Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Brønderslev

Er du bosiddende i eller omkring Brønderslev, og leder du efter et godt sted at handle dine nye e-cigaretter Brønderslev? Der findes mange forskellige steder i Brønderslev, hvor du kan handle e-cigaretter, men ofte er priserne på e-cigaretterne relativt høje, primært fordi det er en fysisk butik. 

Mange grunde til at vælge en e-cigaret

Ofte møder vi mange forskellige argumenter for at ryge en e-cigaret i Brønderslev. Der er også mange gode grunde til at ryge de populære e-cigaretter, sammenlignet med de almindelige kendte cigaretter med tobak. Den ene gode fordel ved at ryge en e-cigaret i Brønderslev er, at du helt kan undgå den grimme lugt af tobak, du udsætter heller ikke din omgangskreds for passiv rygning, og så undgår du de over 4000 skadelige stoffer, som de almindelige tobakscigaretter indeholder. 

 

E-cigaretter med smag

 

En anden og helt anderledes forskel på almindelige cigaretter og de nye e-cigaretter er, at du selv kan vælge, hvilken en smag din e-cigaret skal have. Du kan derfor frit vælge mellem de mange forskellige smage, som du finder i vores store sortiment. 

 

For eksempel kan du vælge køb af e-cigaretter Brønderslev med enten smag af æble, hindbær, vanilje og mango. Du kan også selv vælge, hvor meget damp og hvor høj en nikotinstyrke du ønsker din e-cigaret i Brønderslev, skal have. 

 

Shortfills

Alt dette kan du selv justere ved hjælp af vores shortfills. Shortfills er en nikotinfri væske, som indeholder smag. En fordel ved at anvende shortfills er, at det ofte er langt billigere, end hvis du bruger en færdig væske, særligt hvis du blander store mængder. I en shortfill kan du selv justere mængden af nikotin, og da det er en nikotinfri væske, kan du også helt undgå nikotinen. 

 

Alle kan bruge shortfills, men for nogle af de dampere som foretrækker et stramt sug, den velkendte halskrads og en høj nikotinstyrke, er shortfills ikke en ideel løsning. Hvis du gerne vil have en e-cigaret med et højt nikotinindhold, skal du i stedet vælge en færdigblandet e-væske. 

 

Køb e-cigaretter online i Brønderslev

 

Bor du i Brønderslev eller omegn, og er du på udkig efter et godt sted at handle dine nye e-cigaretter? Så har vi hos Elekcig et stort udvalg af e-cigaretter. 

 

Vi er en online butik, som sælger alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at ryge dine e-cigaretter i Brønderslev. Vi har også et stort kendskab til vores produkter, og skulle du have spørgsmål angående de populære e-cigaretter, sidder vi altid klar til at hjælpe dig godt på vej til at finde netop de produkter, som passer dig og dit behov.