Smager din E-cigarett braændt?

 

For det første er det vigtigt, at du lader væsken trænge godt ind i vægerne i væskebeholderen, før du begynder at benytte den. Hvis dette ikke gøres tilstrækkeligt, så kan E-cigaretten smage brændt.

 

Her er en guide til hvordan du bør gøre, når du modtager din E-cigaret:

• Udpak din clearomizer

• Skru mundstykdelen af OBS: vær forsigtig, hvis man gør det for voldsomt, så knækker mundstykdelen.

• Hold væskebeholderen næsten vandret og fyld væske i beholderen. Undgå det kommer ned i det lille hul, der er i midten.

• Skru mundstykdelen på igen. OBS: husk at være forsigtig med denne del.

• Drej væskebeholderen rundt i ca. 1-2 minutter, så vægerne får lov til at suge væsken.

• Sæt væskebeholderen på dit batteri og begynd at dampe med korte sug for at få vægerne igang.

 

Du øger levetiden på væskebeholderen ved at undgå at holde knappen nede for længe af gangen. Et godt råd er at trykke på knappen i max. 6 sekunder af gangen. Følger du dette råd, så, undgår du at din E-cigaret bliver varm. Hvis det skulle ske at din E-cigaret bliver meget varm, så bør du holde pause med at dampe i 1-2 minutter. Damper du rigtig meget? Så kan det være en idé med 2 e-cigaretter eller en kraftigere væskebeholder. 

Hvis du har haft din væskebeholder længe og synes det er tid til at udskifte dine væger/coils, så kan du finde dem under coils. Vi anbefaler man skifter væskebeholder hver 3-4 uge, afhængig af brug. Dog kan man også nøjes med at skifte sine coils, hvis man har en væskebeholder som gør det muligt.

 

Eleaf iStick Pico 75W TC Full Kit
Eleaf iStick Pico 75W TC Full Kit

389,00 kr