Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Thomas Bo Larsen tager kampen op!

Thomas Bo Larsen tager kampen op!

Thomas Bo Larsen tager kampen op!

Thomas Bo Larsen tager kampen om E-cigaretter

 

Den danske skuespiller, Thomas Bo Larsen, har massiv opbakning af det danske folk i kampen om at danskere skal have retten til at købe E-væske med nikotin. Dette er oplysninger som Ekstra Bladet skriver i en artikel fra onsdag d. 27. marts 2013. De fortæller desuden at 2 ud af 3 læsere støtter Thomas Bo Larsen i kampen.

Thomas havde i sin tid røget cigaretter i over 40 år, og havde adskillige gange forsøgt et rygestop med forskellige hjælpemidler som nikotinplastre og tyggegummi. For et år siden valgte han så at prøve med en E-cigaret, og lige siden har Thomas ikke røget en "rigtig" cigaret.

Thomas Bo Larsen havde derved held med rygestoppet da han benyttede E-cigaretter - men han mener selv at forbudet som Sundhedsstyrelsen har mod E-væske med nikotin skal fjernes, hvis flere skal have samme succesoplevelse som han selv. Forbudet som myndighederne har udstedt forbyder salg af E-væske med nikotin, som gør det svære for forbrugerne at anskaffe sig deres præparat til rygestoppet.

Dog lader det til at Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse har en interesse i at folk fastholdes i at ryge, eller i hvertfald bruger de nikotinpræparater som er støttet af staten, og derfor giver profit. 

Elekcig.dk støtter Thomas Bo Larsen i kampen om at lovliggøre salg af flydende nikotin som kan redde tusindvis af menneskeliv! Gør du?

Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
2019-02-27