Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Capella

Capella

Capella er et brand, som er værd at kende til, hvis man ønsker at købe aromaer til e væske og gerne vil vælge mellem mange forskellige smagsvarianter. Vi har samlet alle de aktuelle varianter på denne side, så du har et godt og overskueligt overblik over dine muligheder.

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier.

Køb aromaer til e væske fra Capella

Ønsker du at købe aromaer til e væske fra Capella Flavours, så kan du med fordel bogmærke denne side, da det er her, at vi har samlet det store udvalg. Det er nemt og hurtigt at blande aromaer og basevæsker, hvorfor danskerne med stor glæde shopper de mange aromaer. Hvad enten du er til jordbær, lime, æble, vanilje, agurk, banan eller noget helt syvende, så kan du finde din foretrukne variant i vores store og voksende sortiment. Det er nemlig tvivlsomt, at du ønsker dig en variant, som du ikke kan finde i vores sortiment. De mange populære varianter sælges til de samme lave priser, hvorfor din foretrukne variant med sikkerhed ikke er dyrere end de øvrige varianter.

Bland din egen e væske

De mest rutinerede dampere blander deres egen e væske, så det kan du også eksperimentere med, hvis du har mod på det. Du kan via vores blog finde en brugervenlig guide, som netop gør dig klogere på, hvordan du blander e væske. Det er faktisk slet ikke så svært, så der er ingen grund til at give op på forhånd. Skal du blande din egen e væske, så skal du have købt aromaer – og hvorfor ikke gå efter kvalitet? Capella aromaer forhandles til konkurrencedygtige priser, så du får virkelig noget for pengene som kunde. Er du i tvivl om, hvad du skal stille op, når du skal blande e væske, så guider vi dig gerne Levering af aromaer inden for få hverdage Bestiller du aromaer fra Capella i dag, så garanterer vi dig, at du får leveret din ordre inden for få hverdage. Det er en del af vores service at levere hurtigt og sikkert. Den hurtige levering er blot én af de kundefordele, som vi kan glæde dig med. Elekcig.dk glæder sig til at forkæle dig med aromaer fra Capella.