Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Din E-cigaret

Din e-cigaret kan vise sig at være din bedste ven, når du forsøger at kvitte cigaretterne for at starte et nyt (og sundere) liv. En elektronisk cigaret er det bedste mange eks-rygere nogensinde har investeret i, da du får økonomisk gevinst samt et sundere liv, ved at dampe løs på e cigaretten fremfor den sundhedsskadelige cigaret.

 

Med din e-cigaret kan du få tilfredsstillet din trang til en cigaret – bare uden alle de skadelige stoffer, som normalt følger med, når man skal have stillet nikotin-behovet. E cigaretter fås i et hav af varianter i dag, ligesom de tilhørende e-væsker også fås i et helt enormt spektrum af smagsvarianter og styrker. Dét og meget mere vil vi kigge nærmere på herunder, hvor der oven i købet også vil være et afsnit omkring fordele ved brug af en e-cigaret kontra en almindelig cigaret.

 

Hvad er en e-cigaret?

E-cigaret, el cigaret, elektronisk cigaret – ja, kært barn har mange navne. Uagtet hvordan man omtaler en e-cigaret og hvilken variant man snakker om, så er princippet dog det samme. En elektronisk cigaret er således baseret på vanddamp fremfor de mere end 4000 skadelige stoffer, som en almindelig cigaret indeholder. Det betyder i al sin enkelthed, at du damper vand i stedet for tobaksrøg.

 

E-cigaretter fungerer ved hjælp af e-juice/e-væske, der er betegnelsen for den væske man fylder i cigaretten. Alle e cigaretter har en væskebeholder, hvor man fylder e-væsken i. Herefter er cigaretten klar til brug – det eneste du skal gøre er, at trykke på knappen og dampe løs. Det praktiske ved en e-cigaret er desuden, at du ikke skal købe en ny hele tiden – du kan således nemt lade den op, og dermed have en langtidsholdbar løsning, så længe du passer ordentligt på den.

 

Din e-cigaret kan altså hjælpe dig med at stille rygetrangen, uagtet om det er med smag af banan, vanilje eller tobak. E-væskerne vil vi komme nærmere ind på herunder.

 

De mange smagsvarianter er en historie for sig selv

Som sagt fylder du din e-cigaret op med e-juice, der giver smag, damp og ikke mindst indeholder nikotin (hvis dette ønskes naturligvis). Når det kommer til smagsvarianter er det nærmest kun din fantasi, der sætter grænser – du kan få alt lige fra banan og vanilje til den klassiske tobakssmag.

 

Det er derfor umuligt at sige, hvilken e-juice der er bedst. Det afhænger i høj grad af dine individuelle præferencer; hvis du netop er stoppet med at ryge, kan det for eksempel være rart med den velkendte tobakssmag, hvorimod andre foretrækker en sødere smag i form af æble eller banan. Der er også mulighed for e-juice med mentol-smag, hvis du tidligere har røget mentolcigaretter. Som sagt er mulighederne nærmest uanede, når det kommer til smagsvarianter – det kan være en fordel at bestille lidt forskellige varianter hjem, således du har noget at vælge imellem og afprøve i bestræbelserne på at finde den helt rigtige for dig!

 

Udover at tilføje smagsaroma til din oplevelse, så indeholder e-væsker også i mange tilfælde nikotin. Dette betyder, at du kan få tilfredsstillet dit behov efter det vanedannende stof, uden at indtage de mange andre skadelige stoffer i en almindelig cigaret. En typisk fremgangsmåde, som mange har haft succes med, er at skære langsomt ned på indholdet af nikotin i væsken, hvorefter man til sidst er helt ovre nikotintrangen.

 

Hvorfor skal jeg købe en e-cigaret?

Der er rigtig mange gode grunde til at ligge cigaretterne på hylden, og investere i en e-cigaret i stedet. Med din e-cigaret har du som sagt frihed til at dampe løs hvor og når du vil, uden du går på kompromis med kvalitet eller smag. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at ryge en almindelig cigaret – ikke desto mindre er det meget tæt på, hvorfor du altså ikke går på kompromis.

 

Herudover får du som sagt også mulighed for, at langsomt trappe ned på nikotinen, således du forhåbentlig i sidste ende bliver helt fri for afhængigheden. Mange rygere har eksperimenteret med en såkaldt ’kold tyrker’, når de ønsker at ligge cigaretterne på hylden. Desværre ender alt for mange med at falde tilbage til den dårlige vane igen, da det simpelthen er så svært at overvinde de mange års afhængighed. Her kan en e-cigaret være en kærkommen hjælp – særligt når situationerne spidser til og lysten efter en cigaret er ekstra stor.

 

Det er selvfølgelig primært rent helbredsmæssigt, at du vinder meget ved at kvitte cigaretterne. Som sagt indtager du over 4000 skadelige stoffer, når du ryger en almindelig cigaret. Disse stoffer kan du blive helt fri for, ved at benytte din e-cigaret i stedet. Ydermere er det ikke kun dit indre der tager skade af cigaretterne; således bliver dit ydre også påvirket, hvorfor mange ønsker at stoppe, imens de stadig kan redde huden fra at blive ældet og rynket.

 

Mange eks-rygere har haft stor succes med e-cigaretten, der er det perfekte alternativ til cigaretterne. Desuden menes det, at du kan spare op imod 80 % af dine omkostninger forbundet med at ryge, ved at skifte til damp-cigaretten. At dette tal ikke er 100 % skyldes at e-væskerne koster penge.  

 

Køb din e-cigaret i dag og kom godt fra start

Er du allerede i fuld gang med dit rygestop eller planlægger du et snarligt stop? Så er der ikke så meget andet at sige end at du bør købe en e-cigaret, således du med sikkerhed undgår at falde tilbage til den dårlige vane. Det er naturligvis ikke 100 % sikkert, men chancerne er markant bedre, hvis du har en e-cigaret du kan dampe på, når det hele er ved at gå op i en spids.

 

Du vil selvfølgelig stadig opleve rastløshed og humørsvingninger, men ikke i samme grad som ellers. Det er ikke nemt at kvitte cigaretterne, men ved hjælp af din e-cigaret vil du have langt nemmere ved at holde skansen. Desuden går du ikke ned på det sociale aspekt af rygningen, da du stadig kan gå med ud, når de andre rygere skal have en cigaret.

 

Tilbage er der blot at ønske dig held og lykke med dit rygestop.