Chat with us, powered by LiveChat

E- juice og E-liquid med nikotin

Godkendte e-juice med naturlige aromaer fra 25 kr. Fås i 10 ml, 30 ml og 50 ml flasker og i 5 forskellige nikotinstyrker. Mere end 40 smagsvarianter at vælge i mellem.

En E-cigaret har brug for en type væske før du kan benytte den. Denne væske kaldes E-juice - og det er denne væske som man ryger i fordampet form ved at at benytte en E-cigaret. Elekcig.dk's E-juice er af de bedste på markedet. Den E-juice vi forhandler er af unik kvalitet og ingredienserne som er brugt i forbindelse med produktionen er blandt markedets fineste.

E-juice med tobaksmag

Vores E-juices stammer Hangsen, som er verdens største producent af E-juice, hvilket også er med til at sikre vores høje kvalitet. Derfor kan du også forvente, at når du køber en E-juice med tobakssmag ved Elekcig.dk, så smager denne E-juice rent faktisk af tobak. Det samme gør sig gældende ved alle vores smage - frugtsmage, drinkssmage osv. Grunden til at vi kan sikre dette er, at når du damper vores Ejuices, så indeholder det ægte smagsaroma. Hangsen er verdens eneste producent som kun benytter naturlige ingredienser i deres E-Juice, hvilket betyder at produkterne bærer den fantastiske smag af tobak, bare uden alle de skadelige ingredienser.

Hangsen forhandler i alt mere end 300 forskellige smagsvarianter.

Elekcig.dk forhandler både E-juice med og uden nikotin. E-juice med nikotin er en favorit blandt vores kunder.

Følgende mængder svarer til xx cigaretter:

10ml: 200 cigaretter
30ml: 600 cigaretter
50ml: 1000 cigaretter

Når du modtager din Hangsen E-Juice, så modtager du produktet i en lille æske. På æsken er der et billede af den valgte smagsvariant, angivelse af mængden af nikotin samt indholdsdeklaration.

Når æsken åbnes, opdager kunden hurtigt den gennemførte kvalitet som sætter sit præg på produktet. En klar flaske af hård plast, nålflaske i top, plomberet skruelåg og produktions - samt udløbsdato, er nogle få af de ting som gør at Hangsen er verdens bedste E-juice. Det samme gør sig gældende når vi snakker om smagsoplevelsen - der findes ingen som Hangsen.

Indhold i E-juice

Indholdsdeklaration:Hangsen E-Juice indeholder udover det naturlige nikotin også naturlige aromastoffer. For at E-juice kan viderføre smagsaroma, så er det nødvendigt at E-juicen indeholder en form for væskebase. Denne væskebase er oftest en blanding af Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Når vi snakker om E-juice, så har disse to baser forskellige virkninger som skal blandes korrekt for at få den optimale E-juice.

PG - Propylenglycol er god til at holde på smagen og medfører en behagelig halskrads for forbrugeren i korrekt mængde. Jo større mænge PG, des mere smag.
VG - Den vegetabilske glycerin er det som giver den fyldige damp. Jo større mængde VG, des mere damp.

Ved at blande disse to væskebaser, kan man altså producere E-juice lige som man ønsker. Elekcig.dk’s E-juices er produceret med 70% PG og 30 % VG. Dette betyder at forbrugeren vil opleve en smag i verdensklasse, med et mildt halskrads. Dampmængden er stadig god, uden at være for voldsom.

Både PG og VG findes bl.a. også i fødevarer, tandpasta osv.

Kort sagt, indeholder Elekcig.dk's E-juices altså kun helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer. Alle vores E-juice produceres og tilpasses i kliniske laboratorier, for din sikkerhed som forbruger.

Størrelser:10 ml, 30 ml og 50 ml

Styrker:0, 6, 12, 18 og 24 mg