Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E-Væske

E-Væske

Hos os finder du et bredt sortiment af E-væske/E-juice til din el-cigaret. Igennem længere tids søgning hos forskellige leverandører, har vi endelig fundet frem til de få producenter som overholder vores høje forventninger til e-væske.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Acid Juice3 Varer
 2. Burst4 Varer
 3. Coil Glaze2 Varer
 4. Craft Vapes8 Varer
 5. Crafted17 Varer
 6. Dinner Lady12 Varer
 7. Fantasia2 Varer
 8. Fcukin Flava5 Varer
 9. Food Fighter Juice2 Varer
 10. Fruit Freeze3 Varer
 11. Halo35 Varer
 12. Hangsen24 Varer
 13. I VG29 Varer
 14. Juice Heroes3 Varer
 15. Kemistry3 Varer
 16. Liqua15 Varer
 17. Liquideo8 Varer
 18. Milk Drop3 Varer
 19. Nasty Juice7 Varer
 20. Nordic Oil8 Varer
 21. Norrland6 Varer
 22. Ohm Boy3 Varer
 23. Sundbygaard14 Varer
 24. Team1202 Varer
 25. Twelve Monkeys6 Varer
 26. Vape Breakfast Classics5 Varer
Mindre
Type af e-juice
 1. Færdigblandet e-væske70 Varer
 2. Shortfills45 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg212 Varer
 2. 6 mg52 Varer
 3. 12 mg52 Varer
 4. 18 mg46 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG34 Varer
 2. 40 VG / 60 PG2 Varer
 3. 50 VG / 50 PG68 Varer
 4. 65 VG / 35 PG19 Varer
 5. 70 VG / 30 PG76 Varer
 6. 75 VG / 25 PG3 Varer
 7. 80 VG / 20 PG17 Varer
Andre kategorier
Side

Total 232 produkter

Total 232 produkter
Side

Total 232 produkter

Total 232 produkter

 

 

Hvad er E-væske? 

E-væske er den væske, man bruger i E-cigaretter, som omdannes til den velkendte damp. Væsken indeholder typisk en blanding af propylene glycol (PG), vegetabilsk glycerol/glycerin (VG), nikotin og smagsaromaer. Indholdet i E-væskerne varierer, og derfor kan man selv være med til at vælge, hvor meget damp man ønsker, og om E-væsken skal være med eller uden nikotin. E-væske findes i et bredt udvalg af smagsvarianter, såsom jordbær, mentol, vanilje, lakrids eller klassisk tobakssmag.

Hvad er E-juice? 

E-juice er den væske, man fylder på sin E-cigaret, som sidenhen suges ind som damp. E-juicen, der også kaldes E-væske, indeholder som oftest en blanding af propylene glycol (PG), vegetabilsk glycerol/glycerin (VG), nikotin og forskellige smagsaromaer. Der findes mere end 8000 forskellige E-juices på verdensplan, og indholdet kan variere. Man kan eksempelvis selv vælge, hvordan nikotinindholdet skal være, og om man ønsker store dampskyer. E-juices findes i et væld af smagsvarianter såsom mentol, vanilje, jordbær, klassisk tobak og lakrids.

Hvilken slags E-juice eller E-væske skal jeg vælge? 

Du kan vælge E-juice eller E-væske efter flere parametre såsom: indholdet af nikotin, forholdet af VG/PG som bestemmer mængden af damp og størrelsen på skyerne, smagsaromaer og den generelle kvalitet. Det er derfor helt individuelt, hvilken E-væske eller E-juice der er en den rette for dig. Derfor er det væsentligt at overveje, når du skal vælge E-væske eller E-juice, hvor mange penge, du har i sinde at bruge på din E-cigaret. Nogle væsker er billigere end andre, men prisen afhænger som oftest af kompleksiteten i opskriften på aromaen.

Hvor meget E-væske bruger man? 

Mængden af E-væske man bruger i sin E-cigaret, afhænger af hvilken E-cigaret man damper på, hvilket blandingsforhold af VG/PG E-væsken har, og hvor store dampskyer man ønsker. Derfor er det meget individuelt, hvor meget E-væske man skal regne med at bruge. Tommelfingerreglen siger, at 10 ml. væske svarer til 3-5 pakker cigaretter.

E-væske med nikotin eller ej?  

E-væske kan købes både med og uden nikotin, og med forskelligt nikotinindhold. En af fordelene ved den populære E-cigaret er, at man selv kan justere indtagelsen af nikotin. Den kan derfor være et effektivt hjælpemiddel til et rygestop. Mange har svært ved at holde et rygestop på grund af nikotinafhængigheden, men med E-væske er der god mulighed for at skære ned på nikotinstyrken gradvist. Det store udvalg af E-væsker med forskellige smagsaromaer og nikotinindhold gør det muligt at skræddersy E-cigaretten.

 

Hos Elekcig finder du et bredt udvalg, af forskellige E-væske samt E-juice til din el-cigaret. Vi har høje forventninger til samtlige af de produkter, vi sælger i vores shop. Vi har af samme grund, brugt lang tid på at finde de helt rette producenter af vores e-væske.

 

Hos Elekcig.dk stiller vi altid høje krav. Det gør vi til hvert enkelt af de produkter, vi forhandler. Det gælder kvaliteten af både certifikater, ingredienser og emballage. Det gør vi, fordi vi mener, at alle dele betyder lige meget, når du skal nyde din E-cigaret. 


Med andre ord er det derfor ikke kun smagsoplevelsen, men også en masse andre faktorer, som er vigtige medspillere, når du bruger din E-cigaret.

 

I vores store udvalg af E-væsker finder du produkter fra blandt andet Hangsen, LIQUA og danske Sundbygaard

Vælg den helt rigtige nikotinstyrke

At vælge den rigtige nikotin styrke, er altafgørende for din oplevelse med e-cigaretter. Skal overgangen fra almindelige cigaretter være blid, anbefaler vi hos Elekcig, at købe e-væske som er tilsat nikotin.


De fleste rygere vil gerne have den kendte “kradsende” følelse i halsen, som man ofte får ved at ryge almindelige cigaretter. Er du en af dem? - Så skal du vælge en E-væske med en højere PG-koncentration. Den højere PG-koncentration giver dog mindre damp end e-væske med højere VG-koncentration.

 

Der findes også forskellige nikotinstyrker, som det i øvrigt også er muligt at blande selv. Styrkerne hedder 6, 12, 18 og 20 mg. Med så mange nikotin styrker kan du nemt finde den styrke, som passer bedst til dig. Er du ryger, og har du været vant til at ryge 10 cigaretter om dagen, så vil din nikotin styrke i starten være på 10 mg.

 

Vi forhandler de bedste mærker

Mange af de populære E-væsker, som du finder her hos os, stammer fra mærket Hangsen. Hangsen er verdens største producent af E-væsker, som alle er produceret i en meget høj kvalitet. Mærket benytter kun naturlige ingredienser i deres produkter, og derfor kan du være sikker på at få en smag og en aroma, som er ganske enestående og af en virkelig god kvalitet. 

 

Vælger du en af de mange kvalitetsprodukter fra Hangsen, kan du påfylde e-væske til din e-cigaret, hvor smagen er i top. Den nærmest elegante duft og velkendte damp er skabt efter de strengeste regler og helt uden alle de skadelige tilsætningsstoffer og ingredienser.

 

Er du hellere på udkig efter en E-væske som er produceret i Europa, så er de mange E-væsker fra det italienske mærke LIQUA, et godt bud. 

 

Det populære italienske mærke producerer dampklare væsker i mange forskellige smagsvarianter i blandingsforholdene 50/50 VG/PG. Væskerne findes i 4 forskellige nikotinstyrker 0, 6, 12 og 18 mg. 

 

Alle E-væsker fra LIQUA leveres i en super flot emballage og har en smag, som er helt i top. 

 

Endnu et populært mærke indenfor E-væsker, er det danske mærke Sundbygaard. Sundbygaard leverer E-juice i meget høj kvalitet, og er gennem tiden blevet kendt for deres meget velsmagende udvalg. Alle E-væskerne fra Sundbygaard er brygget på gode råvarer i den absolut bedste kvalitet. 

 

E-væskerne fra Sundbygaard er kendt for deres mange smagsvarianter. Blandt andet deres velkendte slikvarianter som er blevet et hit blandt mange danske dampere. Det er blandt andet smagen af bolcherne blå ugler, klassisk vingummi og den gode smag af friske hyldeblomster. 

 

Hos Hangsen, LIQUA og Sundbygaard er sikkerheden altid i top

Når du handler hos os, sikrer vi dig altid varer af høj kvalitet. Alle E-væsker fra både Hangsen, LIQUA og Sundbygaard leveres altid med børnesikrede skruelåg. Dette sikrer både dig selv, børn og andre mod ikke at komme i kontakt med E-væskerne

 

Hvordan vælger jeg den rette mængde nikotin i mit E-juice?

Har du valgt at skifte cigaretterne ud med E-cigaretter, så vil du som mange andre sikkert komme til at mangle det velkendte “krads i halsen”, som du er vant til ved de almindelige cigaretter. Dette er også muligt med de mange E-juicer og E-væsker, som du finder her hos Elekcig.dk.

Her gælder det dog om at vælge den helt rette nikotin styrke (PG/VG forhold) og den rigtige smag i din E-væske - For at opnå det velkendte krads, anbefaler vi et blandingsforhold på 70 PG / 30 VG. 

Den eksakte smag på produkterne finder du inde på hvert enkelt produkt. Men vi vil dog klart anbefale, at du selv prøver dig lidt frem. E-juice er en smagssag og fungerer på samme måde, som når rygere køber deres cigaretter fra forskellige mærker. 

Det som differentierer E-juice fra de velkendte cigaretter, er styrken af nikotin. Her kan vi sagtens hjælpe dig godt på vej. Der findes forskellige styrker af nikotin indhold i E-væskerne. 

Nedenfor kan du se vores nikotin guide. Ved at følge den kan vi hjælpe dig med at komme godt fra start og dermed finde frem til den rette styrke til din dampvæske. 

 

Nikotinguide: 

 

 • 0 mg - Indeholder ikke nikotin, kun smagsaroma.
 • 6 mg - Til dig, der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen
 • 12 mg - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen
 • 18 mg - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter om dagen

 

Indholdsdeklaration af vores E-væske

En E-væske består primært af Propylene Glycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Forholdet mellem disse to er forskelligt og afhænger af, hvilken slags væske du vælger. 

 

For nye dampere kan det umiddelbart være forvirrende helt at finde ud af, hvad det er en E-væske indeholder. Vi har derfor lavet en lille guide, som hurtigt forklarer, hvad både PG og VG er og hvad de gør.

 

Både PG og VG er lugtfrie væsker. Når disse væsker bliver opvarmet, producerer det damp. Begge væsker findes i almindelige husholdnings- og skønhedsprodukter såsom for eksempel tandpasta. 

 

Propylene glycol (PG) er smagsbæreren. Det er også den væske, som giver det velkendte “krads i halsen”, og som mange rygere er bekendt med. Der er forskellige grader af PG indhold i de forskellige E-væsker, og ønsker du derfor en stærkere smag og en stærkere halskrads, anbefaler vi, at du vælger en E-væske med et højere niveau af PG.

 

PG er ikke et farligt stof og findes blandt andet i mange forskellige ting, som vi ellers omgås i hverdagen. Det er ting som for eksempel astma inhalatorer, hårshampoo, flødeis, babyservietter og forskellige sæber og skønhedsprodukter. 

 

Vegetabilsk Glycerin er den ingrediens i E-væsken, der er med til at bestemme, hvor meget damp du får ud af at dampe. Væsker som har et højere VG niveau, er for eksempel mere egnede til Sub Ohm dampning.

 

VG findes i mange af de husholdningsprodukter, som vi ellers omgås i dagligdagen. For eksempel i forskellige madvarer, tandpasta, deodorant og forskellige skønhedsprodukter. 

 

Begge stoffer er giftfrie og er derfor ikke giftige for menneskekroppen. Bivirkninger er der heller ikke mange af. Enkelte kan der dog forekomme i starten så som:

 

 • Tør mund
 • Øget tørst
 • Ondt i halsen

 

Generne ophører ofte i takt med, at kroppen vænner sig til dampen. 

 

Vores E-væsker indeholder udover det naturlige nikotin også naturlige aromastoffer, glycerol, propylenglycol og vand. Kort sagt, helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer. Alle vores E-væsker produceres og tilpasses i kliniske laboratorier, som er din sikkerhed som forbruger.

 

E-væsken består af: 

 

 • Vand - varme elementet omdanner vand til den damp, der kommer ud af e-cigaretten
 • Vegetabilsk glycerin (VG) - VG er med til at gøre e-væsken tyktflydende, og så forlænger det holdbarheden
 • Propylene glycol (PG) - PG er væskens base så at sige. Væsken er lugtfri og farveløs, men har en sød smag.
 • Smagsstof - e-væsker findes i et hav af smage, og du kan altid læse mere om de forskellige smagsingredienser på de forskellige e-væsker. Mange af smagsstofferne er 100 procent naturlige.
 • Nikotin - i nogle e-væskerne er der også tilsat nikotin, men det kan du helt selv vælge.

 

Sådan finder du den rigtige E-væske

Her hos os finder du mange forskellige slags E-væsker, og det kan derfor være svært at finde frem til den, du bedst kan lide. 

Inden du køber, kan det derfor være en god idé, at du sætter dig ind i nedenstående få ting, før du ligger E-væsken i indkøbskurven. 

 

PG/VG forhold?

E-væske med eller uden nikotin?

Hvilken smag?

 

Et hav af forskellige smage

At udvælge den helt rigtige smag er individuel og er på lige fod, som når rygere skal udvælge det ene tobaksmærke fremfor det andet. Overgangen fra almindelige cigaretter kan for nogle være lettere, hvis E-væsken har en smag af tobak. 

 

Hos os finder du et stort udvalg af E-væsker i mange forskellige smagsvarianter. Helt fra den klassiske tobak smag, til eksotisk frugt, frisk menthol, søde bær, surt slik, salt lakrids - you name it, we got it!

 

Elekcig stiller høje krav til vores populære E-væsker

Hos Elekcig har kundernes sikkerhed og tilfredshed altid den højeste prioritet. Alene af den grund, har vi gennem de sidste mange års erfaringer nøje udvalgt de E-væsker, som vi mener, har den bedste kvalitet på markedet. Det indebærer både kvaliteten af smag, men også sikkerheden i de forskellige produkter. 

 

Derfor forhandler vi E-væsker fra anerkendte brands som Hangsen, LIQUA, og Sundbygaard, samt E-væske i Shortfill form fra brands som HALO, I VG, Coil Glaze og Dinner Lady. Vi stiller store krav til produktionsforholdene og ikke mindst til emballage, datomærkning og børnesikrede låg.

 

Shortfills har taget vapeverdenen med storm

I de seneste år er Shortfills, der også går under navnet Shake N Vape, blevet et meget populært produkt. Det er der også en god grund til. Eftersom lovgivningen begrænser nikotinholdig væske til 10 ml-flasker, er Shortfills blevet en eftertragtet løsning. 

 

En Shortfills eller Shake N Vape er en nikotinfri væske med smag. Det der bedst kendetegner en Shortfill er, at flaskerne ikke er helt fyldte, og det er derfor muligt at tilsætte nikotinbase for at opnå den ønskede nokitinstyrke i den nikotinfrie væske. Shortfills er også langt mere økonomisk og ikke mindst praktisk. 

 

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Hvad er E-juice?

E-juice er et andet ord for den E-væske, som findes i E-cigaretter. Det er forskellige væsker, som oftest består af en blanding af propylene glycol (PG), glycerol/glycerin (VG), aroma og nikotin. De forskellige ingredienser kan variere.

Det betyder blandt andet, at du selv kan bestemme, hvor meget nikotin din e-juice skal indeholde. Den kan nemlig både indeholde nikotin, som svarer til en almindelig cigaret, men også være helt uden nikotin. Du kan også selv vælge væskens smag, samt hvor meget røg du gerne vil have fra din e-cigaret.

Der findes mange forskellige varianter af E-juice, faktisk mere end 8000 slags på verdensplan.

 

Hvad er E-væske?

E-væske er umiddelbart det samme som E-juice. E-væskerne som bruges til E-cigaretter, indeholder propylene glycol (PG) og glycerol/glycerin (VG). Disse er med til at give den velkendte røg fylde, og er også med til at få den til at ligne den almindelige velkendte tobaksrøg. Væsken indeholder også smagsstoffer som blandt andet tobak, menthol, lakrids, jordbær mm. Men også nikotin i forskellige koncentrationer.  

 

Hvilken slags E-juice eller E-væske skal jeg vælge?

Som nævnt findes der mange forskellige slags E-juicer på markedet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken en af de mange varianter man skal vælge. Først og fremmest består væskerne af en bestemt aroma, som er e-cigarettens smag. Det er helt individuelt, hvilken slags smag du bedst kan lide og vi anbefaler derfor, at du prøver dig lidt frem.

 

Nogle væsker er også billigere end andre. Grunden er, at det dyreste i e-væsken er væskens aroma og smag. Prisen afhænger derfor af, hvor kompleks opskriften på aromaen er. PG, propylene glycol, har en mere fremtrædende smag. 

 

Når du skal vælge din næste E-juice, er der derfor en række ting, som er værd at tage højde for, før du køber. Du skal overveje i hvor høj grad kvalitet og smag, er vigtigt for dig.

 

En væsentlig ting er også prisen på de forskellige væsker. En god idé er derfor at overveje, hvor mange penge du har i sinde at bruge på udstyret til din e-cigaret. Hvor meget damp du gerne vil have fra din e-cigaret og til sidst hvor meget nikotin, du ønsker din el-cigaret skal have. 

 

Hvor meget E-væske bruger man?

Helt præcist hvor meget E-væske man skal bruge til E-cigaretterne, kan variere rigtig meget. Mængden afhænger også af, hvilket udstyr der bliver brugt og hvilken nikotinstyrke væsken har. 

 

E-væske med nikotin eller ej?

Rygning af cigaretter har længe været udskældt, og er som bekendt heller ikke sundt for kroppen. Mange rygere har et ønske om helt at stoppe med at ryge, og her kan de populære E-cigaretter ses som et godt og effektivt hjælpemiddel. Mange finder det svært at stoppe helt – særligt på grund af nikotinafhængigheden. Med E-væsker er det muligt selv at justere indtagelsen af nikotin.

 

Hos os finder du mange forskellige slags E-væsker. Nogle af dem indeholder nikotin, mens andre ikke gør. På den måde har du muligheden for selv at vælge, hvor meget nikotin dine E-væsker skal indeholde. Alt afhængig af væskernes styrke er der god mulighed for at skære ned for nikotinstyrken og på den måde blive helt fri for nikotinafhængigheden. 

 

Hvilke regler gælder for brug af E-cigaretter?

De seneste år er der efterhånden kommet mange regler for, hvor man som ryger må ryge, og hvor man ikke har lov til at ryge. Med alle disse regler kan man nemt komme i tvivl om, hvilke regler der gælder for brug af E-cigaretter. 

 

Her gælder de samme regler, som ved brug af almindelige cigaretter. Reglerne gælder for eksempel i busser, i toget, på restauranter osv., hvor der ikke må ryges.

 

E-cigaretterne har været på det danske marked siden 2008, og er fuldt lovlige at bruge.