Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her
Coils

Coils

Under denne kategori finder du vores store udvalg af coils til din E-cigaret. En E-cigaret har en lang holdbarhed, men før eller siden vil din coil brænde sammen, og det er helt naturligt. Du vil derfor få brug for en ny, og under denne fane kan du med garanti finde din næste coil. Der findes et hav af forskellige typer af coils – løse brændere, som du kan udskifte inden i din E-cigarets clearomizer – og derved kan du bruge en allerede brugt clearomizer igen.

Side

Total 29 produkter

  1. Eleaf | ELLO | Duro tank | 2 ml
    229,00 kr
    Køb nu
Side

Total 29 produkter

Hvorfor udskifte ens coil?

Coilen er den vel nok mest centrale del af din E-cigaret, da det er den lille brænder, som opvarmer din væske til damp gennem nogle små væger, og som suger væsken. Disse bliver dog med tiden slidte, og skal derfor udskiftet, for at bibeholde den gode smag fra din vaske – ellers bliver den kedelig og din oplevelse forringes. Nogle væsker er mere krævende for ens coil end andre, og vil derfor hurtigere fedte den til. Du kan dog hjælpe lidt på det, ved at vælge smagsvarianter med et mindre indhold af aromaer.

Coils af høj kvalitet

Vi har hos Elekcig.dk mange forskellige varianter af coils, så du kan finde netop den, som passer til din E-cigaret. Kvaliteten er utrolig høj, og derfor kan du trygt udskifte til en ny blandt vores sortiment. Ligeledes har vi coils med forskellige modstande, lige fra 1 Ohm og op til 3 Ohm, alt efter hvad du foretrækker. Hos Elekcig.dk er vi bevidste om, at du tit kan få brug for at udskifte din coil, og dette afspejler sig også af prisen, som naturligvis afspejler sig af forbruget, og derfor er utrolig lav. Alt efter hvilken væske du anvender, så anbefales det, at du udskifter din coil hver 3. eller 4. uge, for at beholde din smag.