Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E-Væske

E-Væske

Hos os finder du et bredt sortiment af E-væske/E-juice til din el-cigaret. Igennem længere tids søgning hos forskellige leverandører, har vi endelig fundet frem til de få producenter som overholder vores høje forventninger til e-væske.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Burst5 Varer
 2. Coil Glaze4 Varer
 3. Craft Vapes9 Varer
 4. Crafted4 Varer
 5. Dinner Lady12 Varer
 6. Fantasia5 Varer
 7. Fcukin Flava5 Varer
 8. Food Fighter Juice2 Varer
 9. Fresh Pressed4 Varer
 10. Fruit Freeze3 Varer
 11. Halo35 Varer
 12. Hangsen25 Varer
 13. I VG26 Varer
 14. Illusions Vapor1 vare
 15. Juice Heroes3 Varer
 16. Kemistry6 Varer
 17. Liqua15 Varer
 18. Liquideo8 Varer
 19. Milk Drop3 Varer
 20. Ohm Boy3 Varer
 21. Sundbygaard14 Varer
 22. Twelve Monkeys9 Varer
 23. Vape Breakfast Classics5 Varer
 24. Xbud4 Varer
Mindre
Type of E-juice
 1. Shortfills26 Varer
Smagstype
Smag
Nikotinstyrke
 1. 0 mg209 Varer
 2. 6 mg53 Varer
 3. 12 mg53 Varer
 4. 18 mg38 Varer
VG / PG level
 1. 30 VG / 70 PG29 Varer
 2. 35 VG / 65 PG1 vare
 3. 40 VG / 60 PG4 Varer
 4. 50 VG / 50 PG69 Varer
 5. 60 VG / 40 PG4 Varer
 6. 65 VG / 35 PG8 Varer
 7. 70 VG / 30 PG67 Varer
 8. 75 VG / 25 PG4 Varer
 9. 80 VG / 20 PG21 Varer
 10. 90 VG / 10 PG1 vare
Andre kategorier
Side

Total 210 produkter

Total 210 produkter
Side

Total 210 produkter

Total 210 produkter

 

Her hos Elekcig finder du et bredt udvalg af forskellige E-væske samt E-juice til din el-cigaret. Vi har høje forventninger til samtlige af de produkter, vi sælger i vores shop. Vi har af samme grund brugt lang tid på at finde de helt rette producenter af vores e-cigaretter. 

 

Hos Elekcig.dk stiller vi altid høje krav. Det gør vi til hvert enkelt af de produkter, vi forhandler. Det gælder kvaliteten af både certifikater, ingredienser og emballage. Det gør vi, fordi vi mener, at alle dele betyder lige meget, når du skal nyde din E-cigaret. 

Med andre ord er det derfor ikke kun smagsoplevelsen, men også en masse andre faktorer, som er vigtige medspillere, når du bruger din E-cigaret.

 

I vores store udvalg af E-væsker finder du produkter fra blandt andet Hangsen, LIQUA og danske Sundbygaard

Hvad er E-juice?

E-juice er et andet ord for den E-væske, som findes i E-cigaretter. Det er forskellige væsker, som oftest består af en blanding af propylene glycol (PG), glycerol/glycerin (VG), aroma og nikotin. De forskellige ingredienser kan variere.

Det betyder blandt andet, at du selv kan bestemme, hvor meget nikotin din e-juice skal indeholde. Den kan nemlig både indeholde nikotin, som svarer til en almindelig cigaret, men også være helt uden nikotin. Du kan også selv vælge væskens smag, samt hvor meget røg du gerne vil have fra din e-cigaret.

Der findes mange forskellige varianter af E-juice, faktisk mere end 8000 slags på verdensplan.

 

Hvad er E-væske?

E-væske er umiddelbart det samme som E-juice. E-væskerne som bruges til E-cigaretter, indeholder propylene glycol (PG) og glycerol/glycerin (VG). Disse er med til at give den velkendte røg fylde, og er også med til at få den til at ligne den almindelige velkendte tobaksrøg. Væsken indeholder også smagsstoffer som blandt andet tobak, menthol, lakrids, jordbær mm. Men også nikotin i forskellige koncentrationer.  

 

Hvilken slags E-juice eller E-væske skal jeg vælge?

Som nævnt findes der mange forskellige slags E-juicer på markedet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken en af de mange varianter man skal vælge. Først og fremmest består væskerne af en bestemt aroma, som er e-cigarettens smag. Det er helt individuelt, hvilken slags smag du bedst kan lide og vi anbefaler derfor, at du prøver dig lidt frem.

 

Nogle væsker er også billigere end andre. Grunden er, at det dyreste i e-væsken er væskens aroma og smag. Prisen afhænger derfor af, hvor kompleks opskriften på aromaen er. PG, propylene glycol, har en mere fremtrædende smag. 

 

Når du skal vælge din næste E-juice, er der derfor en række ting, som er værd at tage højde for, før du køber. Du skal overveje i hvor høj grad kvalitet og smag, er vigtigt for dig.

 

En væsentlig ting er også prisen på de forskellige væsker. En god idé er derfor at overveje, hvor mange penge du har i sinde at bruge på udstyret til din e-cigaret. Hvor meget damp du gerne vil have fra din e-cigaret og til sidst hvor meget nikotin, du ønsker din el-cigaret skal have. 

 

Vi forhandler de bedste mærker

Mange af de populære E-væsker, som du finder her hos os, stammer fra mærket Hangsen. Hangsen er verdens største producent af E-væsker, som alle er produceret i en meget høj kvalitet. Mærket benytter kun naturlige ingredienser i deres produkter, og derfor kan du være sikker på at få en smag og en aroma, som er ganske enestående og af en virkelig god kvalitet. 

 

Vælger du en af de mange kvalitetsprodukter fra Hangsen, får du en E-cigaret, hvor smagen er i top. Den nærmest elegante duft og velkendte damp er skabt efter de strengeste regler og helt uden alle de skadelige tilsætningsstoffer og ingredienser.

 

Se Hangsens certifikater her

 

Er du hellere på udkig efter en E-væske som er produceret i Europa, så er de mange E-væsker fra det italienske mærke LIQUA, et godt bud. 

 

Det populære italienske mærke producerer dampklare væsker i mange forskellige smagsvarianter i blandingsforholdene 50/50 VG/PG. Væskerne fra LIQUA passer bedst sammen med E-cigaretter, som er beregnet til 50/50 væsker. Væskerne findes i 3 forskellige nikotinstyrker 0, 6 og 12 mg. 

 

Alle E-væsker fra LIQUA leveres i en super flot emballage og har en smag, som er helt i top. 

 

Endnu et populært mærke indenfor E-væsker, er det danske mærke Sundbygaard. Sundbygaard leverer E-juice i meget høj kvalitet, og er gennem tiden blevet kendt for deres meget velsmagende udvalg. Alle E-væskerne fra Sundbygaard er brygget på gode råvarer i den absolut bedste kvalitet. 

 

E-væskerne fra Sundbygaard er kendt for deres mange smagsvarianter. Blandt andet deres velkendte slikvarianter som er blevet et hit blandt mange danske dampere. Det er blandt andet smagen af bolcherne blå ugler, klassisk vingummi og den gode smag af friske hyldeblomster. 

 

Hos Hangsens, LIQUA og Sundbygaard er sikkerheden altid i top

Når du handler hos os, sikrer vi dig altid varer af høj kvalitet. Alle E-væsker fra både Hangsen, LIQUA og Sundbygaard leveres altid med børnesikrede skruelåg. Dette sikrer både dig selv, børn og andre mod ikke at komme i kontakt med E-væskerne

 

Hvordan vælger jeg den rette mængde nikotin i mit E-juice?

Har du valgt at skifte cigaretterne ud med E-cigaretter, så vil du som mange andre sikkert komme til at mangle det velkendte “krads i halsen”, som du er vant til ved de almindelige cigaretter. Dette er også muligt med de mange E-juicer og E-væsker, som du finder her hos Elekcig.dk. 

 

Her gælder det dog om at vælge den helt rette nikotin styrke (PG/VG forhold) og den rigtige smag i din E-væske. 

 

Den eksakte smag på produkterne finder du inde på hvert enkelt produkt. Men vi vil dog klart anbefale, at du selv prøver dig lidt frem. E-juice er en smagssag og fungerer på samme måde, som når rygere køber deres cigaretter fra forskellige mærker. 

 

Det som differentierer E-juice fra de velkendte cigaretter, er styrken af nikotin. Her kan vi sagtens hjælpe dig godt på vej. Der findes forskellige styrker af nikotin indhold i E-væskerne. 

Nedenfor kan du se vores nikotin guide. Ved at følge den kan vi hjælpe dig med at komme godt fra start og dermed finde frem til den rette styrke til din dampvæske. 

 

Nikotinguide: 

 

 • 0 mg - Indeholder ikke nikotin, kun smagsaroma.
 • 6 mg - Til dig, der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen
 • 12 mg - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen
 • 18 mg - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter om dagen

 

Indholdsdeklaration af vores E-væske

En E-væske består primært af Propylene Glycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Forholdet mellem disse to er forskelligt og afhænger af, hvilken slags væske du vælger. 

 

For nye dampere kan det umiddelbart være forvirrende helt at finde ud af, hvad det er en E-væske indeholder. Vi har derfor lavet en lille guide, som hurtigt forklarer, hvad både PG og VG er og hvad de gør.

 

Både PG og VG er lugtfrie væsker. Når disse væsker bliver opvarmet, producerer det damp. Begge væsker findes i almindelige husholdnings- og skønhedsprodukter såsom for eksempel tandpasta. 

 

Propylene glycol (PG) er smagsbæreren. Det er også den væske, som giver det velkendte “krads i halsen”, og som mange rygere er bekendt med. Der er forskellige grader af PG indhold i de forskellige E-væsker, og ønsker du derfor en stærkere smag og en stærkere halskrads, anbefaler vi, at du vælger en E-væske med et højere niveau af PG.

 

PG er ikke et farligt stof og findes blandt andet i mange forskellige ting, som vi ellers omgås i hverdagen. Det er ting som for eksempel astma inhalatorer, hårshampoo, flødeis, babyservietter og forskellige sæber og skønhedsprodukter. 

 

Vegetabilsk Glycerin er den ingrediens i E-væsken, der er med til at bestemme, hvor meget damp du får ud af at dampe. Væsker som har et højere VG niveau, er for eksempel mere egnede til Sub Ohm dampning.

 

VG findes i mange af de husholdningsprodukter, som vi ellers omgås i dagligdagen. For eksempel i forskellige madvarer, tandpasta, deodorant og forskellige skønhedsprodukter. 

 

Begge stoffer er giftfrie og er derfor ikke giftige for menneskekroppen. Bivirkninger er der heller ikke mange af. Enkelte kan der dog forekomme i starten så som:

 

 • Tør mund
 • Øget tørst
 • Ondt i halsen

 

Generne ophører ofte i takt med, at kroppen vænner sig til dampen. 

 

Vores E-væsker indeholder udover det naturlige nikotin også naturlige aromastoffer, glycerol, propylenglycol og vand. Kort sagt, helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer. Alle vores E-væsker produceres og tilpasses i kliniske laboratorier, som er din sikkerhed som forbruger.

 

E-væsken består af: 

 

 • Vand - varme elementet omdanner vand til den damp, der kommer ud af e-cigaretten
 • Vegetabilsk glycerin (VG) - VG er med til at gøre e-væsken tyktflydende, og så forlænger det holdbarheden
 • Propylene glycol (PG) - PG er væskens base så at sige. Væsken er lugtfri og farveløs, men har en sød smag.
 • Smagsstof - e-væsker findes i et hav af smage, og du kan altid læse mere om de forskellige smagsingredienser på de forskellige e-væsker. Mange af smagsstofferne er 100 procent naturlige.
 • Nikotin - i nogle e-væskerne er der også tilsat nikotin, men det kan du helt selv vælge.

 

Sådan finder du den rigtige E-væske

Her hos os finder du mange forskellige slags E-væsker, og det kan derfor være svært at finde frem til den, du bedst kan lide. 

Inden du køber, kan det derfor være en god idé, at du sætter dig ind i nedenstående få ting, før du ligger E-væsken i indkøbskurven. 

 

PG/VG forhold?

E-væske med eller uden nikotin?

Hvilken smag?

 

Et hav af forskellige smage

At udvælge den helt rigtige smag er individuel og er på lige fod, som når rygere skal udvælge det ene tobaksmærke fremfor det andet. Overgangen fra almindelige cigaretter kan for nogle være lettere, hvis E-væsken har en smag af tobak. 

 

Hos os finder du et stort udvalg af E-væsker i mange forskellige smagsvarianter. Helt fra den klassiske tobak smag, til eksotisk frugt, frisk menthol, søde bær, surt slik, salt lakrids - you name it, we got it!

 

Elekcig stiller høje krav til vores populære E-væsker

Hos Elekcig har kundernes sikkerhed og tilfredshed altid den højeste prioritet. Alene af den grund, har vi gennem de sidste mange års erfaringer nøje udvalgt de E-væsker, som vi mener, har den bedste kvalitet på markedet. Det indebærer både kvaliteten af smag, men også sikkerheden i de forskellige produkter. 

 

Derfor forhandler vi E-væsker fra anerkendte brands som Hangsen, LIQUA, og Sundbygaard, samt E-væske i Shortfill form fra brands som HALO, I VG, Coil Glaze og Dinner Lady. Vi stiller store krav til produktionsforholdene og ikke mindst til emballage, datomærkning og børnesikrede låg.

 

Shortfills har taget vapeverdenen med storm

I de seneste år er Shortfills, der også går under navnet Shake N Vape, blevet et meget populært produkt. Det er der også en god grund til. Eftersom lovgivningen begrænser nikotinholdig væske til 10 ml-flasker, er Shortfills blevet en eftertragtet løsning. 

 

En Shortfills eller Shake N Vape er en nikotinfri væske med smag. Det der bedst kendetegner en Shortfill er, at flaskerne ikke er helt fyldte, og det er derfor muligt at tilsætte nikotinbase for at opnå den ønskede nokitinstyrke i den nikotinfrie væske. Shortfills er også langt mere økonomisk og ikke mindst praktisk. 

 

Hvor meget E-væske bruger man?

Helt præcist hvor meget E-væske man skal bruge til E-cigaretterne, kan variere rigtig meget. Mængden afhænger også af, hvilket udstyr der bliver brugt og hvilken nikotinstyrke væsken har. 

 

Vælg den helt rigtige nikotinstyrke

At vælge den rigtige nikotin styrke er altafgørende for, hvordan oplevelsen af din E-cigaret bliver. Skal overgangen fra for eksempel almindelige cigaretter være blødere, kan det være nødvendigt at have nikotin i E-væsken. De fleste rygere vil gerne have den kendte “kradsende” følelse ned gennem halsen, som man ofte får ved at ryge almindelige cigaretter. Er du en af dem, skal du vælge en E-væske med en højere VG koncentration. Den højere VG koncentration giver tilmed også mere damp.

 

Der findes også forskellige nikotinstyrker, som det i øvrigt også er muligt at blande selv. Styrkerne hedder 6, 12, 18 og 20 mg. Med så mange nikotin styrker kan du nemt finde den styrke, som passer bedst til dig. Er du ryger, og har du været vant til at ryge 10 cigaretter om dagen, så vil din nikotin styrke i starten være på 10 mg.

 

E-væske med nikotin eller ej

Rygning af cigaretter har længe været udskældt, og er som bekendt heller ikke sundt for kroppen. Mange rygere har et ønske om helt at stoppe med at ryge, og her kan de populære E-cigaretter ses som et godt og effektivt hjælpemiddel. Mange finder det svært at stoppe helt – særligt på grund af nikotinafhængigheden. Med E-væsker er det muligt selv at justere indtagelsen af nikotin.

 

Hos os finder du mange forskellige slags E-væsker. Nogle af dem indeholder nikotin, mens andre ikke gør. På den måde har du muligheden for selv at vælge, hvor meget nikotin dine E-væsker skal indeholde. Alt afhængig af væskernes styrke er der god mulighed for at skære ned for nikotinstyrken og på den måde blive helt fri for nikotinafhængigheden. 

 

Hvilke regler gælder for brug af E-cigaretter?

De seneste år er der efterhånden kommet mange regler for, hvor man som ryger må ryge, og hvor man ikke har lov til at ryge. Med alle disse regler kan man nemt komme i tvivl om, hvilke regler der gælder for brug af E-cigaretter. 

 

Her gælder de samme regler, som ved brug af almindelige cigaretter. Reglerne gælder for eksempel i busser, i toget, på restauranter osv., hvor der ikke må ryges.

 

E-cigaretterne har været på det danske marked siden 2008, og er fuldt lovlige at bruge.