Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Coils

Coils

Under denne kategori finder du vores store udvalg af coils til din E-cigaret. En E-cigaret har en lang holdbarhed, men før eller siden vil din coil brænde sammen, og det er helt naturligt. Du vil derfor få brug for en ny, og under denne fane kan du med garanti finde din næste coil. Der findes et hav af forskellige typer af coils – løse brændere, som du kan udskifte inden i din E-cigarets clearomizer – og derved kan du bruge en allerede brugt clearomizer igen.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Aspire6 Varer
 2. Eleaf11 Varer
 3. Geekvape1 vare
 4. Hangsen2 Varer
 5. JoyeTech2 Varer
 6. KangerTech1 vare
 7. PilotVape1 vare
 8. SMOK3 Varer
 9. UD1 vare
 10. Vaporesso5 Varer
Mindre
Type af tråd
 1. Clapton1 vare
 2. Kanthal15 Varer
 3. SS3163 Varer
 4. SS316L2 Varer
Vægemateriale
 1. Ceramic1 vare
 2. Cotton15 Varer
 3. Organic Cotton7 Varer
 4. Porous Cotton2 Varer
Pris
Andre kategorier
Side

Total 34 produkter

Total 34 produkter
Side

Total 34 produkter

Total 34 produkter

Coils

I denne kategori finder du vores store udvalg af forskellige coils til din E-cigaret. En god e-cigaret har en lang holdbarhed, men før eller siden vil din coil, som findes i din e-cigaret, på grund af slitage og regelmæssig brug brænde sammen. Det er helt normalt, men i en sådan situation vil du selvfølgelig få brug for en ny coil.

 

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige coils. Der findes et hav af forskellige typer af coils, som du kan udskifte inde i din e-cigarets clearomizer. På den måde kan du bruge en allerede brugt clearomizer igen.

 

Typer af coils

En coil er en lille fordamper eller forstøver, som der sidder inde i e-cigarettens tank. En coil går under mange navne såsom en atomizer, en forstøver og en brænder. Coilen er den del i din e-cigaret, der opvarmer e-væsken, som derfor bliver til damp gennem nogle små væger, der opsuger e-væsken. 

 

Der findes mange forskellige coils, men vigtigst er, at du køber en coil, som har den rigtige størrelse. Finder du ikke den rigtige type, der også passer sammen med din e-cigaret, kan du risikere at få en coil, som enten ikke passer i størrelsen, eller som ikke fungerer sammen med e-cigarettens tank. 

 

Hvor lang levetid har min coil?

En god tommelfingerregel er, at en coil kan holde mellem 2 til 4 uger. I enkelte tilfælde kan den holde i længere tid. Nogle gange holder smagen og dampen længere tid. Gør den det, er der selvfølgelig ikke grund til at skifte den ud. Alt afhængig af hvordan og hvor ofte du bruger din coil og din e-cigaret, har brugen en stor betydning for den enkelte coils holdbarhed og smag.

 

Når du tager en ny coil i brug, er det vigtigt, at du først lader den opsuge noget af tankens e-væske. Dette er med til at give dig en mere behagelig damp. I coilen findes der en masse vat, bliver dette vat ikke ordentlig gennemvædet, vil vattet brænde, når du tænder din e-cigaret. Går der ild i vattet, vil det resultere i, at du får en brændt smag i munden. 

 

For at undgå dette, er det en god ide først at gennemvæde vattet med e-væske, inden du tænder din e-cigaret. Vi anbefaler dig, at du lader den stå i nogle minutter, inden du tænder for at sikre dig, at det lille stykke vat er helt gennemvædet.

 

Hvorfor skal jeg udskifte min coil?

Coilen er den vel nok mest centrale del af din e-cigaret, da det er den lille brænder, som opvarmer din væske til damp gennem små væger. Disse bliver dog med tiden slidte, og skal derfor udskiftes for at bibeholde den gode smag fra e-væsken. Ellers bliver den kedelig og din oplevelse ved at dampe forringes væsentligt. 

 

Nogle væsker er mere krævende for ens coil end andre, og det vil derfor hurtigere fedte den til. Du kan dog hjælpe dette lidt på vej ved for eksempel at vælge nogle smagsvarianter med et lidt mindre indhold af aroma.

 

Coils af høj kvalitet

Vi har her hos Elekcig.dk mange forskellige varianter af coils, så du kan finde netop den, som passer til din E-cigaret. Kvaliteten er høj, og derfor kan du trygt udskifte til en ny coil, blandt alle dem du finder i vores store sortiment. 

 

I vores store sortiment af coils finder du også coils, som har forskellige modstande lige fra 1 Ohm og op til 3 Ohm alt afhængig af, hvad du foretrækker. 

 

Hos Elekcig.dk er vi selvfølgelig bevidste om, at du tit kan få brug for at udskifte din coil. Da vi ved, at der sker en stor udskiftning i de forskellige coils, afspejler dette sig selvfølgelig også i vores priser, som derfor er væsentligt lave. Alt efter hvilken e-væske du anvender, anbefales det, at du udskifter din coil hver 3. eller 4. uge for at beholde den gode smag.

 

Hvad passer til hvad?

Når du skal vælge din coil, er det vigtigt at finde en, som passer til din e-cigarets tank. Finder du en, der ikke passer, vil du desværre ikke kunne bruge den, da den enten ikke kan skrues på, eller også kan din tank ikke registrere den nye coil. 

 

Det kan være svært helt at gennemskue hvilken coil, der passer til din e-cigaret. Er du ny damper, kan det være endnu sværere at navigere rundt i de mange forskellige produkter. Oftest kan du søge efter navnet på din e-cigaret i vores shop. Typisk vil der her dukke forskellige coils op i søgeresultaterne, som matcher din e-cigaret. Ofte er de også linket til e-cigaretten som ekstra tilbehør.

 

Når du skal have en ny tank eller e-cigaret, afhænger det bedste valg af, hvilken damp oplevelse du søger. 

 

Vil du gerne have tunge store damp skyer, når du damper, skal du vælge en Sub-Ohm tank. Sub-Ohm tanken bruger coils, der kan klare store mængder af strøm. Vil du derimod gerne have en damp oplevelse, som ligner den almindelige cigaret røg, skal du vælge en e-cigaret med en lille tank, og som bruger coils med en høj modstand. Denne kombination vil give dig næsten samme oplevelse, som hvis du suger på en almindelig cigaret. 

 

Når du skal udvælge din coil, er det vigtigste, at du vælger en, der passer til din tank. Der er dog ikke nogen, der er bedre end andre, da ikke to forbrugers præferencer er ens. For at hjælpe dig lidt på vej til at finde frem til en passende coil til din e-cigaret, er her en lille liste. som kan hjælpe dig.

 

 • Cubis BF Coils passer til Joyetech AIO E-cigaretter
 • Eleaf EC Dual coils passer til Eleaf iJust 2 tanken
 • Eleaf Melo passer til Melo 2 tanken
 • Vaporessos GT-coils er specielt designet til at passe til NRG Tank-serien 

 

Cubis GF Coils

Er du damper, så kan du sikkert også godt lide at få den perfekte damp, når du damper på din e-cigaret. Joyetech Cubis BF Coil er den helt perfekte løsning til at lave store dampe.

 

De populære Cubis GF Coils er lavet i et lækkert og funktionelt design, og giver dig samtidigt en optimal dampning, som du uden tvivl vil nyde, når du damper på din e-cigaret. 

 

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af at dampe med en Cubis BF Coil fra Joyetech, er det meget vigtigt, at du først forbereder din nye coil. Du forbereder din coil ved at fugte den lille væge, som der sidder i coilen. Vægen der er lavet af 100 % organisk japansk vat, har en særdeles god sugeevne. Væsken fordeler sig jævnt i hele vægen, og dette er med til at sikre, at du får en god damp oplevelse. 

 

Når vægen er gennemfugtet, fyldes resten af e-cigaretten op med e-væsken. Herefter anbefales det, at du lader denne stå i et par minutter, inden du tænder. Her skal det tilføjes, at det er en god ide gradvist at øge antallet af watt, indtil du får den styrke, du gerne vil have fra din e-cigaret. 

 

Ved gradvist at øge antallet af watt, sikrer du dig, at din nye nye coil fra Joyetech holder længere, og du kan derfor nyde godt af de gode egenskaber, som coilen har. Du kan også kombinere din nye coil med din favorit e-væske og mærke, hvordan produkterne giver dig den perfekte damp oplevelse. 

 

På grund af sin wire som er lavet i Kanthal 1 wire, adskiller Clapton coilen sig fra andre coils. Primært fordi coilen skal bruges til watt styret damp i modsætning til de mange andre varianter, som i stedet fungerer til både temperatur- og watt kontrol. 

 

Med en Cubis BF Coil fra Joyetech, er du derfor sikret en oplevelse, hvor smagen er konsistent gennem hele dampningen, og ikke kun er en smag, som er til stede i starten.