Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Coils

Coils

Hvis din e-cigarett er kroppen, er coilen dens hjerte. Coilens fornemste opgave er at tilfredsstille din damper oplevelse.

 

Under denne kategori finder du vores store udvalg af coils til din E-cigaret. En E-cigaret har en lang holdbarhed, men før eller siden vil din coil brænde sammen, og det er helt naturligt. Du vil derfor få brug for en ny, og under denne fane kan du med garanti finde din næste coil. Der findes et hav af forskellige typer af coils – løse brændere, som du kan udskifte inde i din E-cigarets clearomizer – og derved kan du bruge en allerede brugt tank/ clearomizer igen.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
 1. Aspire6 Varer
 2. Eleaf14 Varer
 3. Hangsen1 vare
 4. JoyeTech2 Varer
 5. PilotVape1 vare
 6. SMOK3 Varer
 7. Vaporesso5 Varer
 8. VooPoo4 Varer
Mindre
Type af tråd
 1. Clapton1 vare
 2. Kanthal17 Varer
 3. SS3163 Varer
 4. SS316L3 Varer
Vægemateriale
 1. Ceramic1 vare
 2. Cotton15 Varer
 3. Organic Cotton9 Varer
 4. Porous Cotton3 Varer
Andre kategorier
Side

Total 37 produkter

Total 37 produkter
Side

Total 37 produkter

Total 37 produkter

Hvad er en coil?

 

E-cigarettens brænder, eller coilen, er det element der sørger for at væsken opvarmes, hvilket frigør dampen fra e-cigarettens tank. Coilen er selve kernen i din e-cigaret, og dens funktion er afgørende for en positiv damper oplevelse.  

 

Hvilken coil skal jeg vælge?

Enhver e-cigaret er bygget op på forskellige måder, og har også forskellig tilbehør. En coil kan både være indebygget i en pod, eller købes løs, eller i en 3-5 pack. Coilen du skal vælge skal være en der først og fremst passer til din e- cigaret. Når du har fundet den rigtige model, kan du ofte vælge Ohm styrke. Ohm styrken påvirker hvor meget modstand du føler når du suger. Højere ohm gir mere modstand, og også længere levetid på din coil. 

 

Hvordan ved jeg hvilken coil som passer til min e-cigaret?

Den nemmeste måden og tjekke hvilken coil som passer til din e-cigaret, er og kigge på originaludstyret som fulgte med dengang du købte din e-cigaret, eller søge efter produktspecifikation på internettet.  Ellers sidder vores kundeservice altid klar med gode råd og tips. Nogen e-cigaretter har et bredt udvalg af passende coils, hvis du ikke finder lige den du normalt bruger. 

 

Hvor lang levetid har en coil?

En god tommelfingerregel er, at en coil kan holde mellem 2 til 4 uger. I enkelte tilfælde kan den holde i længere tid. Nogle gange holder smagen og dampen længere tid. Gør den det, er der selvfølgelig ikke grund til at skifte den ud. Alt afhængig af hvordan og hvor ofte du bruger din coil og din e-cigaret, har brugen en stor betydning for den enkelte coils holdbarhed og smag.

 

Når du tager en ny coil i brug, er det vigtigt, at du først lader den opsuge noget af tankens e-væske. Dette er med til at give dig en mere behagelig damp. I coilen findes der en masse vat, bliver dette vat ikke ordentlig gennemvædet, vil vattet brænde, når du tænder din e-cigaret. Går der ild i vattet, vil det resultere i, at du får en brændt smag i munden. 

 

For at undgå dette, er det en god ide først at gennemvæde vattet med e-væske, inden du tænder din e-cigaret. Vi anbefaler dig, at du lader den stå i nogle minutter, inden du tænder for at sikre dig, at det lille stykke vat er helt gennemvædet.

 

Hvorfor skal jeg udskifte min coil?

Coilen er den vel nok mest centrale del af din e-cigaret, da det er den lille brænder, som opvarmer din væske til damp gennem små væger. Disse bliver dog med tiden slidte, og skal derfor udskiftes for at bibeholde den gode smag fra e-væsken. Ellers bliver den kedelig og din oplevelse ved at dampe forringes væsentligt. 

 

Nogle væsker er mere krævende for ens coil end andre, og det vil derfor hurtigere fedte den til. Du kan dog hjælpe dette lidt på vej ved for eksempel at vælge nogle smagsvarianter med et lidt mindre indhold af aroma.

 

Hvilken coil passer til min e-cigaret?

Når du skal vælge din coil, er det vigtigt at finde en, som passer til din e-cigarets tank. Finder du en, der ikke passer, vil du desværre ikke kunne bruge den, da den enten ikke kan skrues på, eller også kan din tank ikke registrere den nye coil. 

 

Det kan være svært at gennemskue hvilken coil, der passer til din e-cigaret. Er du ny damper, kan det være endnu sværere at navigere rundt i de mange forskellige produkter. Oftest kan du søge efter navnet på din e-cigaret i vores shop. Typisk vil der her dukke forskellige coils op i søgeresultaterne, som matcher din e-cigaret. Ofte er coils også linket til e-cigaretten som ekstra tilbehør.

 

Når du skal have en ny tank eller e-cigaret, afhænger det bedste valg af, hvilken damp oplevelse du søger. 

 

Vil du gerne have tunge store damp skyer, når du damper, skal du vælge en Sub-Ohm tank. Sub-Ohm tanken bruger coils, der kan klare store mængder af strøm. Vil du derimod gerne have en damp oplevelse, som ligner den almindelige cigaret røg, skal du vælge en e-cigaret med en lille tank, og som bruger coils med en høj modstand. Denne kombination vil give dig næsten samme oplevelse, som hvis du suger på en almindelig cigaret. 

 

Når du skal udvælge din coil, er det vigtigste, at du vælger en, der passer til din tank. Der er dog ikke nogen, der er bedre end andre, da ikke to forbrugers præferencer er ens. For at hjælpe dig lidt på vej til at finde frem til en passende coil til din e-cigaret, er her en lille liste. som kan hjælpe dig.

 

 • Cubis BF Coils passer til Joyetech AIO E-cigaretter
 • Eleaf EC Dual coils passer til Eleaf iJust 2 tanken
 • Eleaf Melo passer til Melo 2 tanken
 • Vaporessos GT-coils er specielt designet til at passe til NRG Tank-serien