Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Over et år siden

Sådan damper du i smug

Hemmelighed - Sådan damper du i smug”Hey, hvad har du lige gang i?”
”Jeg damper”
”Ulækkert – du burde være flov over dig selv!”

Er du nogensinde blevet påtalt for at dampe? Jeg er i hvert fald.

Hvis du er ligesom mig bare nogle gange er for træt til at forklare for tusinde gang, hvorfor og hvad der ligger bag det at dampe e-cigaretter i det offentlige – uden selvfølgelig at lade sig forfalde til tobak blandt de andre rygere, så findes der heldigvis en løsning: smugdampning.

Hvad er smugdampning?

Kort sagt er det bare en måde at undgå opmærksomhed fra andre på, når du har lyst til at dampe.

Hvornår er det acceptabelt?

Konceptet at smugdampe er heldigvis ikke kommet ud af dampercirklen endnu, men det er kun et spørgsmål om tid. Og når det sker, så bryder helvede løs.

Nogle damper i smug for at undgå opmærksomheden, mens nogen damper i smug, fordi det måske ikke er helt lovligt at dampe det sted, de nu befinder sig. Uanset hvad findes der dog mennesker, som føler, at de skal skole os i, hvordan vi skal leve vores liv og fortælle os, at dampning er forkert, nu hvor de måske er blevet trætte af at bashe tobaksrygere.

Måske det også kommer af, at mange af dem er misinformerede og tror, at passiv dampning er skadeligt for dem, selvom undersøgelser viser, at risikoen er tæt på ingenting.

Når så mange mennesker ikke bryder sig om det i det offentlige, er der også en risiko for, at det bliver bandlyst på et tidspunkt, men selv hvis det skulle blive bandlyst, siger 66 % at de vil anskaffe sig deres e-væske ulovligt.

Hvordan damper man så i smug?

Det er faktisk ganske lige til. Du skal bare have det rette udstyr, den rette e-væske og den rette teknik.

1. Udstyr til smugdampning

Selvom du måske selv er mest til sub-ohm anordninger som Vaporesso Revenger X, så kan du ikke bruge den, hvis du vil dampe i smug. Du skal ned til noget mindre end det.

For at dampe i smug er det optimale udstyr en CE4 V2 Clearomizer sammen med et lille eGo batteri

 2. E-væske

De fleste E-væsker består af en blanding af propylen glykol og vegetabilsk glycerin. Begge kan blive brugt til at dampe, men de har forskellige egenskaber. De fleste bruger i dag E-væsker med en højere VG-ratio (vegetabilsk glycerin), men for smugdampning er det bedst med en højere PG-ratio, da det skaber mindre damp.

3. Teknik

Den anden inhalering

Den generelle måde at gøre det på er ved at inhalere dybt og holde dampen, før du puster ud. Men for at smugdampe bedst, er det bedste forslag at inhalere først for derefter så at fjerne E-cigaretten fra munden og så til sidst inhalere luft. Hold dampen inde i et minut, før du puster ud.

Slugeteknikken

I denne teknik starter du med at inhalere for så derefter at sluge dampen – to gange helst, hvis du er i stand til det. Inhaler igen, hvis du kan, og slut med at udånde gennem næsen. 

Vær dog opmærksom på, at folk har mistet deres arbejde for at dampe på selve arbejdspladsen, og folk er blevet smidt i fængsel for at gøre det på fly. Ovenstående teknikker er bedst beregnet til situationer, hvor det er lovligt at dampe, men hvor du ikke har lyst til at tiltrække opmærksomhed til dig selv. 

 

E-cigarett