med tiden. Årsagen til dette er, at nogle smage vil gøre væsken mørkere. Dette har dog ingen betydning for din e-juice, og den fejler derfor ingenting hvis den skifter farve.

 

Som du nok har bemærket, finder du hos Elekcig et stort udvalg af billig aroma e væske. Skulle du være i tvivl om smagsvarianter, blandingsforhold eller blot ønsker at høre mere om, hvorfor du bør blande din egen e-væske, finder du her forskellige artikler, som højst sandsynligt kan besvare dine spørgsmål. Derudover finder du her en vapeordbog, som kan være en hjælp, hvis du skulle være i tvivl om, hvad de forskellige ord betyder. Fik du ikke svar på det du søgte, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Her sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring alt fra e-væsker og blandingsforhold til e-cigaretter og tilbehør.