Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her

Vi har besøgt vores leverandører

Vi har besøgt vores leverandører

Vi er på Elekcig arbejder konstant på at forbedre vores udvalg samt kvaliteten af vores varer. Hvor det måske kan lyde som en kliché brugt af mange i branchen så er det faktisk det vigtigste punkt af alle for os.

For at opnå dette samarbejder vi intenst med vores leverandører og fabrikker og besøger dem flere gange årligt for at være med helt fremme i udviklingen. Netop under disse besøg påvirker vi udviklingen af de enkelte produkter og sikrer at de overholder de strenge standarder vi som Skandinavisk virksomhed gør krav på. 

Ulrik Scotwin besøger Hangsen i Kina

Som eksempel kan jeg nævne eGo batterierne og CE4 tankene. Der er et utal af forskellige producenter som laver kopier og afskygninger der til forveksling alle ligner de samme produkter for den almindelige kundes øje. Men langt størstedelen af disse producenter, fabrikerer disse produkter med dele af så lav kvalitet at man iblandt bliver usikker på sikkerheden ved brug af disse. Flere brugere har ofte oplevet at deres ”eGo” batteri bliver ekstremt varmt og at deres ”CE4” tank har lækket unødigt meget eller smager brændt ved næsten ingen brug, og dette er resultatet af dårlige produkter. Vores e-væsker som stammer fra Hangsen og Suprem-e indeholder kun de rene varer fra naturens side og de har alle fornødne certifikater som viser at det er den rene vare. Det er netop disse ting der gør at vi konstant overvåger tilvirkningen af de produkter vi lægger navn til når vi sælger dem hos Elekcig.

Vi lytter til vores kunder, og bruger deres oplevelser til udvikle og forny dem. Vi har bl.a. været i tæt samarbejde med vores fabrikker om netop udviklingen af CE4 tanken som nok er den tank som sælges mest af alle. Resultatet er en tank som aldrig smager brændt og ikke lækker væske.

Det er den oplevelse alle vores kunder har krav på når de handler hos Elekcig.

Posted in: Information om E-cigaretter
2017-06-20