20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Chemnovatic

Chemnovatic repræsenterer en evolution indenfor e-væsker. Chemnovatic er en 100 % polsk produceret e-væske og én af de mest kvalitetssikre i EU. Dette er blandt andet på grund af at Chemnovatic lever op til de strenge TPD krav der er i EU, hvorfor de lever op til de strengeste krav i hele verden.

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Chemnovatic

Chemnovatic er en professionel nikotinproducent og leverandør af e-væsker med base i Polen. De er specialiserede til UG i nikotinforarbejdning og fremstilling af nikotinbaser. De leverer råvarer af høj kvalitet til e-væske producenter i hele verden. Chemnovatics stolthed var PureNic 99 + nikotinvæske, som fik global anerkendelse og var banebrydende for Chemnovatic. Deres centrale mål er at give kunderne en stor oplevelse ved at opretholde høj kvalitet på produkterne og høj service. Chemnovatic udforsker og udvikler også alternativer til nikotin, såsom nikotinsalte eller sytetisk nikotin. Deres væsker kommer med et varierende VG/PG forhold, så du netop kan købe din ønsket VG/PG forhold. 

 

Chemnovatic er en producent af topkvalitet

Som europæisk producent er de underlagt TPD-reglerne omkirng nikotinholdige produkter. De europæiske regler er meget strengere end USA's regler vedrørende vaping. I EU er e-cigaretter nogle af de mest overvågede produkter for forbrugere. Der er strenge krav i EU, hvilket også betyder at man skal registrere e-cigaret produkterne seks måneder inden at man egentlig kan komme ind på markedet i EU. Denne forpligtelse er ikke kendt i USA. TPD reglerne kræver en offentliggørelse over ingredienser, emissions og andre tests.

 

Chemnovatics produkter er sikre

- Der er lavet laboratorie og toksilogiprøver, som er krævet af TPD

- Registrering af produkterne i overensstemmelse med TPD krav i EU

- Gældende regler i EU: TPD, REACH, CLP og ADR

- Et brand med væsker af høj kvalitet, der er produceret på egen fabrik

- Råvarer af højeste kvalitet til e-væske produktion