Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

10 måned siden

Undersøgelser omkring e-cigaretter

Undersøgelser omkring e-cigaretter

El-cigaretter eller nikotintyggegummi til rygestop?

En ny e cigaret undersøgelse viser, at e cigaretter er bedre end nikotinprodukter, når det kommer til rygestop. E cigaret undersøgelse viser, at e cigaretter er mere effektive, hvis man som ryger ønsker at kvitte cigaretterne. Et studie publiceret i The New England Journal of Medicine konkluderer dette. Hvis man står mellem e cigaretter og nikotinprodukter såsom tyggegummi og plastre - så er e cigaretterne det bedste middel til et rygestop.

Det vises der i e cigaret debat fra New England, Journal of Medicine. Her deltog 886 personer i e cigaret undersøgelse om, hvorvidt e cigaretter var mere effektive til rygestop end nikotinerstatning terapi. I denne e cigaret artikel, står der at e cigaretter var mere effektive til rygestop, når både e cigaretten og nikotinerstatnings terapi er i samspil. Yderligere fandt de også ud af at skifte fra cigaretrygning til brug af e cigaretter, forventes at sundhedsrisikoen bliver reduceret.

Hvad mener formanden for Lungefoeningen om e-cigaretter?

I artiklenfra Information, har formand for Lungeforeningen, Torben Mogensen, undret sig over hvor e cigaret industrien hører til. Han undrer sig over, at medicinalindustriens nikotinpræparater som nikotintyggegummi er et godkendt lægemiddel, når det er det samme nikotin, som anvendes i e-væsker. Derudover udtaler han, at ingen jo starter et nikotinforbrug med nikotintyggegummi. Han påpeger, at i Sundhedsstyrelsens årlige undersøgelse af rygevaner viser, at 2,3 % af unge i alderen 15-19 år bruger nikotintyggegummi dagligt. Det viser i e cigaret undersøgelse, at antallet af unge, der tidligere har benyttet sig af nikotintyggegummi, er højere end antallet af unge, der tidligere har røget e cigaretter. 

Undersøgelse viser at el-cigaretten er et effektivt rygestopsmiddel

I en undersøgelse fra London Queen Mary University og støttet af National Institute for Health Research, Health Technology Assessment Program og Cancer Research UK blev det påvist, el cigaretter har været effektive ift. at stoppe med at ryge cigaretter. Det var en e cigaret undersøgelse, som tog udgangspunkt i, at en gruppe fik et konventionel nikotin erstatningsterapi, efter deres eget valg - hvor den anden gruppe fik en e cigaret ( eGo AIO) og en flaske 18 mg/ml væske. Derudover blev de også tilbudt terapi af adfærdsmæssig karakter. De blev efter et år vurderet, og der blev foretaget biokemiske tests, for at holde øje med, at de rent faktisk var holdt op med at ryge. Den første gruppe med nikotinerstatninger, så som nikotinplastre, nikotintyggegummi havde en afholdningsrate på 9,9 % på et helt år. Dette er højt ift. tidligere undersøgelsesresultater, som kun havde vist en rate på 5-7 % effektivitet. Den anden gruppe, som fik en e cigaret var dobbelt så vellykket, da deres afholdenhed var oppe på 18 %. Yderligere var der forskelle i symptomer fra de to grupper. Gruppen der røg e cigaretter var mere tilbøjelige til at mærke til hals- og mund irritation, mens gruppen med nikotinerstatning midler led mere af kvalme. Forskellen af symptomer ved denne e cigaret undersøgelse, skyldes højst sandsynligt måden, hvorpå nikotinen optages. Endvidere oplevede gruppen der røg e cigaret hoste og spyt.

Begynd dit rygestop i dag hos Elekcig, vi har fundet alle de populære modeller til dig.