Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Decadent Vapours | Jordbær | 10 ml | Frugt

35,00 kr
Ikke på lager
Jordbærenes sødmefulde smag er for mange lig med dansk sommer og sol, når det er allerbedst. Smagen af sommerfriske jordbær behøver dog ikke længere at være forbeholdt det danske sommerhalvår. Hos Elekcig.dk kan du nemlig få en lækker smagsvariant, der smager og dufter af friske jordbær. Ville du ønske, at sæsonen for sommerens friske jordbær varede længere? Fortvivl ej! Du finder her på Elekcig.dk en aroma med jordbærsmag fra Decadent Vapours af højeste EU-kvalitet. 10ml Aroma fra Decadent Vapours.
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Frugt
Decadent Vapours
Aroma
DIY

Ingredienser

  • Jordbær
  • Æble
  • Vanilje
  • Tangy
SKU: 1000076

Beskrivelse

Kvalitetsjordbær hører ikke kun sommeren til

Hos Elekcig.dk sætter vi nemlig en ære i, at vores aromaer, som vi forhandler, er af højeste EU-kvalitet. Derfor er denne aroma, der har en forrygende smag af jordbær, også mærket med batch kontrol.

Når du skifter røgen fra smøgerne ud med dampen fra en E-cigaret, åbner der sig en ny verden af smagsvarianter inden for rygning. Med denne aroma, der smager delikat af friske jordbær, er der ikke blevet tilsat giftige tilsætningsstoffer og kemikalier. Det gavner både smagen så vel som kvaliteten af vores jordbærsmagende aroma. Hos Elekcig.dk er det nemlig vigtigt for os, at vores aromaer med jordbærsmag er fremstillet af kvalitetsaromaer, så du ikke snydes for den friske smag af jordbær.

Denne aroma fra Decadent Vapours er udviklet med et ultra lavt indhold af flygtige indholdsstoffer. At der ikke er tilsat giftige tilsætningsstoffer og kemikalier betyder for dig, der har lagt cigaretterne på for hylden til fordel for E-smøgen, at dine lunger ikke forurenes i samme grad, som hvis du fortsat røg almindelige cigaretter.

Selv om denne aroma smager af sommerfriske jordbær, når du damper den i din E-cigaret, må du dog endelig ikke drikke denne jordbærsmagende væske. Den egner sig, uden tvivl, bedst som damp i din E-cigaret – også selv om denne aroma med jordbærsmag, der er brygget på naturlige aromaer, og som ikke er blevet tilsat giftige tilsætningsstoffer og kemilier, kunne lyde til at være en ufarlig drik. 

Billede

Produktanmeldelser