Chat with us, powered by LiveChat
🎃 20 % på alle søde smage 🎃
Køb nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Over et år siden

Thomas Bo Larsen tager kampen op!

Thomas Bo Larsen tager kampen op!

Den danske skuespiller, Thomas Bo Larsen, har massiv opbakning af det danske folk i kampen om at danskere skal have retten til at købe E-væske med nikotin. Dette er oplysninger som Ekstra Bladet skriver i en artikel fra onsdag d. 27. marts 2013. De fortæller desuden at 2 ud af 3 læsere støtter Thomas Bo Larsen i kampen.

Thomas havde i sin tid røget cigaretter i over 40 år, og havde adskillige gange forsøgt et rygestop med forskellige hjælpemidler som nikotinplastre og tyggegummi. For et år siden valgte han så at prøve med en E-cigaret, og lige siden har Thomas ikke røget en "rigtig" cigaret.

Thomas Bo Larsen havde derved held med rygestoppet da han benyttede E-cigaretter - men han mener selv at forbudet som Sundhedsstyrelsen har mod E-væske med nikotin skal fjernes, hvis flere skal have samme succesoplevelse som han selv. Forbudet som myndighederne har udstedt forbyder salg af E-væske med nikotin, som gør det svære for forbrugerne at anskaffe sig deres præparat til rygestoppet.

Dog lader det til at Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse har en interesse i at folk fastholdes i at ryge, eller i hvertfald bruger de nikotinpræparater som er støttet af staten, og derfor giver profit. 

Elekcig.dk støtter Thomas Bo Larsen i kampen om at lovliggøre salg af flydende nikotin som kan redde tusindvis af menneskeliv! Gør du?