20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Decadent Vapours

Decadent Vapours

Velkommen til vores flotte sortiment af aromaer og shortfills fra den britiske producent Decadent Vapours. Her finder du et stort udvalg af aromaer i mange forskellige varianter, så du kan selvblande dine egne E-juicer – en ting, som vi hos Elekcig.dk finder utrolig charmerende, og den interesse er der helt sikkert mange andre, som også deler med os – blandt andet producenten Decadent Vapours, som fremstiller et flot udvalg af aromaer til E-cigaretter, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med en lang række spændende smagsvarianter.

Side

Total 65 produkter

Total 65 produkter
Side

Total 65 produkter

Total 65 produkter

Decadent Vapours - E-juice og Aroma

Decadent Vapours er én af de førende e-juice og aroma producenter i England. Deres produkter, som bliver fremstillet i England, er i af god kvalitet. Decadent Vapours har siden 2009 produceret e-juice og aromaer, hvor de desuden bruger gode råvarer i deres produkter. Decadent Vapours overholder deres prisvindende formel, ved kun at bruge de bedste ingredienser og overholde de højeste produktionsstandarder, hvorfor de aldrig går ned på kvaliteten. Uanset om det er et bredt sortiment af smagfulde e-væsker, en overflod af koncentrater sammen med alle de ingredienser, der kræves for at blande dine egne, eller en håndfuld fuld af hardware, finder du alt hvad du har brug for, for at få en af de bedste vaping-oplevelser. Derfor søger Decadent Vapours højt og lavt for at finde den perfekte smag. De rejser ofte til udlandet for at finde det eksotiske, det lækre og det helt ekstraordinære smagsvarianter. Decadent Vapours prøver hele tiden nye ingredienser, blandinger og teknikker af for at opnå kvalitet, dybden af smag og opnå en sensationel smag i deres e-væske. De insisterer på at opretholde en god kvalitet på tværs af alle aspekter, inklusiv deres prisvindende kundeservice, der har ført til, at de er berømte over hele verden. Uanset om du er en vaping-veteran eller ny til at vape, så har Decadent Vapours alt hvad du har brug for, og deres produkter vil give dig en behagelig vaping oplevelse. Du kan få alt fra præ-blandede evæske til DIY e-væskeforsyninger, smagskoncentrater og hardware. Sikkerhed er grobunden for Decadent Vapours, de sikrer sig, at de altid har opfyldt deres selvpålagte høje sikkerhedsstandarder - og for nyligt dem, der blev indført af EU. Alle deres e-liquid smag er sikkerhedscertificeret, hvorfor du ved at du vil få de bedste kvalitets ingredienser, som alle er certificeret for sikkerheds og alt er kærligt, udtænkt, blandet og pakket i Storbritannien. 

Gennem test og mange kontroller, vil du altid være sikret den gode kvalitet, når du bruger DV aroma som selvblander eller e-juice i din egen e-cigaret. Når du bruger Decadent Vapours som aroma til selvblanding i nikotin base, så anbefales det at lade blandingen trække i ca 2 uger for at opnår den bedste mulige smag. Vi anbefaler IKKE at stille den færdigblandet væske i køleskabet mens den trækker, da det vil skabe et “låg” på selve modningsprocessen. Som udgangspunkt kan du regne med et blandingsforhold på 10 %, når du bruger Decadent Vapours aroma. Hos elekcig.dk kan du se vores udvalg af Decadent Vapours aromaer og e-juice.